Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Biellka @ 2014 09 08, 11:54)
Labukas, matau populiari temute tapo. I mane irgi galit kreiptis i privata. wink.gif

Galejai ir tu prie temos populiarumo idirbio prisideti Bielkute rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 09 08, 09:43)
tu saunuole Amariliai. zaviuosi tavimi. ir dar netingi kiekvienam kortu ismesti, paziureti kas jis toks.  biggrin.gif
Demetra, kur ten reikia paziureti del meiles reikalu natal card? kazkodel as esu nelaimingu meiliu auka.

Saules, Marso padetis, stiprumas, aspektai, Veneros padetis, stiprumas, aspekai. I, V, VII bustu padetis, planetos, bustu valdovu tarpusavio saveika,stiprumas natale Descedento zenklas, aspektai. Apskritai, tai reikia visa natala ziureti, tada aiskesne situacija. Dar svarbu ir tranzitus,progresijas, direkcijas paziureti, gal periodas prastas dabar.

Na.. biggrin.gif ko pesates, jei jau nemokamai norite paslaugu, tai nesunku ir 10 psl. pavartyti, merginos dirba, savo laika aukoja Jusu labui.

Mano dienos kortos Disku 2. Atsiskyrelis, Menulis. Turejau labai nemalonia situacija is ryto ir psichologini spaudima, atstovejau uz save kaip priklauso, gavo oponentas i dantis. Dabar tureciau apmastyt, gal ir i depresona pult. Ne, i depresija nepulsiu, bet apie musu visuomeneje isisaknijusius iprocius, zmogaus negerbima, ydinga kysiu sistema ir tai, kaip sunku zmogui, negalinciam ar nesugebanciam uz save pastoveti, tikrai pamastysiu.

Atsakyti
Demetra, o ką duoda Venera Skorpione? blush2.gif
Atsakyti
rasykit klausima man kas norit konsultacijos santykiu tema. galima ir i az nemokamai. 4u.gif
Atsakyti
hi.gif

QUOTE(Amariliai @ 2014 09 04, 16:20)
nea, nialabai. Papildomas traukiau - menulis vel su visa pasamone ir visu liudesiu, zynys, tas gerai, ale panasu, kad laikina, toliau 10 lazdu - baisumine mano suicidine korta, jam tas pokytis bus praktiskai nepakeliamas, arba Jums. Toliau 3 kardai apversti, kas yra isdavyste konkreciai ir lazdu tuzas apv, nu jis reiskia bet kokiu pastangu ir ideju mirti. Neveikluma.

Depresija tam  Tavo vyrui, su vidurio amziaus krize susijusi, vesk Tu ji pas koki psi, tik ne pas moteri psichologe.

Del sunaus ir jo santykiu su tevu dedu (kaip suprantu visas tas pulkas vaiku yra nuo jo?)

Nu ir sh sukrito vistiek. Klausiau pradzioj kaip jie tarpusavy bendraus vaikui grizus. Karas bus, as Tau sakau, bus karas, kuri vienas pralaimes ir tas dar duos finansiniu nuostoliu. Ir tie finansinai nuostoliai kazkiek apsitvarkys per dirbanti vyra, kuris is ju dirbs, kaip manai? papildomas traukiau kad paziuret, kuris cia finansiskai isnes situacija - tai dar salia krito mirtis apv ir 10 kardu. Kas yra tikrai esminis pokytis, Tu man atrodo teisingai nujauti, kad vaiks Tave istrauks, o ne vyras. Skaudi pabaiga.
Kortos: kardu karalius apv, magas papv, 4 lazdos apv, Disku karalius (tam  papildomos mirtis apv ir 10 kardu). Noreciau klysti cia.

Paskui klausiau ka Tavo vyras tam sunui jaucia - nu tai jis jaucia, kad sunus isvis galetu jam lauktuviu normaliai parvezt, yra kazkokio ir grazaus jausmo uzuomina, pasiilges kazkiek, nepaisant visokiu nesklandumu, bet vis tiek susipjaus jie, manau sunaus iniciatyva susipjaus.
Kortos: 5 lazdos apv, 6 taures, kardu pazas.

Ir ka sunus tevui jaucia: kaip nors ji apiplaukt nori neprisilietes arba pabegt nuo jo, jam nęmalonu salia but. Jam emociskai yra labai sunku pakesti sita zmogu. Vaikui sunku turiu minty.
Kortos: 6kardai apv, 5 diskai, 4 kardai apv.

Zodziu, is po savaitgalio kol kas viskas nuostabu, isskyrus tai, kad as dar atsigavineju karsta.gif . Nu buvau pratus tik prie mazuju vaiku, tu turiu 2 stukas, tai dabar sunus grizo su mergiote, tai dar ir pora dideliu vaiku priedo, nu suaugusiu biggrin.gif . Tevas, aisku, nedavolnas, kad as cia taip labai stengiuosi itikt marciai, nu bet vaikam kazkaip norisi kazko skaniau valgyt padaryt, aisku, dariau po 2-3 patiekalus, nes gi ana ne lietuve ir pataikyt ganetinai sunku - cepelinais ir saltibarsciais nesuzavejau laugh.gif . Sian isvaziavo, tai tokia laiminga budama viena namie assa.gif
Kol kas tevas su vaiku nesipyko, bet zinai, as manyciau, gal vistik vaikui reiks finansu, nes ans mokosi, nedirba, jau pinigo prase cool.gif . Tevas zadejo duot.
Prie gero gyvenimo nesipratinu, rausiu apkasus toliau. Atsargai.

QUOTE(Amariliai @ 2014 09 04, 18:30)
gulesiu ir ziuresiu youtube kaip Dziubadzijos vyras.

laugh.gif

QUOTE(Amariliai @ 2014 09 04, 20:35)
nu viskas, jungiu youtube, pasamoningai susitapatinu su Dziubadzijos vyru ir gal jai telepatiskai tuo paciu budu perduosiu, jog karts nuo karto paciai is Imperatores i Tingini Paprastaji virst visai naudinga ir gera  wub.gif

Va va, man kaip tik tuo metu taip reikejo to virtimo i Tingini Paprastaji... Nu jopstvailiok, kaip i rura ikasta ta diena laksciau, tiesiog begom visur doh.gif . BEGOM. Ir sustojau tik 10 vakaro suguldzius vaikus. Ir jau nurimt nebegalejau - as negeriantis zmogus, bet jau traukiau Granto buteli 100g ant rasslabono isgeriau.
O juk sveiku protu pagalvojus, pasaulis nebut sugriuves, jei nebuc begus.
Apskritai, noreciau ismokt nieko neveikt, as net minciu negaliu isjungt, vis mastau, apgalvoju kazka, strateguoju... O vyras mano gali isijungt jutube ir susiliet su visata laugh.gif . Pavydu biskiuka rolleyes.gif .

QUOTE(Amariliai @ 2014 09 05, 12:49)
Tu kaip mano bobute elgiesi, geraja prasme, pas ja niekad nereik jokiu ten pagalbu virtuvej ir tai visi, o visi, kas ten yra buve, laiko didziuliu privalumu biggrin.gif

Cia apie 4 pentaklius kalbat? man tai sita korta tokia yra ir geris, ir blogis tuo paciu. kartais jin man rodo bukvaliai kvailuma (kai krito salia kvailio Dziubadzijos vyrui, blin, Dziubadzija, as suprantu kad nickas Tavo cia toks su gilia mintim, bet neina apie Tave parasyt ramiai nepratrynus papildomu raidziu varde, susigalvok kita biggrin.gif ).

As tai pasakysiu is tokios bobutiskos pozicijos. Man jeigu kas maista gamindamas pasikasys kokia ausi ar nosi, tai tuose namuose as jau nevalgysiu niekada. Idant nereiketu man paciai isvengt savo pacios namuose gaminto maisto, as irgi padejeju neprisileidziu cool.gif .

Vadink mane Dziulaugh.gif . Nes jei kita sugalvosiu, tai gali nei perskaityt pavykt, nei istart, o cituojant tik copy/paste smoke.giflaugh.gif
Papildyta:
Aj, dar mano gimimo laikas 4.15 . Cia kazkokiai 3 raidziu kombinacijai astrologijoje. Gal kam ka tai sako, nu ar nuoroda kokia ikeltumet. Idomu paliko blink.gif .
Atsakyti
Sveiki.
Gal kas gali padeti.
Pas mane tokia delema.
As istekejusi,su vyru santykiai senokai atsalo,myliu kita vyra.Tas vyras yra draugas, mano vyro.
Toks jausmas ,kad jie vietom pasikeite.As nieko,su savo jausmais negaliu padaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerute14: 08 rugsėjo 2014 - 14:34
Sveiki.
Gal kas gali padeti.
Pas mane tokia delema.
As istekejusi,su vyru santykiai senokai atsalo,myliu kita vyra.Tas vyras yra draugas, mano vyro.
Toks jausmas ,kad jie vietom pasikeite.As nieko,su savo jausmais negaliu padaryti.
Ar jis myli mane, draugas vyro?
Draugas, man rodo demesi.
Ar as busiu laiminga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerute14: 08 rugsėjo 2014 - 15:24
QUOTE(matrica_2 @ 2014 09 08, 12:05)
Galejai ir tu prie temos populiarumo idirbio prisideti Bielkute rolleyes.gif

Istikro tai laiko stokojau, bet manau visvien gal kas pasikreips wink.gif
Atsakyti
merginos. siuo metu jau turiu 3 klausimus asmeninese zinutese. akcija laikinai stabdoma iki kol issanalizuosiu tuos klausimus. laikinai nerasykit. duosiu zinoti kada galima vel. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Demetra @ 2014 09 08, 13:20)
Saules, Marso padetis, stiprumas, aspektai, Veneros padetis, stiprumas, aspekai. I, V, VII bustu padetis, planetos, bustu valdovu tarpusavio saveika,stiprumas natale Descedento zenklas, aspektai. Apskritai, tai reikia visa natala ziureti, tada aiskesne situacija. Dar svarbu ir tranzitus,progresijas, direkcijas paziureti, gal periodas prastas dabar.

na jau as nieko cia nesuprantu. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 08 rugsėjo 2014 - 16:25
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 08, 10:55)
Jums niekas neatsake i klausima, taip? Klausimas yra nekonkretus, toks vokgrug do okolo. Ir kaip tik todel niekas ir neatsake, to neitakoja kortu reiksmiu viesas atskleidimas.

Gerai, as padeliosiu tuo klausimu, galit ramiai ziuret, nes kortu atsakymas nebus susijes su mano emocijomis, nebent pateikime kazkiek, kaip visada.

Kodel nerandat? Todel, kad esate labai stipriai nusivylusi ar tai kokreciu vyru, ar tai bevaisem paieskom, praktiskai Jus nebetikite niekuo ir nematote iseiciu is padeties, kurios yra ranka paduot. Taip, Jus atsitraukusi i savo vidini pasauli butent ta blogaja prasme, kur "nenoriu nieko matyt ir girdet", jeigu Jums kazkas ima rodyti demesi, tuoj pat atstumiate instinktyviai, koncetruojates i ta NEradima antros puses, nors tikrai Jusu aplinkoje yra arba tuoj bus kazkas, kad tam tinka, klausimas ar Jus pastebesit. Pervertinate save  - cia paskutine priezastis vienatves, manote apie save labai gerai, kad Jus ir grazi, ir protinga, ir praktiska, ir padetis visuomeneje Jus tenkina, vat truputeli pernelyg, tas nubaido diedus. Sakot nera reikalavimu jiems? Yra ir labai auksti, cia reik adekvaciai pervertint juos, nes dauguma Jusu sutinkamu vyru Jumyse mato karjeros moteri ir jiem daugumai net nesauna galvon, kad Jums gali reiketi meiles.

Kortos: 9 kardai apv, 8 taures apv, skeptru pazas apv, 4 taures, lazdu karaliene.

Toliau. Ka daryti, kad rastumete. Vel gi matau, kad toli ieskot nereik, aplink kazkas tam tinkamas jau yra ir tai stiprus vyras mano nuomone, ir labai gali but, kad Jus zinote kas tai ir su juo kovojate del valdzios (bet kur, gali but smulkmennose, gali but konkurentas darbe, kazkas is tos operos). Sekanti korta man sako, jog ieskoti ir medzioti Jums reikia ne tik saltai apskaiciuojant ar tiks, bet ir isminti moteriska ijungti, meistriskuma, ar ne? Taipogi rodo aplinka, kurioje daug zmoniu, susietu darbiniais reikalais, nu cia bet kas, nuo virsininko iki kliento ar pan. Bet Jus turite parodyti potencialiam vyriskiui tai, ka turite geriausio savyje, ko kita galbut neturi ir tai tikrai ne savarankiskumas ir saltumas, tai daugiau draugyste pradzioj, bendri interesai. Dar kas: be baimes ir be abejoniu turit veikti, eiti konkreciai i tiksla, Jus sau ji susiformuluokit, ko tiksliai norite ir kaip tai galima butu pasiekti, nes tik Jus viena tai zinot ir tada - pirmyn drasiai. Siukstu nesivelti i meiles trikampius ir neuzmezgineti rysiu su vedusiais, nes gausit smaukst nuo gyvenimo. Paskutine korta rodo samoninga manipuliacija , va cia pasigalvokit pati, ar tai Jus esate ta, kuri manipuliuoja, ar tai Jumis kazkas. Man panasiau, kad manipuliatore esate Jus (prasau neisizeisti, visiem pasitaiko sitas dalykas karts nuo karto). Dar gali buti taip, kad Jus vis tik nepaisant laiko, dar nepaleidote senu santykiu, buna ir taip, ir cia tie isimylejeliai apversti gali rodyt ir tai.. Kazkiek.

blin, vel surinkau kortas. ten buvo kardu karalius, 3 diskai, lazdu riteris, isimylejeliai apv, magas apv.

Dabar paziuresiu laika.

Taip, 6 menesiu begyje tai imanoma, jeigu pati nesabotuosit savo reikalu ir jeigu tikrai ieskosit ir noresit ir matysit vyrus aplink. Metu laikotarpyje tas aiskiau pasimate. Dabar laikas nera tikslus del to, jog kol kas nieko dar nepadarete tokio, kas butu uzskaityta kaip tikros pastangos, svajones nesiskaito.

Ačiū, kad nepatingėjot. Gražiai parašiau pasiūlymą be jokių pykčių, o jūs kaip kokios vištos apipuolėt burbuluot, tu šiokia ir anokia...
Deja, interpretacija visiškai neatitinka nei manęs, nei mano gyvenimo. Taip, turiu stiprų vidinį pasaulį, bet kabinuosi už kiekvieno žmogaus, kad turėčiau su kuo pabendraut. Nesu jokia karjeristė, daugiau nei metus dirbu už minimumą be jokių karjeros ir atlyginimo pakėlimų perspektyvų. Tikrai nesijaučiu aukščiau už kitus, kaip tik stengiuosi per prievartą sau kelti pasitikėjimą savimi, nes pilna gražesnių, protingesnių ir geriau mokančių suktis gyvenime ir tarp vyrų. Savarankiškumo pas mane mažai, labiau patinka, kai man padeda, aišku, tuo nepiktnaudžiaujant. Esu tyli, pilka, drovi, kompleksuota pelytė, o ne karjeristė, kuria net nenorėčiau būti, ne mano charakteriui vadovavimas. Ir darbe praktiškai moteriškas kolektyvas, yra vienas vyras, bet jis absoliutus mergininkas, o man tokio žmogaus nereikia.
Pasiūlymas buvo užduotas ne tik dėl manęs, kelis kartus klausimą, kurį bandžiau suformuot kuo konkrečiau, kai kitoms buvo puolama burti po kelis kartus parašius tik porą žodžių, naršydama po 50 puslapių ir daugiau mačiau dar ne vieną merginą, kurios klausimai pasiklysdavo tarp gausybės diskusijų. Laiko pasiplepėt netgi ne apie kortas, papilti pamazgas tai laiko ir jėgų randat, o padėti žmonėms, kuriems jūs esat paskutinė viltis, tai jau nebeapsimoka...
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2014 09 08, 18:12)
Laiko pasiplepėt netgi ne apie kortas, papilti pamazgas tai laiko ir jėgų randat, o padėti žmonėms, kuriems jūs esat paskutinė viltis, tai jau nebeapsimoka...

Viršūnė swoon.gif

O kodėl jūs nesikreipiat asmeniškai, jei jau taip svarbu??? Mokamai ??? Ir išvis, jūs transliuojat į eterį savo kategoriškumą, turbūt tas pats ir su vyrais yra g.gif Tokio elgesio moteris jie per atstumą jaučia, todėl apeina ratais 4u.gif Čia nė kortų nereik .
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2014 09 08, 18:12)
Ačiū, kad nepatingėjot. Gražiai parašiau pasiūlymą be jokių pykčių, o jūs kaip kokios vištos apipuolėt burbuluot, tu šiokia ir anokia...
Deja, interpretacija visiškai neatitinka nei manęs, nei mano gyvenimo. Taip, turiu stiprų vidinį pasaulį, bet kabinuosi už kiekvieno žmogaus, kad turėčiau su kuo pabendraut. Nesu jokia karjeristė, daugiau nei metus dirbu už minimumą be jokių karjeros ir atlyginimo pakėlimų perspektyvų. Tikrai nesijaučiu aukščiau už kitus, kaip tik stengiuosi per prievartą sau kelti pasitikėjimą savimi, nes pilna gražesnių, protingesnių ir geriau mokančių suktis gyvenime ir tarp vyrų. Savarankiškumo pas mane mažai, labiau patinka, kai man padeda, aišku, tuo nepiktnaudžiaujant. Esu tyli, pilka, drovi, kompleksuota pelytė, o ne karjeristė, kuria net nenorėčiau būti, ne mano charakteriui vadovavimas. Ir darbe praktiškai moteriškas kolektyvas, yra vienas vyras, bet jis absoliutus mergininkas, o man tokio žmogaus nereikia.
Pasiūlymas buvo užduotas ne tik dėl manęs, kelis kartus klausimą, kurį bandžiau suformuot kuo konkrečiau, kai kitoms buvo puolama burti po kelis kartus parašius tik porą žodžių, naršydama po 50 puslapių ir daugiau mačiau dar ne vieną merginą, kurios klausimai pasiklysdavo tarp gausybės diskusijų. Laiko pasiplepėt netgi ne apie kortas, papilti pamazgas tai laiko ir jėgų randat, o padėti žmonėms, kuriems jūs esat paskutinė viltis, tai jau nebeapsimoka...

is kur tu gyvaciu priviso. padet neapsimoka. tai tipo sedekit, konvejeriu burkit visiems uz dyka, nes esat paskutine viltis kazkieno. biggrin.gif
Atsakyti