Jums niekas neatsake i klausima, taip? Klausimas yra nekonkretus, toks vokgrug do okolo. Ir kaip tik todel niekas ir neatsake, to neitakoja kortu reiksmiu viesas atskleidimas.
Gerai, as padeliosiu tuo klausimu, galit ramiai ziuret, nes kortu atsakymas nebus susijes su mano emocijomis, nebent pateikime kazkiek, kaip visada.
Kodel nerandat? Todel, kad esate labai stipriai nusivylusi ar tai kokreciu vyru, ar tai bevaisem paieskom, praktiskai Jus nebetikite niekuo ir nematote iseiciu is padeties, kurios yra ranka paduot. Taip, Jus atsitraukusi i savo vidini pasauli butent ta blogaja prasme, kur "nenoriu nieko matyt ir girdet", jeigu Jums kazkas ima rodyti demesi, tuoj pat atstumiate instinktyviai, koncetruojates i ta NEradima antros puses, nors tikrai Jusu aplinkoje yra arba tuoj bus kazkas, kad tam tinka, klausimas ar Jus pastebesit. Pervertinate save - cia paskutine priezastis vienatves, manote apie save labai gerai, kad Jus ir grazi, ir protinga, ir praktiska, ir padetis visuomeneje Jus tenkina, vat truputeli pernelyg, tas nubaido diedus. Sakot nera reikalavimu jiems? Yra ir labai auksti, cia reik adekvaciai pervertint juos, nes dauguma Jusu sutinkamu vyru Jumyse mato karjeros moteri ir jiem daugumai net nesauna galvon, kad Jums gali reiketi meiles.
Kortos: 9 kardai apv, 8 taures apv, skeptru pazas apv, 4 taures, lazdu karaliene.
Toliau. Ka daryti, kad rastumete. Vel gi matau, kad toli ieskot nereik, aplink kazkas tam tinkamas jau yra ir tai stiprus vyras mano nuomone, ir labai gali but, kad Jus zinote kas tai ir su juo kovojate del valdzios (bet kur, gali but smulkmennose, gali but konkurentas darbe, kazkas is tos operos). Sekanti korta man sako, jog ieskoti ir medzioti Jums reikia ne tik saltai apskaiciuojant ar tiks, bet ir isminti moteriska ijungti, meistriskuma, ar ne? Taipogi rodo aplinka, kurioje daug zmoniu, susietu darbiniais reikalais, nu cia bet kas, nuo virsininko iki kliento ar pan. Bet Jus turite parodyti potencialiam vyriskiui tai, ka turite geriausio savyje, ko kita galbut neturi ir tai tikrai ne savarankiskumas ir saltumas, tai daugiau draugyste pradzioj, bendri interesai. Dar kas: be baimes ir be abejoniu turit veikti, eiti konkreciai i tiksla, Jus sau ji susiformuluokit, ko tiksliai norite ir kaip tai galima butu pasiekti, nes tik Jus viena tai zinot ir tada - pirmyn drasiai. Siukstu nesivelti i meiles trikampius ir neuzmezgineti rysiu su vedusiais, nes gausit smaukst nuo gyvenimo. Paskutine korta rodo samoninga manipuliacija , va cia pasigalvokit pati, ar tai Jus esate ta, kuri manipuliuoja, ar tai Jumis kazkas. Man panasiau, kad manipuliatore esate Jus (prasau neisizeisti, visiem pasitaiko sitas dalykas karts nuo karto). Dar gali buti taip, kad Jus vis tik nepaisant laiko, dar nepaleidote senu santykiu, buna ir taip, ir cia tie isimylejeliai apversti gali rodyt ir tai.. Kazkiek.
blin, vel surinkau kortas. ten buvo kardu karalius, 3 diskai, lazdu riteris, isimylejeliai apv, magas apv.
Dabar paziuresiu laika.
Taip, 6 menesiu begyje tai imanoma, jeigu pati nesabotuosit savo reikalu ir jeigu tikrai ieskosit ir noresit ir matysit vyrus aplink. Metu laikotarpyje tas aiskiau pasimate. Dabar laikas nera tikslus del to, jog kol kas nieko dar nepadarete tokio, kas butu uzskaityta kaip tikros pastangos, svajones nesiskaito.
Ačiū, kad nepatingėjot. Gražiai parašiau pasiūlymą be jokių pykčių, o jūs kaip kokios vištos apipuolėt burbuluot, tu šiokia ir anokia...
Deja, interpretacija visiškai neatitinka nei manęs, nei mano gyvenimo. Taip, turiu stiprų vidinį pasaulį, bet kabinuosi už kiekvieno žmogaus, kad turėčiau su kuo pabendraut. Nesu jokia karjeristė, daugiau nei metus dirbu už minimumą be jokių karjeros ir atlyginimo pakėlimų perspektyvų. Tikrai nesijaučiu aukščiau už kitus, kaip tik stengiuosi per prievartą sau kelti pasitikėjimą savimi, nes pilna gražesnių, protingesnių ir geriau mokančių suktis gyvenime ir tarp vyrų. Savarankiškumo pas mane mažai, labiau patinka, kai man padeda, aišku, tuo nepiktnaudžiaujant. Esu tyli, pilka, drovi, kompleksuota pelytė, o ne karjeristė, kuria net nenorėčiau būti, ne mano charakteriui vadovavimas. Ir darbe praktiškai moteriškas kolektyvas, yra vienas vyras, bet jis absoliutus mergininkas, o man tokio žmogaus nereikia.
Pasiūlymas buvo užduotas ne tik dėl manęs, kelis kartus klausimą, kurį bandžiau suformuot kuo konkrečiau, kai kitoms buvo puolama burti po kelis kartus parašius tik porą žodžių, naršydama po 50 puslapių ir daugiau mačiau dar ne vieną merginą, kurios klausimai pasiklysdavo tarp gausybės diskusijų. Laiko pasiplepėt netgi ne apie kortas, papilti pamazgas tai laiko ir jėgų randat, o padėti žmonėms, kuriems jūs esat paskutinė viltis, tai jau nebeapsimoka...