Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

U lia lia kiek kopipeistinsiu dabar čia visko bigsmile.gif

Mergos šaunuolės thumbup.gif Labai labai gerai kad čia taip šnekamės, čia yra labai vertinga viskas.

Žiūriu Amarliai irgi pažiūrėjo Delfinukai, tai labai gerai,ji žymiai giliau viską išagrinėjo.

QUOTE(Counterpoint @ 2014 09 08, 07:34)
Tikrai geras puslapis. Tik ten Dvaro kortų reikšmių nėra, o su jom dažnai būna sudėtinga, bent jau man.
O apie aštuonias taures iš senesnių temų esu užsirašius: jos pasireiškia kaip tokios aplinkybės ar situacija, kurios negali išspręsti - telieka numoti ranka ir pasitraukti. Man neseniai krito paklausus, kokios perspektyvos gauti vieną darbą, po interviu jau - darbo negavau.

Kai kurios dvaro yra. Tikrai skaičiau apie kardų karalių.
Kažkas klausė apie natal ir meilę. Tai aš irgi nuoru...pas mano dukterį venera skorpione. Kažkaip baisiai skamba. Ką duoda tokia pozicija?

Labos beja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 08 rugsėjo 2014 - 10:40
Sveikos,merginos,

Gal galėtumėte pažiūrėti smile.gif

Šiuo metu ieškausi darbo,kažkaip sunkiai sekasi. Gal artimiausiu metu nusimato kažkas?
Kitas klausimas būtu toks,prieš metus nuėjau kavos su vaikinu,po to "pasimatymo" išsiskyrėme kažkaip nenormaliai ir nesusirašinėjome.
Turėjau keistą nuojautą kad jį sutiksiu,taip ir įvyko. Dabar negaliu jo išmesti iš galvos.
Ar man verta jį pamiršti ir negalvoti?!
Atsakyti
Ai, beja, Amariliai, kaip tu laiką žiūri?
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 09 08, 10:39)
U lia lia kiek kopipeistinsiu dabar čia visko  bigsmile.gif

Mergos šaunuolės  thumbup.gif Labai labai gerai kad čia taip šnekamės, čia yra labai vertinga viskas.

Žiūriu Amarliai irgi pažiūrėjo Delfinukai, tai labai gerai,ji žymiai giliau viską išagrinėjo.
Kai kurios dvaro yra. Tikrai skaičiau apie kardų karalių.
Kažkas klausė apie natal ir meilę. Tai aš irgi nuoru...pas mano dukterį venera skorpione. Kažkaip baisiai skamba. Ką duoda tokia pozicija?

Labos beja  4u.gif

o Tu jai ziurejai? as tai nepastebejau, galvojau niekas neziurejo, uztat ji nepatenkinta, tai empatiskai taip kazkaip nutariau paziuret vis del to, ko ji cia nervuojasi. bet jeigu jau buvo atsakyta ir jin vis dar su pretenzijom, tai nfg, i juoda sarasa ir nebeziuresiu niekada. lai diriguoja ir vadovauja pas save namie ir darbe, jeigu kas nors jos klauso. viskas. supykau.

QUOTE(banguole @ 2014 09 08, 10:52)
Ai, beja, Amariliai, kaip tu laiką žiūri?

imu laikotarpi, dalinu ji i tris dalis. tarkim klausimas apie darba. imu metus pvz. dalinu po 4 menesius. pirmiem keturiem dedu kortas tris, antriem kortas dvi, treciam etapui viena. ir ziuriu, kur kris darbo korta. o laikotarpius bet kokius galima dalint taip. bet jeigu zmogus nieko del to nedaro ir laukia is likimo dovanos, tai laikas nebus parodytas, nu kiek galima aiskint tom, kur pauksciu kalba girdi, kad pacios itakojat savo gyvenimus ir nuo paciu priklauso daug labai. ir laiko ziurejimas cia yra pati ta vieta. Jeigu nieko nedarai, nebus atsakymo teisingo, jeigu jau darai kryptingai - atsakymas bus.

Netgi pagalvojau dabar, kad kaip tik tom, kuriom cia atrodo pauksciu kalba, sveika, labai sveika butu praplest akirati ir idemiau paskaityti tuos 10 nervuojanciu puslapiu, kur mes kalbam ne apie jas, nes ne jos vienos egzistuoja pasauly ir nera jo centras, kad ir kaip jom tas atrodytu pradzioj keista. su akiracio pletimu nuovokos randasi vis daugiau. o jeigu neidomu, tai welcom pas bobutes is kaunoklaipedossiauliupanevezio ir bet kur, bet ten bet kokiu atveju teks susimoketi, bet ne i Taro nemokama tema. Nes klausimo nesugeba suformuluot, pauksciu kalba mat. imsiu ir pradesiu lenkiskai viska rasyt, ot vragam na zlo. mano dienos korta yra apverstas pentakliu karalius, as tvarkau buta ir esu agresyvi siandien. ir tokia busiu, kol igyvendinsiu to apversto karaliaus reikalavimus.
Arba jeigu cia pauksciu kalba ir nesuvokiamas tekstas beigi aiskus paaiskinimai kaip formuluot klausimus, kad gaut atsakymus, nu tai dar galima imti ir pradeti skaityti pirmaja savo gyvenime knyga. Mike Pukuotuka ar ka nors tokio pradzioj, jau cia koks Haris Poteris bus per sudetinga.
Pretenzijos plia, kai jau atsakytas klausimas buvo. Nu susimokes jin uz tai, bet ne pinigais, o tuo, kas jai brangu ir svarbu. Pazadu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 08 rugsėjo 2014 - 11:14
Būk gera, nerašyk tik lenkiškai lotuliukas.gif Ba tada aš sakysiu, kad paukščių kalba.

O tu žiūriu irgi pikta kai tvarkais bigsmile.gif

Mano kortikės šiandien

taurių pažas+apv. pentakliu4+pentakliu2+apv.tauriu riteris

niu kaip faina..kardu 10 siandien neiskrito wub.gif lotuliukas.gif

turiu įtarima, kas paskabins dėl darbo

o to apversto berio (kaip Matrica pavadino) as nenoriu mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 08 rugsėjo 2014 - 11:23
QUOTE(banguole @ 2014 09 08, 11:23)
Būk gera, nerašyk tik lenkiškai  lotuliukas.gif Ba tada aš sakysiu, kad paukščių kalba.

O tu žiūriu irgi pikta kai tvarkais  bigsmile.gif

Mano kortikės šiandien

taurių pažas+apv. pentakliu4+pentakliu2+apv.tauriu riteris

niu kaip faina..kardu 10 siandien neiskrito  wub.gif  lotuliukas.gif

turiu įtarima, kas paskabins dėl darbo

o to apversto berio (kaip Matrica pavadino) as nenoriu  mad.gif

jo, isiutusi tiesiog. katinai pasislepe kazkur tuno, merga gali pareit bet kuriuo momentu, nes jai gerkle skauda, o cia yra zenklas kad viskas, negirdziu jokiu skambuciu ir zinuciu, jokiu pagalbos klyksmu, dirbu buity, kad merga komfortabiliau jaustusi parejus, nes kai sergi tai nervina chaosas, zinau ant saves. stengiuos as ramiai, budistas sneka is youtubes apie dvasini tobulejima, nu tikrai bandau nesiautet, bet man cia kazkokia su teksto suvokimo problemom ir susireiksminus vietoj saules sviecia, tai nervu negadins. tryda uzleisiu daugiadiene. ir diedo neras, arba ras toki, kuris ja vienasyki gerai prilups, ko turbut niekas iki siol nepadare ir visai be reikalo. kaip tik kardu karalius jai iskrito kaip potencialus diedas.
Atsakyti
wub.gif

Atsakyti
Laba diena, lauksiu atsakymo 4u.gif
Yra keletas gerbeju siuo metu, ar tarp ju yra geras ir tinkamas man zmogus, ar nusimato kokios draugystes perspektyvos ?
Atsakyti
QUOTE(Counterpoint @ 2014 09 08, 10:39)
astro.com bandyki, rusiškai dar yra oculus.ru, bet pati jo nesu žiūrėjus. Aišku, Demetra tau daugiau patars. smile.gif

O aš sau išsidėliojau klausimu, kokios perspektyvos būtų liekant šioje šalyje, kur dabar gyvenu. Iškrito devynios taurės - taurių riteris - dvi taurės - likimo ratas - taurių tūzas. Vien taurės smile.gif Bandau interpretuoti: man matosi laimingi, harmoningi santykiai (čia ir dvi taurės, ir taurių tūzas), pasitenkinimas gyvenimu (devynios taurės), taurių riteris gal mano vyrą ir rodo. Bet man nelabai aiškus likimo ratas... Ir dar, čia kažkaip taurės vien apie asmeninį gyvenimą tekalba, o galima kažkaip prie profesinių reikalų pritempti?

Likimo ratas su tauriu riteriu- gali rodyti naujus pasiulymus ir naujas galimybes- tai gali buti ir darbine sritis. Tu ziuri tik tiesias kortas ar ir apverstas?
Atsakyti
tiesa, as noriu pasakyti, kad privatus klausimai jau kainuoja. Tai buvo parasyta pirmam temos puslapy, as ten nespejau pati asmeniskai tai pasakyt, bet pas visas yra taip pat, viesai nemokama, privaciai mokama, priklausomai nuo klausimu "apsuku". tuo paciu maila savo parasysiu, kur irgi nespejau. amariliaim113@gmail.com

nu nesu as pikta ant pasaulio, tik nebijokit. pykstu ant konkrecios kales ir viskas, ilgai nepyksiu, nes tai kenkia sveikatai.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 08, 11:48)
tiesa, as noriu pasakyti, kad privatus klausimai jau kainuoja. Tai buvo parasyta pirmam temos puslapy, as ten nespejau pati asmeniskai tai pasakyt, bet pas visas yra taip pat, viesai nemokama, privaciai mokama, priklausomai nuo klausimu "apsuku". tuo paciu maila savo parasysiu, kur irgi nespejau. amariliaim113@gmail.com

nu nesu as pikta ant pasaulio, tik nebijokit. pykstu ant konkrecios kales ir viskas, ilgai nepyksiu, nes tai kenkia sveikatai.

Labukas, matau populiari temute tapo. I mane irgi galit kreiptis i privata. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 09 08, 22:42)
Likimo ratas su tauriu riteriu- gali rodyti naujus pasiulymus ir naujas galimybes- tai gali buti ir darbine sritis. Tu ziuri tik tiesias kortas ar ir apverstas?

Dabar tiesias tik žiūrėjau..
Atsakyti