Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(georgiana @ 2015 02 17, 11:45)
turiu klausimeli mergaites ant daigu tokia ale plevele/marliukas uzdetas ar pries persodinant ji reikia nuimti, tas pats ir surfinijoms

Nelupu. Tai normali, suyranti plevele drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 17, 13:52)

ai nuemiau ta agro atsargiai, bus kaip bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2015 02 17, 10:45)
turiu klausimeli mergaites ant daigu tokia ale plevele/marliukas uzdetas ar pries persodinant ji reikia nuimti, tas pats ir surfinijoms

Pernai dariau eksperimenta- dali nuemiau, dali palikau. Augo taip pat. Neprisiminiau, kurias panlikau, niekuom nesiskyre.
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2015 02 17, 10:45)

aš nuimu, nes kai augo su tuo apvalkalu, vėjas tiesiog nurovė...
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 17, 12:52)

kai vėjas išbarstė, mačiau, kad nesuirusi, šaknys į šonus nesiplėtė, tik žemyn sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 17, 12:15)
kas draugaujat su FB užsukit - Pelargonijos  mirksiukas.gif

Ačiū už kvietimą, jau apsilankiau ir pasiprašiau į grupę 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Aciu, as ir jau pasiprasiau i grupe.

Ar jau pradedat trest gelytes? Ar dar palaukt kelias sav, lg nuo kovo reiketu pradeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 02 18, 10:44)
Sveikos. Aciu, as ir jau pasiprasiau i grupe.
Ar jau pradedat trest gelytes? Ar dar palaukt kelias sav, lg nuo kovo reiketu pradeti  g.gif

aš jau pradėjau,daigeliai akyse atsigavo wub.gif
Atsakyti
Trečiadienis. Nusipirkau dar tris. biggrin.gif Tik šįkart agroplėvelę irgi lupsiu, kažkaip įtartinai negerai viena iš praeitos savaitės pirkinių jaučias, lapeliai sukas, turbūt irgi imsiu imsiu ir nulupsiu.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 18, 09:15)
aš jau pradėjau,daigeliai akyse atsigavo  wub.gif

thumbup.gif Tada ir as eisiu traukt trasu, reik pamaitint jau grazuoles bigsmile.gif

As visada nulupu ta agroplevele. Kazkada nenulupau, tau vargo vargo gelyte, istraukiau, kad negali normaliai saknys augti per jas. schmoll.gif Gal kai kur deda kokia geresne, kuri greiciau suira g.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif reikia patarimo. Apžiūrėjau savo augintines ir pora kompaktinių apėję voratikliuku, kelis kart nuėmiau, bet vėl atsiranda. Įtariu, kad puola kažkas, lapeliai tokie kaip riebaliuku padengti. Ar tai gali būt, kad voratinklinė erkė puola, negi jos joms neatsparios. Man taip pirmą kart toks fintas unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ikisiu as savo trigrasi del tos pleveles. Mano pastebejimas toks, kad su plevele saknys mazai auga, bet tada visas augimas eina i lapus ir ziedus. Turiu viena sena kelma pelargoniju su plevele, auga vasara lauke, didziulis krumas, daug ziedu. O rudeni iskasu, tai saknu mazutis gniuzulelis, persodinu i vazona, ziemoja ziemos sode.
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2015 02 18, 17:02)
help.gif  help.gif  help.gif reikia patarimo. Apžiūrėjau savo augintines ir pora kompaktinių apėję voratikliuku, kelis kart nuėmiau, bet vėl atsiranda. Įtariu, kad puola kažkas, lapeliai tokie kaip riebaliuku padengti. Ar tai gali būt, kad voratinklinė erkė puola, negi jos joms neatsparios. Man taip pirmą kart toks fintas  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

gal kokiu deciu ar žaliuoju muilu nupurkščiau g.gif

Atsakyti