Trečiadienis. Nusipirkau dar tris. Tik šįkart agroplėvelę irgi lupsiu, kažkaip įtartinai negerai viena iš praeitos savaitės pirkinių jaučias, lapeliai sukas, turbūt irgi imsiu imsiu ir nulupsiu.
Tada ir as eisiu traukt trasu, reik pamaitint jau grazuoles
As visada nulupu ta agroplevele. Kazkada nenulupau, tau vargo vargo gelyte, istraukiau, kad negali normaliai saknys augti per jas. Gal kai kur deda kokia geresne, kuri greiciau suira
reikia patarimo. Apžiūrėjau savo augintines ir pora kompaktinių apėję voratikliuku, kelis kart nuėmiau, bet vėl atsiranda. Įtariu, kad puola kažkas, lapeliai tokie kaip riebaliuku padengti. Ar tai gali būt, kad voratinklinė erkė puola, negi jos joms neatsparios. Man taip pirmą kart toks fintas
Ikisiu as savo trigrasi del tos pleveles. Mano pastebejimas toks, kad su plevele saknys mazai auga, bet tada visas augimas eina i lapus ir ziedus. Turiu viena sena kelma pelargoniju su plevele, auga vasara lauke, didziulis krumas, daug ziedu. O rudeni iskasu, tai saknu mazutis gniuzulelis, persodinu i vazona, ziemoja ziemos sode.
reikia patarimo. Apžiūrėjau savo augintines ir pora kompaktinių apėję voratikliuku, kelis kart nuėmiau, bet vėl atsiranda. Įtariu, kad puola kažkas, lapeliai tokie kaip riebaliuku padengti. Ar tai gali būt, kad voratinklinė erkė puola, negi jos joms neatsparios. Man taip pirmą kart toks fintas