Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(hi (: @ 2015 02 12, 20:55)
Berods 1,16 eu.  Kitko nelabai fiksavau, tik užkliuvo sprigės.  biggrin.gif

Aciu 4u.gif Kainos panasios, kaip ir pernai drinks_cheers.gif
Atsakyti
o jie paštu siunčia ar reikia tik į vietą važiuoti?
Atsakyti
gal kas pasidalintu pelargoniju sakelem sviranziu blush2.gif daigam
Atsakyti
mano svyrančios šiemet baisios kaip niekad,reiks kelis daigelius nusipirkti g.gif
Atsakyti
Darse,Smina,kaip jūsų Pelargonijos,gal šiemet vėl važiuosit į kokią kelionę bigsmile.gif

aš pas vieną Olandą radau gražių pelargonijų,man tik dvi užkabino,susirašiau - siunčia į LT,bet augalas 3E,o siuntimas 18E doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 15, 16:00)
Darse,Smina,kaip jūsų Pelargonijos,gal šiemet vėl važiuosit į kokią kelionę  bigsmile.gif

aš pas vieną Olandą radau gražių pelargonijų,man tik dvi užkabino,susirašiau - siunčia į LT,bet augalas 3E,o siuntimas 18E  doh.gif

Kol kas kelionės neplanuojamos,bet ką gali žinoti ax.gif
Pasidalink olando nuoroda bigsmile.gif
O pelargonijos visaip-yra po žiemos netekčių.
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2015 02 15, 19:32)
Kol kas kelionės neplanuojamos,bet ką gali žinoti ax.gif
Pasidalink olando nuoroda bigsmile.gif
O pelargonijos visaip-yra po žiemos netekčių.

aš FB susirašinėjau su Šiais - daug ten nieko gero,mane tik dvi ir tik dėl lapų sudomino wub.gif
"Stan Rawlings"
user posted image
*
"Bob Newing"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 15 vasario 2015 - 20:48
Šiemet visas savo palergonijas palikau kambaryje "miegoti" per žiemą. Pernai buvau sklepe palikusm tai mažai išgyveno. Ale žiūriu ir dabar kažin ar prabus, nes "gyvybę", tiksliau žalius lapelius pradėjo leisti vos keli. Kažin ar dar per anksti stradalinti, ar ir šiemet nesigaus nieko. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2015 02 15, 21:51)
Šiemet visas savo palergonijas palikau kambaryje "miegoti" per žiemą. Pernai buvau sklepe palikusm tai mažai išgyveno. Ale žiūriu ir dabar kažin ar prabus, nes "gyvybę", tiksliau žalius lapelius pradėjo leisti vos keli. Kažin ar dar per anksti stradalinti, ar ir šiemet nesigaus nieko. verysad.gif

kambarį ir be lapų,tai gerai užmigdei biggrin.gif
o jei rimtai tai nežinau ko laukti,nes maniškės kambarį su lapais ilsisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 15, 23:09)
kambarį ir be lapų,tai gerai užmigdei  biggrin.gif
o jei rimtai tai nežinau ko laukti,nes maniškės kambarį su lapais ilsisi  smile.gif

Kai "sugebi". tai ir gaunasi. lotuliukas.gif Aš jas nukarpiau, kad lapų nebūtų. Ir dar man atrodo, jas persodinau į kitas vietas, kad mažiau namie vietos užimtų. Bet tas persodinimas buvo toks perdėjimas į kitus vazonus, bet su tomis pačiomis žemėmis.
Dabar galvoju gal persodinti šaknis į normalias žemes, tai atsigaus, bet jaučiu nesąmonę pagalvojau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2015 02 16, 09:50)
Kai "sugebi". tai ir gaunasi. lotuliukas.gif  Aš jas nukarpiau, kad lapų nebūtų. Ir dar man atrodo, jas persodinau į kitas vietas, kad mažiau namie vietos užimtų. Bet tas persodinimas buvo toks perdėjimas į kitus vazonus, bet su tomis pačiomis žemėmis.
Dabar galvoju gal persodinti šaknis į normalias žemes, tai atsigaus, bet jaučiu nesąmonę pagalvojau blush2.gif  lotuliukas.gif

parodyk foto,bet taip drastiškai aš nekarpyčiau niekada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 16, 14:25)
parodyk foto,bet taip drastiškai aš nekarpyčiau niekada  blush2.gif

user posted image

Tikriausiai negudriai pasielgiau blush2.gif
Atsakyti