Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Sandia @ 2015 02 23, 14:53)
Truputuka pasidziaugsiu pavasariu smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sandia, kaip švelnu thumbup.gif
Atsakyti
Isigijau palargonija Pink Sybilia -pilnaviduria , svyrancia is Ermitazo.
Neismanau kokia jai zeme labiau patinka - kompistine ar liesesne durpe daigams ?
Ar reikia virsunele skabyti, kad sakotusi ?
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 02 24, 23:33)
Isigijau palargonija Pink Sybilia -pilnaviduria , svyrancia is Ermitazo.
Neismanau kokia jai zeme labiau patinka - kompistine ar liesesne durpe daigams ?
Ar reikia virsunele skabyti, kad sakotusi ?

Apziurejau gerai ta daigelu - 10 cm nera , jau turi pumpureli. Gal tuos ziedus nuskabyti , kad augalas sustipretu ?
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 02 23, 16:53)
Truputuka pasidziaugsiu pavasariu smile.gif

Gražu wub.gif
Atsakyti
mergaites gal kas parduodate palauze pelargoniju svyranciu sakeliu ax.gif
Atsakyti
Kiek maždaug pelargonijų susodinat į lovelį? Kokio jos maždaug pločio? Kaip čia man apsiskaičiuoti, kiek daigelių pirkti? Pirmi metai tą darysiu pati... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2015 02 27, 07:36)
Kiek maždaug pelargonijų susodinat į lovelį? Kokio jos maždaug pločio? Kaip čia man apsiskaičiuoti, kiek daigelių pirkti? Pirmi metai tą darysiu pati...  smile.gif

lovelis loveliui nelygu...ir neaisku kokias jus pirksit svyrancias, kompaktines ar dar kokias..
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2015 02 27, 08:36)
Kiek maždaug pelargonijų susodinat į lovelį? Kokio jos maždaug pločio? Kaip čia man apsiskaičiuoti, kiek daigelių pirkti? Pirmi metai tą darysiu pati...  smile.gif

Į 80 cm lovelį sodinu 4 pelargonijas ir į tarpus šlamučius, į mažesnį - 3.

https://plus.google....073113493119021
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 27 vasario 2015 - 10:35
nu Jadiara ir palergoniju grozis,ir aplamai visos geles labai grazios,kaip tas palergonijas sekasi per ziema islaikyti?
Atsakyti
Šian dar nusipirkau "Flower Fairy white splash". Pirkau ne senukuos, bet matau, kad anksčiau kaina buvo ta pati (to paties Olisevičiaus), o dabar pakritus, berods 0,87. Turbūt ne kaži kiek ir tuos augaliukus gali taip išlaikyti, jau pačiai reikėjo pasirankiot, kad tvirtesnį susirast. Mačiau dar ir įmaišytų, sudėtų ne prie savo pavadinimų (na čia iš tų žydinčių matyti), tai viliuos, kad bent man pakliuvo TA. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 28 vasario 2015 - 20:50
QUOTE(hi (: @ 2015 02 28, 21:50)
Šian dar nusipirkau "Flower Fairy white splash". Pirkau ne senukuos, bet matau, kad anksčiau kaina buvo ta pati (to paties Olisevičiaus), o dabar pakritus, berods 0,87. Turbūt ne kaži kiek ir tuos augaliukus gali taip išlaikyti, jau pačiai reikėjo pasirankiot, kad tvirtesnį susirast. Mačiau dar ir įmaišytų, sudėtų ne prie savo pavadinimų (na čia iš tų žydinčių matyti), tai viliuos, kad bent man pakliuvo TA. biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš vakar nusipirkau Ville de Dresden ir Melocherry wub.gif Ir dar 4 fuksijas lotuliukas.gif
Bet su tais daigeliais visada yra sumaišymo rizika, pernai iš 4 pirktų svyrančių tik viena buvo tokia, kokią įsivaizdavau perkanti doh.gif

Ermitaže Šiauliuose ketvirtadienį buvo daigų papildymas, pelargonijų tai nedaug rūšių, fuksijų ir surfinijų solidus pasirinkimas. Ir dar 25 procentų nuolaida 4u.gif
Atsakyti