Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(jediara @ 2015 02 27, 11:11)
Į 80 cm lovelį sodinu 4 pelargonijas ir į tarpus šlamučius, į mažesnį - 3.

https://plus.google....073113493119021

Labai grazu wink.gif o is kur slamuti perkat ar buna seklu ?
Atsakyti
Klausykit, margalapių PC su laiku atsiranda? Įvairovės (žiedų) pradžiai gal jau plius minus gana, bet va lapai tai visų plius minus vienodi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2015 03 01, 21:09)
Klausykit, margalapių PC su laiku atsiranda?

Pirkau daigelį svyrančios, dabar buvo ermitaže šviesiai ir tamsiai žaliai pamarginta Decora pink ir red
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 01 kovo 2015 - 20:18
QUOTE(hi (: @ 2015 03 01, 21:09)
Klausykit, margalapių PC su laiku atsiranda? Įvairovės (žiedų) pradžiai gal jau plius minus gana, bet va lapai tai visų plius minus vienodi.  biggrin.gif

Pernai Šiauliuose sodininkų mugėj buvo ax.gif
O keletą ir Ariogalos turguj praeitą vasarą buvau radus rolleyes.gif
Atsakyti
Pernai pirkau Vancouver Kalvarijų turguj.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 03 01, 00:29)

Tikrai maciau ZS
Atsakyti
rusiškas filmukas apie pelargonijas, pokalbis su selekcininke
https://www.youtube....h?v=6X-DPvuKvKI
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2015 03 01, 21:16)
Pernai Šiauliuose sodininkų mugėj buvo ax.gif
O keletą ir Ariogalos turguj praeitą vasarą buvau radus rolleyes.gif

Nebesugalvoju kas arčiau: Šauliai, ar Ariogala. Man rods Ariogala, keliskart per metus pravažiuojam. Bet kol kas ten žinau tik šaltinį ir kryžių. biggrin.gif
Jaučiu tuomkart arčiausiai bus Ermitažas, nes kol kas dairiaus tik senukuos Kaune ir Moki veži Panevėžy. Bet tiekėjas ir ten, ir ten tas pats.
Atsakyti
Labas 4u.gif

Aš,kaip ir dauguma, prasinešiau Senukuose ir daigelių papirkau taip pat. Bet kitu klausimu aš. Man kažkaip loveliuose su pelargonijom nesekasi. Bėda ta, kad maždaug pirmą vasaros pusę būna viskas gerai,gražiai žydi,o paskui žiedynai ir lapai ima smulkėti, galiausiai, kokias pora sav. būna loviai be žiedų,paskui po truputį apsilapuoja ir žiedynus,bet irgi ne įspūdingus, vėl ima krauti. Faktas,kad maisto trūksta.Bet tręšiu praktiškai kiekvieną laistymą,na,kai didžiuliai karščiai būna ir kai kasdien tenka laistyti,tada kartais ir neįpilu trašų.O naudoju Baltic Agro universalias trąšas,ant kurių ir pelargonijos pavaizduotos. Dar pagalvojau,kad galbūt šlamutis pelargonijas 'apvalgo', nes jo šaknynas rudenį per visą lovelį būna išsiraizgęs (į 60 cm lovelį sodinu dvi pelargonijas ir šlamutį). Gal dar kažkuo papildomai reikėtų tręšti, ar koncentraciją padidinti, neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 03 01, 02:29)

Ačiū. Visada perku šlamučio daigelius rolleyes.gif
Atsakyti
Ediara 4u.gif
Zaviuosi Jusu geliu kolekcija ir groziu wub.gif Kiek darbo ir meiles ideta.Ir atskiras ACIU uz tai,kad leidziat mum grozetis tokiais shedevrais aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo superjulia: 02 kovo 2015 - 13:32
QUOTE(superjulia @ 2015 03 02, 15:30)
Ediara 4u.gif
Zaviuosi Jusu geliu kolekcija ir groziu wub.gif Kiek darbo ir meiles ideta.Ir atskiras ACIU uz tai,kad leidziat mum grozetis tokiais shedevrais aciuks.gif

Ačiū 4u.gif blush2.gif Tikriausiai visos čia bendraujančios labai myli savo augaliukus drinks_cheers.gif
Atsakyti