Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(kackac @ 2015 03 21, 18:52)
Prisipirkau svyrančių ir kompaktinių daigelių iš Senukų. Susodinau. Kai kurie jau su žiedkočiais. Ar visiems kirpt? Ar reiktų lieti įsišaknijimo stimuliatoriumi? g.gif  Ačiū 4u.gif

Visus ziedkocius isskint,nealinti augaliuko,nes ji turetu zidet vasara,o ne dabar.Jai zemes pirktines,kolkas nieko neliekit,nes jos jau patrestos,leiskit apsiprast.Veliau galima geliu trasu duot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(superjulia @ 2015 03 21, 17:59)
Visus ziedkocius isskint,nealinti augaliuko,nes ji turetu zidet vasara,o ne dabar.Jai zemes pirktines,kolkas nieko neliekit,nes jos jau patrestos,leiskit apsiprast.Veliau galima geliu trasu duot. 4u.gif

Supratau. Dėkui 4u.gif
Dar klausimėlis. Ar geriau lieti tiesiai į vazonus, ar į didelį padėklą, kuriame sustatyti visi vazonai.
Atsakyti
...kai mažam leliukui pradeda dygti dantys irgi išraukim,juk jam reikia jėgų pačiam užaugti,o ne su pieniniais kankintis - vėliau nuolatiniai užaugs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 21 kovo 2015 - 18:12
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 21, 19:11)
...kai mažam leliukui pradeda dygti dantys irgi išraukim,juk jam reikia jėgų pačiam užaugti,o ne su pieniniais kankintis - vėliau nuolatiniai užaugs...

Kalbam ne apie leliukus,kuriem dantukai kramtymui ir normaliam vystimuisi reikalingi,o apie augaliukus doh.gif ,kuriem ziedynai stipribes jaunam amziuje nesuteikia.Jie zidejimui daug jegu atiduoda,dar nesuformave stiprios saknu sistemos.
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2015 03 21, 19:05)
Supratau. Dėkui 4u.gif 
Dar klausimėlis. Ar geriau lieti tiesiai į vazonus, ar į didelį padėklą, kuriame sustatyti visi vazonai.

Nera uz ka smile.gif Laistyti geriau i padekla.O pelargoniju geriau nedaliet,nei perlaistyti,taip kad nepersistenkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo superjulia: 21 kovo 2015 - 18:36
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 21, 18:11)

Sewbas, koks žiaurumas cool.gif

QUOTE(superjulia @ 2015 03 21, 18:20)
Nera uz ka smile.gif Laistyti geriau i padekla.O pelargoniju geriau nedaliet,nei perlaistyti,taip kad nepersistenkit 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 03 21, 18:32)
Sewbas, koks žiaurumas cool.gif

drinks_cheers.gif man irgi žiauru kai augalui žiedus nuskina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 21, 20:16)
drinks_cheers.gif man irgi žiauru kai augalui žiedus nuskina  doh.gif

Ko tokia jautri bigsmile.gif Nesakyk, kad neskindavai mažiukams. Juk viršūnes irgi pjauni (įrodymus aš turiu lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 21, 19:16)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip norėčiau tokio balkoniuko
https://www.youtube....h?v=KeCQPhSPvvY
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 03 21, 20:31)
Ko tokia jautri  bigsmile.gif Nesakyk, kad neskindavai mažiukams. Juk viršūnes irgi pjauni (įrodymus aš turiu  lotuliukas.gif )

nei vieno žiedo nesu nuskynusi dėl kažkokių jėgų eikvojimo,o viršūnes skabau,kad šakotųsi
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 21, 20:16)

blink.gif Be komentaru...
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 21, 19:11)

Jei jau leliuka su pelargonijos kudikiu lygint, tai butu teisinga lygint tik is seklu isauginta augaliuka, o jis nezydi per anksti, kol netvirta saknu sistema, tad ir ziedu skabyt neprisieina. Is auginiu gi (o parduodami dazniausiai tokie) isaknydinta augaleli galetume lygint su botoksine moterim, kuri atrodo kaip paaugle, bet fiziniu jegu turi gerokai maziau-lygiai ir auginiukas, nuskintas is suaugusio krumo-jo programa buvo zydet, ir tas ziedynas toliau vystosi is inercijos, is paskutiniu jegu, o ne del to, kad isaknydintas naujas augalas jau pakankamai sustiprejes. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 22 kovo 2015 - 09:24