Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

Tai vistik nuskint zieda?
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 03 22, 11:07)

čia jau kaip ir papročių klausimas biggrin.gif
nėra teisingo atsakymo, yra tik skirtinga patirtis- aš neskinu, jei augalas neturi jėgų žydėti, pas nudžiovina pumpurus rolleyes.gif

Žydi šiemet pirkta PAC Melocherry wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2015 03 22, 10:26)

Tai ir as tada neskinsiu blush2.gif Gaila blush2.gif
Labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2015 03 22, 10:26)
nėra teisingo atsakymo, yra tik skirtinga patirtis- aš neskinu, jei augalas neturi jėgų žydėti, pas nudžiovina pumpurus rolleyes.gif

na va pasirodo nesu aš tokia bum bum,kad nesąmones rašyčiau
Atsakyti
O sakykit merginos kur per ziema laikot sias geles? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 03 22, 10:35)
O sakykit merginos kur per ziema laikot sias geles? blush2.gif

aš rūšines namie ant palangės,o paprastas rūsyje ant palanges
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 22, 12:46)
aš rūšines namie ant palangės,o paprastas rūsyje ant palanges

As visas laikiau ant palages, rusyje negaliu nes salta ir nera sviesos. O gal nieko tokio, kad nera sviesos? O reik visas nuskabyti rudeni? Ta prasme per ziema jos turi ilsetis?
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 03 22, 11:07)

Jei jusu pelargonijos, skirtos auginti lauke, tai per anksti joms zydeti, ziedus reikia, kaip ir surfiniju, nuskabyti. Lai krumas pleciasi. Kuo didesnis jis bus, tuo grazesnis, tuo tankiau ir didesniais ziedynais zydes birzelio menesi drinks_cheers.gif
Jei auginate pelargonijas kaip kambarines geles, be abejo, leiskite joms zydeti, lai dziugina ziedais jau dabar drinks_cheers.gif Paskui tures pailseti, kaip ir visos geles, bet aplinkui bus daug kitu geliu ziedu, pelargonija gales lapotis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 03 22, 15:31)
Jei jusu pelargonijos, skirtos auginti lauke, tai per anksti joms zydeti, ziedus reikia, kaip ir surfiniju, nuskabyti.

Tikra nesąmonė.Jau daug metų auginu pelargonijas ir joms žiedų niekada neskabau. Kai baigiasi šalnos išnešu į lauką jau su žiedais ir žydi iki pat šalnų. Jei augalui viskas gerai ir leidžia žiedus, tai ir turi žydėti, o jei bus kokia nuosproga tai pati neleis žiedų, o jei ir išleis , tai nepajėgs pražydinti ir jis nudžius.
Atsakyti
Sveikos,

na ir diskusija užvirė - skinti žiedus ar ne. Jei daigelį ("tabletėje") nusiperkate prekybos centre su žiedeliu, tai manau, kad tas žiedelis ir pats nuvys, bet ne visada. Nors pelargonijos yra neužmušamos, bet joms reikia naujoje vietoje įsitvirtinti. Jei augaliukas stiprus, tai ir įsišaknys ir žydės toliau, nepriklausomai kur vėliau augs. smile.gif Lai džiugina Jus žiedai 4u.gif
Keletą saviškių jau patupdžiau į pastovią gyvenamą vietą. Viena pernykštė priminė apie save švelniais pavasariniais (bet varganokais) žiedeliais. Tad perdžiuvusią po žiemos puoliau maitinti ir girdyti blush2.gif Dar viena nurašyta "Tommy". Prieš pusantru metų įkišau "pagaliuką", kuris išleido leisgyvę šakelę. Vegetavo, varganai augo. Dabar pradėjo leisti ūgliukus. Bet įtarimas, kad ji pasodinta "aukštyn kojom". Na tikrai gėlės, turinčios ne vieną gyvenimą. Kelios foto: Naujagimės, džiaugsmelis, nurašytoji
Gražių žiedų, vešlių augalų.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 03 22, 19:39)
Tikra nesąmonė.Jau daug metų auginu pelargonijas ir joms žiedų niekada neskabau. Kai baigiasi šalnos išnešu į lauką jau su žiedais ir žydi iki pat šalnų.

Net neabejoju drinks_cheers.gif Bet jus jau pelargoniju auginimo profesionale, zinot, kaip, kada prazydinti, kuom tresti, kur sodinti, kiek laistyti ir t.t. 4u.gif O cia visai naujokai, kurie puse pelargoniju ir taip numarins, kol i lauka teks nesti biggrin.gif Tai lai ramiai sau skabo ziedus iki lauko, tai bent sansa tures, jog isnes ne nuosprogas, o grazius krumelius drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal bus įdomu ne tik man bigsmile.gif
http://www.agardenfo...r-winter-bloom/

Kai ant palangių stinga vietos thumbup.gif Ir dailu, ir praktiška.
http://www.agardenfo...september-2013/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 24 kovo 2015 - 14:00