Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Ragutienė @ 2015 05 01, 00:43)
Gražuoliai žiedai  4u.gif
Jediara, kada Jūs nešite į lauką savo pelargonijas?

Ačiū. Dėl šalnų dar vis laukiu ax.gif , tačiau jei savaitę bus gražūs orai, bandysime "kraustytis" į lauką smile.gif
Joy žiedeliai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Maniškės bobutinės, jau nuo trečiadienio- ketvirtadienio lauke gyvena mirksiukas.gif (per dieną nepriveikiau visų pasodinti biggrin.gif ) Oras tai ne koks, vėjas didelis tomis dienomis buvo, bet laikosi neblogai.Kaimynas, kuris vedžioja anksti rytais šunį, sakė, kad ketvirtadienį buvo šalnos,pieva bolavo, bet jų net lapai neparaudę g.gif gal prie pat namo neužkabino g.gif Gal jau nebus didelių šalnų, o jei ką - tai teks uždengti.

Labai švelni Joy wub.gif turiu kelias tokias pastelines,man labai patinka wub.gif

Atsakyti
pas mus salnos daznai buna, bet isnestos geles i lauka palei nama surikiuotos kaip kareiviei biggrin.gif tai ten nenusala, namas matyt silima skleidzia smile.gif
Atsakyti
Merginos,kurios auginat Flufy ?
gal turit žiedų foto ?
nes kai ir šiemet prasiskleidė ne flufiškai g.gif doh.gif
ar čia fluffy g.gif
user posted image
visai neprimena gvazdiko g.gif

sakau,kad tik spalva panaši verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 04 gegužės 2015 - 16:26
Gvazdikinė kokia graži wub.gif dar gyvai tokios nemačiusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 04 gegužės 2015 - 18:09
Sveikutės

Dalį pelargonijų buvau išnešusi į lauką, šalia namo. Per šalnas nešdavau namo. Bet vistiek manau, kad be reikalo anksti išnešiau, nes naktimis nukrenta temperatūra. Nenumirė nei viena, bet nei kiek ir nepaaugo. Tos kurios lepinasi namuose, tikrai labiau žavi. Aš čia kalbu apie visas vardines "karalaites" ax.gif Tiksliau, visos pas mane princesės tongue.gif
Vakar kai pasinešiau namo, tai nusprendžiaukol normalios temperatūros nebus, tai laukan nekeliaus, nebent į šiltnamį iškomandiruočiau mastau.gif
Papildyta:
Monami, spalva tiesiog pasakiška, nors ir nekarpyti žiedlapiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 04 gegužės 2015 - 18:42
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 05 04, 17:19)
sakau,kad tik spalva panaši  verysad.gif
user posted image

gal kas turit tokiu ir galit parduoti? nors ugliuku blush2.gif gali buti ir kitu spalvu bigsmile.gif grazdikiskais ziedeliais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 04 gegužės 2015 - 18:48
QUOTE(Para @ 2015 05 04, 19:40)
Vakar kai pasinešiau namo, tai nusprendžiau kol normalios  temperatūros nebus, tai laukan nekeliaus, nebent į šiltnamį iškomandiruočiau mastau.gif

Aišku jei yra vietos, tai ko skubėti smile.gif pas mane kurios buvo ant stalo pradėjo stybti, tai nugnaibiau prieš nešdama į lauką. Tegul grūdinasi, o kai atšils jau bus prigijusio ir galės krauti žiedus smile.gif Gal nebus labai lietinga vasara.
Papildyta:
QUOTE(agnir @ 2015 05 04, 19:47)
gal kas turit tokiu ir galit parduoti? nors ugliuku blush2.gif gali buti ir kitu spalvu bigsmile.gif grazdikiskais ziedeliais

Aha smile.gif ir aš norėčiau nusipirkti gvazdikinių , jei kuri genėsit duokit žinią.
Atsakyti
Laba vakara
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 05 04, 16:19)
sakau,kad tik spalva panaši  verysad.gif
user posted image

Ka tik parsiveziau issvajota Vectis snow. Aciu uz grozi. 4u.gif
O jus vel masinat, viliojat naujomis. Labai grazi ta gvazdikine. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2015 05 04, 11:22)
Ačiū. Dėl šalnų dar vis laukiu  ax.gif , tačiau jei savaitę bus gražūs orai, bandysime "kraustytis" į lauką smile.gif
Joy žiedeliai smile.gif

Aš nebeištvėriau ir penktadienį išnešiau lauk abi savo vardines karalaites kaip čia kažkas gražiai išsireiškė smile.gif Persodinau, atrodo jaučiasi gerai jos. Kambaryj jau maži vazonėliai joms buvo.
Atsakyti
Maniškės peržiemojo balkone, kur ir toliau gyvens. Saulės jau pakankamai, todėl lapuose žalios spalvos beveik neliko. Ir jau šviečia pirmieji žiedeliai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Rimmuse, vankuvere žavinga, kaip ponaitė pirštukus atkišusi.
Paalpėsiu ir aš dėl Monami parodytųjų, abi gražios savo spalva. Manau, kad taviškė tikrai nepataps gvazdikažiede, nebent žirkles nakčiai pasivogtų ax.gif
Atsakyti