Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

Labas,

Gal kurios patyrusios atsakysite man, nes googlindama nelabai ką randu...
Žodžiu mano pelargonijos išleidžia stiebą su žiedais, rodos tuoj tuoj pradės skleistis po truputį, bet ima gelsti visi dar neišsiskleidę žiedelliai ir galiausiai sudžiūva... g.gif
Kiek metų turiu, dar nėra buvę taip. Patys lapai labai gražūs, žali, tik va su tais žiedais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 06 gegužės 2015 - 11:54
QUOTE(*Liepa18* @ 2015 05 06, 12:53)
Patys lapai labai gražūs, žali, tik va su tais žiedais

Pas mane irgi taip nėra buvę g.gif Jei pats krūmelis gražus , su gražiais lapais, tai gal netinkamas substratas su daug azoto ? gal skirtas ne gėlėms ir yra mažai fosforo trąšų , kurios reikalingos žiedų formavimui. Gali būti permažai šviesos, nes jos yra šviesamėgės, bet tada būtų ištysusi. Įdėkite nuotrauką viso augalo. Bet jei auginat ne pirmi metai ir tik šiemet taip darosi, tai neturiu supratimo, nes dar taip nebuvo kad pelargonijos nežydėtų . Maži augaliukai,dar nesusiformavę , tai pritrūksta jėgų ir nudžiovina žiedukus, bet suaugę- tai jau nea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 06, 13:36)
Maži augaliukai,dar nesusiformavę , tai pritrūksta jėgų ir nudžiovina žiedukus, bet suaugę- tai jau nea  smile.gif

drinks_cheers.gif būtent jauni taip daro,bet pasitaiko ir tarp senų kol nepakankamai trąšų ax.gif bent jau aš taip pas savo pastebėjau,bet man taip daro tik rūšinės.
Atsakyti
Na net nežinau, visada perku žemės mišinį žydintiems balkono augalams. Ir patręšiu... Pietų pusėje auga, tai šviesos tikrai pakanka. Na nieko kitaip nedarau žodžiu, visada gražūs žiedai buvo.
Atsakyti
O mano kai kurias pelargonijas apkandžiojo niekadėja šalna. Tikiuosi, kad tik lapai nukentėjo. Viena tai graži pasidarė, iš žalialapės tapo tamsialapė biggrin.gif O baltmargių , viršutiniai lapai susiraitė ir parudo, pasibaigus šalnoms reiks apkarpyti. Gal jau nebus dar didesnių šalnų g.gif
Atsakyti
sianakt kaip tik byus salnos paryciais . pomidorams siltnamyje jungsiu radiatoriu. o palargonijos dar ant palanges gyvena . Laukiu kada galesiu isnesti , visos taip graziai zydi smile.gif o pirkau miniatiurines.
Atsakyti
Nu va kokios negerovės doh.gif man niekaip nedaeina kaip tos šalnos būna g.gif suprasčiau jei nulis, o dabar rodo kad naktį bus +8 ir šalnos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 08 gegužės 2015 - 13:43
gal kas patars blush2.gif , kur galima įsigyti palergoniją Millfield Rose wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šiąnakt pas mus jau nebuvo šalnų thumbup.gif Va kaip šalna palietė maniškes. Abi tame pačiame plote,gal bus du metrai viena kitos.

user posted image user posted image

Viena tapo tamsialapė, o kitoms visai nieko nenutiko smile.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti
gaila apsalusios, bet dar atzels, laiko yra smile.gif
Atsakyti
Maniskes ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 05 09, 22:25)
gaila apsalusios, bet dar atzels, laiko yra smile.gif