Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

Savaime suprantama, kad vaikams atleistina mirksiukas.gif pas mane vienais metais rožes nuskynė ir sukaišiojo į žemę , atseit papuošė lotuliukas.gif bet čia tai suaugusių darbas, nes kaimynė pro langą matė. Vaikai atžalų neima, žiedukų pasiskindavo.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 14, 17:06)
Savaime suprantama, kad vaikams atleistina  mirksiukas.gif pas mane vienais metais rožes nuskynė ir sukaišiojo į žemę , atseit papuošė  lotuliukas.gif  bet čia tai suaugusių darbas, nes kaimynė pro langą matė. Vaikai atžalų neima, žiedukų pasiskindavo.

Tai taip taip drinks_cheers.gif
Man dar siemet pasiseke...Jau anoj temoj pasakojau, kaip pernai vagi gaudem mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai , dabar kai praėjo piktumas, tai pagalvojus smulkmena tos gėlės, kad tik didesnių bėdų nebūtų. Kasmet prisilaužo, užtenka ir man atauga. Tik tuo metu buvau supykusi ir išsiliejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 14, 18:01)
O aš šiandien pasielgiau ne katališkai schmoll.gif  Kad jau ir man baigėsi kantrybė. Jau pradėjo laužyti pelargonijas, dar nėra normalių atžalų, tik šakos pumpūruotos ir žydinčios.Nesvarbu kad nulaužia beveik pusės pelargonijos, nesvarbu kas liks man, išvargusiai per žiemą. O svarbu kad griebiau, nulaužiau ir turėsiu  doh.gif Tai palinkėjau, kad rankos nudžiūtų ir visai gėlės neaugtų. Juk pilna visokių daigų, kas kas , o pelargonijų pilną visur juk , ne deficito laikai. Tų gražesnių, net negaliu į lauką nešti, turiu kambaryje auginti, per tas velnio vagilkas.

Gal tiktų toks užrašas su palinkėjimu kaip kokiam botanikos sode, mažu praeitų noras vogti g.gif Bjaurybės. Kai puošti tai nėra kam, bet kai svetimo geru, tai naudojasi. Jeigu reiks pagalbos kariaujant kreipkis bigsmile.gif Ruošiu ginklus wink.gif

Pyk, pyk, laidžaim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 14, 17:01)
O aš šiandien pasielgiau ne katališkai schmoll.gif  Kad jau ir man baigėsi kantrybė. Jau pradėjo laužyti pelargonijas, dar nėra normalių atžalų, tik šakos pumpūruotos ir žydinčios.Nesvarbu kad nulaužia beveik pusės pelargonijos, nesvarbu kas liks man, išvargusiai per žiemą. O svarbu kad griebiau, nulaužiau ir turėsiu  doh.gif Tai palinkėjau, kad rankos nudžiūtų ir visai gėlės neaugtų. Juk pilna visokių daigų, kas kas , o pelargonijų pilną visur juk , ne deficito laikai. Tų gražesnių, net negaliu į lauką nešti, turiu kambaryje auginti, per tas velnio vagilkas.

Niekšės vagilkos. Ant laužo užsodint tokias, kad paspirgintų šonus. Uj kaip aš supykčiau ant tokių niekšių protest.gif gun_rifle.gif mad.gif
Papildyta:
Bet tai taip liūdna, kai augini, popini, ir štai bac ir išdarko augaliuką. O galėtų, ateit paprašyt, pasimainyt ar dar kažkaip. Bet pas mus labai jau kultūringa liaudis doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Kaimynės tai visada paprašo,nes žino kai tik yra visas apdalinu, dar taip nebuvo kad neduočiau. Bet svečiai ar praeivės negražiai pasielgia. Nes supranta, kad blogai elgiais, tai plėšia nesirinkdamos. Ai, palinkėjau baisiausią dalyką gėlininkėms, kad gėlės neaugtų biggrin.gif Bet dabar mastau g.gif jei neaugs, tai dar ateis pasivogti g.gif ko gero būsiu persistengus su palinkėjimu biggrin.gif bet jei išsipildys pirmas ir rankos nudžius, tai neturės su kuo nusiskinti. Vienu žodžiu viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
Man ne tik vogė,bet ir kiaulystę darė-nuskindavo vazoninės rožytės ir pelargonijų žiedukus ir į tą patį vazoną įmesdavo blink.gif tikrai ne vaikai,nes jiem nepasiekt,tik suaugusiam,gražiausia,kad iš savų...tikiuos,kad šią vasarą pavyks užklupt,akių nenuleisiu g.gif gun_bandana.gif box.gif bash.gif
Atsakyti
Keliu temutę į viršų
Don Chiverton pirmi žiedukai
user posted image
Miniukė
user posted image
Pirmas žiedukas Pink Splash
user posted image
Dovepoint
user posted image
Honeywood Susan user posted image
Ir vis dar svaigstu nuo Pebbles wub.gif wub.gif wub.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanegarbane: 19 gegužės 2015 - 21:55
QUOTE(Vidam @ 2015 04 26, 09:29)
Mano naujokės  wub.gif
[b]Avenida Mosaic Red

Oho wub.gif

Surizikuosiu dar kelias savo įkelt.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 19 gegužės 2015 - 22:34
wub.gif wub.gif wub.gif

aš biški aptingau su fotografavimu,tai tik kelios kur po ranka žydi wub.gif (pavadinimai iš atminties,tai gali būt netikslios raidės)

Honeywood Suzana
user posted image
Don Chiverton
user posted image
Tesaloniki - kokia spalva bus wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
St,Lawrence
user posted image
kažkur fotiko spalvos pabėgo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 20 gegužės 2015 - 07:06
Kiek nuostabių žiedų thumbup.gif