Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Smurfiukas @ 2015 05 12, 22:55)
Oi mergaites, koks ziedu grazumas  bigsmile.gif

Garbanegarbanes ziedu ivairove suzavejo, susuko galva  rolleyes.gif

4u.gif ax.gif prašom dar užsukt į svečius, kai apsipils visos žiedais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2015 05 12, 21:44)
Kiek gražių žiedų  thumbup.gif

Ir pas mane žydi smile.gif

4u.gif
doh.gif man greit širdis neatlaikys blink.gif o norimų grožių vis daugyn ir daugyn doh.gif doh.gif doh.gif
Jediara super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2015 05 13, 00:01)

Jediara super  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Aš jau norus pradedu "riboti" biggrin.gif
Atsakyti
Visu labai grazios!

Cia dar viena mano.
user posted image
Si dar labiau issiskleide.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2015 05 13, 08:39)
Ačiū  4u.gif Aš jau norus pradedu "riboti"  biggrin.gif

Gal čia laikina lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2015 05 13, 09:10)
Visu labai grazios!

Cia dar viena mano.

Si dar labiau issiskleide.

Puikios thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Klausimukas. Kaimyne savo visas gwles lieja upes,griovio vandeniu. Sake geles kaip zydi-nereikia jokiu net trasu. Ar yra tame teisybes..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurfiukas @ 2015 05 13, 13:18)
Klausimukas. Kaimyne savo visas gwles lieja upes,griovio vandeniu. Sake geles kaip zydi-nereikia jokiu net trasu. Ar yra tame teisybes..?  g.gif

As lieju is prudo, bet visvien tresiu.
Atsakyti
Ar galima pelargonijas isnesti jau i lauka ir palikti nakciai? smile.gif
Atsakyti
Maniškės jau nuo šeštadienio atidarė sezoną lauke
Atsakyti
Maniskes irgi jau lauke gyvena
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 05 14, 13:23)
Maniskes irgi jau lauke gyvena

Pranesa salnas, ar nenusals? Maniskiu lapai lengvai nusiskina ir minkstoki, kas joms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurfytee: 14 gegužės 2015 - 15:32
O aš šiandien pasielgiau ne katališkai schmoll.gif Kad jau ir man baigėsi kantrybė. Jau pradėjo laužyti pelargonijas, dar nėra normalių atžalų, tik šakos pumpūruotos ir žydinčios.Nesvarbu kad nulaužia beveik pusės pelargonijos, nesvarbu kas liks man, išvargusiai per žiemą. O svarbu kad griebiau, nulaužiau ir turėsiu doh.gif Tai palinkėjau, kad rankos nudžiūtų ir visai gėlės neaugtų. Juk pilna visokių daigų, kas kas , o pelargonijų pilną visur juk , ne deficito laikai. Tų gražesnių, net negaliu į lauką nešti, turiu kambaryje auginti, per tas velnio vagilkas.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 14, 16:01)
Juk pilna visokių daigų, kas kas , o pelargonijų pilną visur juk , ne deficito laikai. Tų gražesnių, net negaliu į lauką nešti, turiu kambaryje auginti, per tas velnio vagilkas.

drinks_cheers.gif friends.gif
Pas mane simet naslaiciu kruma isrove. Jau buvau susinervinus, keikiau vagis. Kadangi pas mus yra stebejimo kameros, nepatingejau, perziurejau vaizdo irasa. Pasirodo mergaite kokiu penkiu metu issirove praeidama. Naiviai tikiuosi, kad nusiskint norejo. Jos tevas nemate, kai si rove. Ai... Nusiraminau, gal tokiems ziopliems vaikams atleistina... Atleidau... Nupirkau kita krumeli.
Atsakyti