QUOTE(lavita77 @ 2015 07 15, 19:08)
Labai fainas klipukas,jau tiek uzmirstu scenu,butinai perziuresiu progai pasitaikius,dar karteli.Visgi liudna,kad jau pabaiga

Beje prisiminiau,o tai kaip su Tajaro zmona?Tipo taip jis jos ir nerado,juk jis toks visagalis,kaip cia taip....
Nu jo zmona isvaziavo ir viskas, bet cia daug neuzbaigtu siuzetiniu liniju
dziugi zinia, kad HE, bet prisipazinsiu keistesnio finalo nebuvau macius

aisku, smagu, kad Elmerai susituoke, gerieciai laimingi. net Metinas su Niuliufer laimingi

Vienintelio Chusiuko nepavydetinas likimas

Bet taip viska sukiso i viena serija. vestuviu praktiskai net neparode, viska ant greicio sulipinta

Taciau man smagiai susiziurejo, nes veiksmo daug

Jeigu nebuciau taip mylejus viso aktoriu kolektyvo, visu personazu, sakyciau, kad nesamone tas finalas. Bet man tiko, nes visi laimingi

o Sinjorinos ir komisaro nuotykiai tesiasi

Toks KPA stiliaus finaliukas su komedijos elementais. Bet fainiausia man finalo dalis, kai jau pabaigoj pasirodo titrai, ir jau su ziurovu atsisveikina aktoriai, o ne personazai.
Vistik, kad ir kiek kritikos sulauke siuzetas ar operatoriu komanda, manau aktoriams labai patiko buti sio projekto dalimi. Visi jie susidraugavo, viens kitam geru zodziu negaili, zodziu nuostabi komanda. Daugumai tai atvere naujas duris.

Pati dziauagiuosi, kad pamaciau daug nauju veidu, ir ikuriuos veliau su malonumu kitam seriale paziuresiu
Bet aisku, Elmerai, tai mano mylimiausi

Aciu, jiems uz grazia ju istorija, uz ju pasaka

Nebezinau kuri pora dabar pas turkus bus man mylimiausia

Tiesiog patys aktoriai mano galva labai tiko viens kitam, man jie viskuom panasus, savo energetika, judesiais, balsais, svelnumu, ju net ranku pirstai praktiskai vienodi

labai dziaugiuosi, kad jie susidraugavo ir tikiuosi, kad fanai iszys, jeigu dar neiszyze, dar vieno bendro ju projekto
Siaip dziuagiuosi, kad net Metinas su Niuliufer liko nenubausti, kazkaip pagailo man ju paskutinej serijoj. Zodziu, svarbiausia, lai visi buna LAIMINGI
Papildyta:
https://www.youtube....h?v=ZcUR7_s9_Ok
vA FAINAIUSIA FINALO DALIS
Bet, kas per salo grozi, kuriame vyko paskutines serijos filmavimai, tai wau