sveikutes norejau paaiteirauti man liko 3dienos iki numatomu menesiniu temperatura 37 kazkada seniau buvau matavuai niekad tokios aukstos neturejau pries menesines... ar gali butu kad jau esu nescia? ar tai tik pries busimas menesines???
QUOTE(nerimaujanti21 @ 2015 04 14, 19:04)
sveikutes norejau paaiteirauti man liko 3dienos iki numatomu menesiniu temperatura 37 kazkada seniau buvau matavuai niekad tokios aukstos neturejau pries menesines... ar gali butu kad jau esu nescia? ar tai tik pries busimas menesines???
BT visad buna aukstesne po ovuliacijos iki menesiniu, kitoms ir nukrenta tik po ju.
QUOTE(Sunflowers @ 2015 04 14, 18:25)
BT visad buna aukstesne po ovuliacijos iki menesiniu, kitoms ir nukrenta tik po ju.
aisku na tada lauksim ir ziuresim kaip kas .. ar prasides menesines ar ne.. geriau kad neprasidetu
QUOTE(nerimaujanti21 @ 2015 04 14, 20:00)
aisku na tada lauksim ir ziuresim kaip kas .. ar prasides menesines ar ne.. geriau kad neprasidetu 
Testas gali but, kad jau rodytu nestuma. HCG tikrai rodytu.
QUOTE(Sunflowers @ 2015 04 14, 19:16)
Testas gali but, kad jau rodytu nestuma. HCG tikrai rodytu.
na noreciau kad taip butu.. bet jokiu kitu simptomu dar nejauciu..
man pirmieji įtarimai, kad visgi pavyko ir įsitvirtino po ivf buvo užgulusi nosis, nei sirgau, nei ką, bet visą savaitę laikėsi užgulus nosis (skaičiau, kad būna) ir užkietėję viduriai, gyvenime šios problemos nebuvo. na o daugiau jau ir testukai ir kraujas..na ir pilvuką maudėė. nei pykino, nei krūtinės nejaučiu ir nejutau.
Sveikos
norėjau paklausti tų kurios stebi gimdos kaklelio padėtį: prieš mm jis nusileidžia? O pastojus kiek žinau kyla
šiandien turėjo būti mm vakar tikrinau kaklelį buvo labai labai žemai, šiandien gerokai aukščiau, bet ne kaip per O. PMS buvo, bet nuo vakar krutine nebe tokia pilna tik jautri. O pilvo skausmai mažėja
ir vakar ir šiandien temp. 37,2. Anksčiau matuodavau BKT tai dienai iki mm nukrisdavo iki 36,8.
Sveikos, esamos ir dar būsimos, mamos
Pati jau esu mama, auginu 7 metų sūnų, bet antrą karta tapti mama, kolkas nepavyksta. Jau 2 metai, kaip su vyru vis bandom.. ir nieko..
Bet va šiandien toks nutikimas man : Pradėjau netikėtai pakraujuot, tai nepanašu į manasias mėnesines, o ir gerokai per anksti-jos turėtų prasidėti šio mėnesio 16 d. O šiandien dar tik 5d... Tai galvoju, gal mums pavyko?
gal čia tas vadinamas implantacinis periodas?
Nes su pirmu nėštumu buvo viskas aišku, jokių pakraujavimų nebuvo, nesulauktos menesinės, ir košmariškas pykinimas......
Gal kam taip yra nutikę ir pasitvirtino nėštumas?
Pati jau esu mama, auginu 7 metų sūnų, bet antrą karta tapti mama, kolkas nepavyksta. Jau 2 metai, kaip su vyru vis bandom.. ir nieko..
Bet va šiandien toks nutikimas man : Pradėjau netikėtai pakraujuot, tai nepanašu į manasias mėnesines, o ir gerokai per anksti-jos turėtų prasidėti šio mėnesio 16 d. O šiandien dar tik 5d... Tai galvoju, gal mums pavyko?
Nes su pirmu nėštumu buvo viskas aišku, jokių pakraujavimų nebuvo, nesulauktos menesinės, ir košmariškas pykinimas......
QUOTE(kvepaliuks @ 2015 05 05, 14:40)
Sveikos, esamos ir dar būsimos, mamos
gal čia tas vadinamas implantacinis periodas?
Man panasiau i ovuliacini kraujavima ;-) Kazkaip implantaciniam ankstoka dar sakyciau, nors ziurint kokio ilgio ciklas buna
QUOTE(pasisiutus @ 2015 05 05, 20:10)
Man panasiau i ovuliacini kraujavima ;-) Kazkaip implantaciniam ankstoka dar sakyciau, nors ziurint kokio ilgio ciklas buna
hmmm
Ech...... ir vėl nieko...
QUOTE(kvepaliuks @ 2015 05 06, 14:07)
hmmm
pasirodo vis dėl to, tai mėnesinės,nes ganėtinai gausiai, bet keistai prasidėjusiso, ne taip kaip visada.. ir kaip jos tai anksti visas 11dienų anksčiau
...
O daznai taip pagrybauja? Ka reiskia 11 dienu anksciau? Kada praejusios buvo? Ir kokio ilgio ciklas? O jei tikrai per anksti, tada gaunas trumpa poovuliacine faze, ir gal tuomet kazkokio hormono disbalansas yra..
Sveikos. Jau kuris laikas su vyru norim pastoti, bet vis nesigauna. Daznai buna po menesiniu kelii sav pradeda pilva mausti, skaudeti, ir tai trunka savaite ir daugiau.. taip tempia atrodo istisai visa diena. Gal reiktu jau vaziuoti pas daktara, kai oaskutini kart buvau viskas buvo gerai, o dabar kelis menesius taip atsitinka. Gal ieskoti rimtesniu problemu ar taip normalu ir bandyti toliau?