QUOTE(pasisiutus @ 2015 05 07, 07:03)
Buna kartais ir ovuliacinis kraujav gausus. Mano draugei nesenai panasiai buvo. Vidury ciklo pradejo tepliot, poto ir gausiau kraujuoti. Kadangi bando vaikuciu susilaukti nuleke pas gyd. nes pagalvoho jog maza kas gali buti. Tai apziurejo keli gyd. skirtingi (ejo ir i polikl. ir privaciai). Nieko nerado ko neturi buti, ir sake jai cia toksgausus ovuliacinis kraujavimas buvo. Norskiek drauge pasakojosi tai jai per ov patepliodavo tik vos vos retkarciais. O ta kart gavosi kazkas, kad tikrai butu mmm palaikiusi ankstyvom, jei ne planavimas.
O siaip geriausiai nueikit pas gyd. ir viska jumspapasakos, neskraujuot ne laiku galima ir pvz del gimdos uzdegimo. Geriau issitirt ;-)
Tai vat ir galvoju, kad jokiu patepliojimu pas mane per ovuliacija nėra niekada buvę... keista labai... Bet jau pavargau laukt gerų žinių... eisiu šiandien pasiarysiu tyrimus, kuriuos buvo gydytoja prirašius:FSH, LH, PRL.... gal ką parodys.. Niekada gyvenime būčiau nepagalvojus, kad kils problemų, norint susilaukti antro vaiko.. Greičiausiai čia man dar skydlaiukė kiša koja, bet endokrinologė sakė, kad hormonai skydlaiukės atstatyti, turėtų pavykt... na bet tie du metai ir nieko mane jau veda į neviltį.. o laikas bėga-sūnui jau 7 metai...
Pirmas nėštumas be problemių,-suplanavom-pirmus du mėnesius ir sėkmingai...
Papildyta:
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2015 05 06, 18:45)
Sveikos, Madam ir Madmuazelės
Norėčiau su jumis pasikonsultuoti - vyksta mano kieme keisti dalykai.
Ciklas +/- 30 dienų, per paskutinius metus ilgiausias buvo 33d.
Paskutinės dienos prasidėjo balandžio 1d. Buvo nesaugūs santykiai kažkur balandžio 10 ar tai 11 dieną.
Maždaug nuo balandžio 22-23 dienos jaučiu tempimą apatinėj pilvo daly, kartais link klubų. Kažkuo panašu į tą prieš pat dieneles, bet ne taip. Kartais papykina, ypač nuo kvapų sutąso, kartais atrodo krūtinė sunki - lyg ir nepapilnėjus, lyg ir nepakitus per daug, bet kartais atrodo, kad nuo viršaus tempia, lyg pirštais braukia. Ir nuovargis. Nesveikas nuovargis - atsikeliu, pora valandų, ir vėl noriu miego, nesveikai. Pastoviai gulinėt norisi, ilgiau pasėdėjus nepatogiai, ar pavaikščiojus, tempia papilvę stipriau.
Mėnesinės turėjo būtų +/- gegužės pirmą, vis dar nesulaukiu, nejaučiu nieko, kad jos išvis būtų.
Testai neigiami (25 mIu).
Ar man dar laukt, ar pirkt penktadienį jautresnių testų, ar registruotis pas gydytoją? Esu kelissyk persileidus, bet sužinojau praktiškai po fakto, kai nesveikai skausmingos ir vėluojančios mėnesinės ir vaiduokliukai testuose per jas. Tai jau lenda baimės visokios, kad jei žirniukas ar uogelė užkibo, kad vėl nebūtų persileidimo, kad nebūtų koks nesivystantis (kad nerodo testai) ar dar koks briedas...
Manau, kad nebelaukit... eikit pas gydytoją arba pirkit testą.. Pas mane per pirmą nėštumą tetstas rodė vaiduoklį, mėnesinės vėlavo 5 dienas. Geriausiai eikit pas gydytoja, nes kažkada , kaip sakėt, turėjot problemų.