Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai..

QUOTE(kvepaliuks @ 2015 05 08, 10:29)
anksčiau jokių tyrimų nesidarėm, sakė gydytoja dar palaukt... bet jau pati suprantu, kad nėra ko laukti, nes sūnui 7 metai, man liepa sueis 32 ,, ko dar belaukt?.... Sako dar psichologiškai gali veikti laukimas kada pastosi, bet negalvot apie tai tiesiog neįmanoma..

Visi aplinkui vien tik ir kalba, negalvok, užsiimk kokia veikla, pamiršk planavimus, bet kad taip lengvai tas mygtukas išsijungtų, tai manau, čia jau visos būtume su pilvūziukais smile.gif Aš ir skaičiuoju 32m ir tas laikas tampa vis labiau žudantis... Mes dar niekaip pirmo nesusimeistraujam...
Kai turėsi kokių apčiuopiamų žinių, brūkštelk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2015 05 08, 12:28)
Visi aplinkui vien tik ir kalba, negalvok, užsiimk kokia veikla, pamiršk planavimus, bet kad taip lengvai tas mygtukas išsijungtų, tai manau, čia jau visos būtume su pilvūziukais smile.gif Aš ir skaičiuoju 32m ir tas laikas tampa vis labiau žudantis... Mes dar niekaip pirmo nesusimeistraujam...
Kai turėsi kokių apčiuopiamų žinių, brūkštelk wink.gif

Jo.... žmonėms, kurie laukia, planuoja, kažkaip sunkiai siunčia iš viršaus stebukliukus... bet kam nereikia tai byra, kaip iš kiauro maišo smile.gif
Skambinaus dėl atskymų, neiškenčiau-dar nėra. Kai turėsiu ,duosiu žinią wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kvepaliuks @ 2015 05 08, 12:48)
Jo.... žmonėms, kurie laukia, planuoja, kažkaip sunkiai siunčia iš viršaus stebukliukus... bet kam nereikia tai byra, kaip iš kiauro maišo smile.gif

Va tas ir "abydniausia". Kam nereikia, tai pilna, paskui mėto tuos vaikus, skriaudžia. O kas nesveikai laukia ir viliasi...
Braškiuk, nebandėt kokių atostogų išlėkt? Ir sm kažkur skaičiau, ir šiaip girdėjau, kad kai viskas tvarkoj, o neina pastot - labai padeda koks nors didelis pasikeitimas. Gal laikas būtų lagaminą susikraut ir kur nors čiuožt paslidinėt, ar panašiai? Kokių aktyvesnių atostogų - gal tuo metu taip nesigalvotų, nervai pailsėtų, o ir mylu mylu su naujom jėgom - gal gi nestuke.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Na va, jau turiu atsakymus..PRL Prolaktinas 7,63, Folikuslus stimuliuojantis hormoas FSH 5,02 , Liuteinizuojantis hormonas LH 2,7.....

Ar per mažai turbūt čia tik gydytoja pasakys. O kad per daug tai, kiek aš suprantu, tai ne.. nes ne virš normos.
Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2015 05 08, 17:23)
Va tas ir "abydniausia". Kam nereikia, tai pilna, paskui mėto tuos vaikus, skriaudžia. O kas nesveikai laukia ir viliasi...
Braškiuk, nebandėt kokių atostogų išlėkt? Ir sm kažkur skaičiau, ir šiaip girdėjau, kad kai viskas tvarkoj, o neina pastot - labai padeda koks nors didelis pasikeitimas. Gal laikas būtų lagaminą susikraut ir kur nors čiuožt paslidinėt, ar panašiai? Kokių aktyvesnių atostogų - gal tuo metu taip nesigalvotų, nervai pailsėtų, o ir mylu mylu su naujom jėgom - gal gi  nestuke.gif  rolleyes.gif

Aš ir esu tą girdėjus smile.gif kartais savaitgalius pasidarom tik sau, bet matomai, mažoka... Teks kraut lagaminą smile.gif Laukiu atostogų, nes jau antri metai kaip be jų.... Darbai darbus veja, bet jau pradedam galvot apie tai ir rudeniop gal pavyks smile.gif

QUOTE(kvepaliuks @ 2015 05 08, 18:01)
Na va, jau turiu atsakymus..PRL Prolaktinas 7,63, Folikuslus stimuliuojantis hormoas FSH 5,02 , Liuteinizuojantis hormonas LH 2,7.....

Ar per mažai turbūt čia tik gydytoja pasakys. O kad per daug tai, kiek aš suprantu, tai ne.. nes ne virš normos.

Žinok, ir aš nesu ekspertė tarp tų skaičiukų, tad kažką pakomentuoti nelabai ką ir galėsiu.... Tik prisimenu, kad mano PRL buvo 8,86. Kada planuoji keliauti pas gydytoją?
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2015 05 08, 18:34)
Aš ir esu tą girdėjus smile.gif kartais savaitgalius pasidarom tik sau, bet matomai, mažoka... Teks kraut lagaminą smile.gif Laukiu atostogų, nes jau antri metai kaip be jų.... Darbai darbus veja, bet jau pradedam galvot apie tai ir rudeniop gal pavyks smile.gif
Žinok, ir aš nesu ekspertė tarp tų skaičiukų, tad kažką pakomentuoti nelabai ką ir galėsiu.... Tik prisimenu, kad mano PRL buvo 8,86. Kada planuoji keliauti pas gydytoją?

Kitoj savaitėj bandysiu patekt..labai idomu ,ką ji pasakys ištikrųju...
Atsakyti
Nieks man neatsako gal sioje temoje kas atsakys
QUOTE(Mona187 @ 2015 05 01, 20:24)
Mano ciklas nereguliarus, tik paskutiniu metu kažkaip susireguliavo, bet irgi... Prieš porą mėnesių buvo 44 dienos, dabar 31. Su draugu mylėjomės be apsaugos 2 mėnesinių dieną, ar galėjau pastoti? Nenorėčiau dar. O sekančios tik po 24 d.preliminariai

Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2015 05 08, 20:27)
Nieks man neatsako  gal sioje temoje kas atsakys

Jei myliesi be apsaugos, tai jau ruosiesi nestumui, kurio net nenori, tad pagalvok su galva pries tai!
Tavo ciklas atrodo poilgis, tad ovuliacija, tiketina, dar tik bus. Taciau buna ir ankstyvu ovuliaciju, buna ir pora per cikla, tad visada nesisaugant pastoti galimybe islieka. Turi ilgiau sekt savo kuna, tada zinosi, kada tiketis ovuliacijos ir esant reguliariam ciklui galima ir nesisaugot.
Yra ir tema, kur pastojo per menesines ar is karto po ju.
Sekmes wink.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, aš ir su tokiu klausimėliu. mečiau prieš porą mėnesiu kontraceptines, mėnesinių sulaukiau tvarkingai, o šio mėnesio jau vėluoja 4 d... Kada galėjau pastoti, tai manau prieš 9-10 d. bet va buvau pas ginekologe prieš pora dienų, rado man gimdos kaklelio uždegimą,išrašė geriamų antibijotikų, bet sakė, kad menėsinių dar laukčiau... bet visai norėčiau jų nesulaukti. Kiek dar reikėtų palaukti, kad galėčiau darytis testą, nes šiand belenkaip sumaudė pilva, bet jokių požymiu, kad ateina mm... nuovargis belenkoks, tai šaltis muša, tai karštis pila, šiaip esu sveika ir tikrai manau stipri, jokių nusiskundimų negalavimų nebūdavo... bet čia gal šiaip, įsikalimas į galvą tas nuovargis, pilvo maudimas kad ale kitoks... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrie: 16 gegužės 2015 - 19:10
Sveikos visos, esu visiska naujoke tiek sitam forume, tiek visuose situose reikaluose doh.gif anksciau baisiai bijodavau, kad taip ir nesulauksiu savo mmm, nes buvau dar visai tam nepasiruosusi blush2.gif bet dabar turiu problemele ir noriu isgirsti nuomone, gal kam nors buvo panasiai. Man jau veluoja apie 14 dienukiu, tomis dienomis kada turejo prasideti, truuuuuputy truuuuputy patepe tamsiai rudai, o po siai dienai nieko. Dariausi du NT, bet abu neigiami (nors dabar is visos sirdies noreciau, kad butu teigiami ax.gif ) Dar niekada nebuvo , kad taip ilgai veluotu. Speneliai pasidare labai kieti ir jautrus. Taip pat aplink juos labai isryskejo stiprios raukslytes. Pagelbekit ir pasakykit savo nuomone unsure.gif beja labai kyla rugstys, nuo , bet ko ka suvalgau
Atsakyti
QUOTE(urblaur @ 2015 05 22, 12:41)
Sveikos visos, esu visiska naujoke tiek sitam forume, tiek visuose situose reikaluose doh.gif anksciau baisiai bijodavau, kad taip ir nesulauksiu savo mmm, nes buvau dar visai tam nepasiruosusi blush2.gif bet dabar turiu problemele ir noriu isgirsti nuomone, gal kam nors buvo panasiai. Man jau veluoja apie 14 dienukiu, tomis dienomis kada turejo prasideti, truuuuuputy truuuuputy patepe tamsiai rudai, o po siai dienai nieko. Dariausi du NT, bet abu neigiami (nors dabar is visos sirdies noreciau, kad butu teigiami  ax.gif ) Dar niekada nebuvo , kad taip ilgai veluotu. Speneliai pasidare labai kieti ir jautrus. Taip pat aplink juos labai isryskejo stiprios raukslytes. Pagelbekit ir pasakykit savo nuomone  unsure.gif beja labai kyla rugstys, nuo , bet ko ka suvalgau

Tada sveikinu... 4u.gif greičiausiai tu laukiesi smile.gif testai nevisada parodo ankstyvą nėštumą. Patarčiau eiti pas gydytoją ir ilgiau nebelaųukti wink.gif Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvepaliuks @ 2015 05 22, 18:02)
Tada sveikinu... 4u.gif  greičiausiai tu laukiesi smile.gif  testai nevisada parodo ankstyvą nėštumą. Patarčiau eiti pas gydytoją ir ilgiau nebelaųukti wink.gif Sėkmės smile.gif

Bet pozymiai atitinka ?? nenoreciau turet tusciu vilciu.. schmoll.gif galbut elektroninis NT parodys ?
Atsakyti