QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2015 05 08, 17:23)
Va tas ir "abydniausia". Kam nereikia, tai pilna, paskui mėto tuos vaikus, skriaudžia. O kas nesveikai laukia ir viliasi...
Braškiuk, nebandėt kokių atostogų išlėkt? Ir sm kažkur skaičiau, ir šiaip girdėjau, kad kai viskas tvarkoj, o neina pastot - labai padeda koks nors didelis pasikeitimas. Gal laikas būtų lagaminą susikraut ir kur nors čiuožt paslidinėt, ar panašiai? Kokių aktyvesnių atostogų - gal tuo metu taip nesigalvotų, nervai pailsėtų, o ir mylu mylu su naujom jėgom - gal gi
Aš ir esu tą girdėjus

kartais savaitgalius pasidarom tik sau, bet matomai, mažoka... Teks kraut lagaminą

Laukiu atostogų, nes jau antri metai kaip be jų.... Darbai darbus veja, bet jau pradedam galvot apie tai ir rudeniop gal pavyks
QUOTE(kvepaliuks @ 2015 05 08, 18:01)
Na va, jau turiu atsakymus..PRL Prolaktinas 7,63, Folikuslus stimuliuojantis hormoas FSH 5,02 , Liuteinizuojantis hormonas LH 2,7.....
Ar per mažai turbūt čia tik gydytoja pasakys. O kad per daug tai, kiek aš suprantu, tai ne.. nes ne virš normos.
Žinok, ir aš nesu ekspertė tarp tų skaičiukų, tad kažką pakomentuoti nelabai ką ir galėsiu.... Tik prisimenu, kad mano PRL buvo 8,86. Kada planuoji keliauti pas gydytoją?