Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai..

QUOTE(Apola @ 2015 11 11, 19:18)
Zinau biggrin.gif biggrin.gif sakau, kartais galvoju, kad su galva blogai. Tačiau iš savo dvieju pastojimu patirties galiu pasakyt, kad dar pries NT II pavyko nujaust, kad  nestuke.gif  tik si karta pas mane daugiau psichologiniu nei realiu pojuciu biggrin.gif ir tik is didelio noro. Labai noriu gimdyt vasara!! frusty.gif

Mes pradejom su vyru pries metus ,apskaiciavau jog gimtu rugpjucio pradzioje,ir jau po pirmo karto praejus 10d puoliau darytis NT....teko nusivilti labai daug kartu .praejo metai ,Kai pamaciau II! Nors dar nesitiki!sakiau patikesiu ,kai laikysiu savo glebyje! Bet jausmas sirdi,net nenupasakojamas!niekada nebuvau tokia laiminga! Pasaulis net geriau atrodo 😂😂😍😍😍
Atsakyti
O man su pirmu beibiu nuojauta pasake kad laukiuos:) Bandem tik viena karta, tiesa pasakius del patirties neturėjimo net nežinojau kada tos mano vaisingos dienos. Visai nesitikėjau kad is pirmo karto užkibs smile.gif po 10 dienu galva sukosi taip kad negalėjau paeiti, pamenu rasiausi su mamkom sitam forume ir jos is manes juokesi kad neimanoma taip anksti pasijusti nestuke.gif o pora dienu iki mmm testukas parode II smile.gif Su antruoju zirniuku sunkiau, bandom lygiai metus (su pertraukom), bet sitass kartas pirmas kai taip jaučiuosi. Lb lb tikiuosi bus uzkibe 4u.gif ir jum visom to linkiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Apola @ 2015 11 11, 17:15)
Kaip fainai  lotuliukas.gif  lauksit mmm dienos ar anksciau gadinsit NT?
as tai bijau, kad man kartais su galva negerai. Atrodo, dar gi nei implantacijos tiketina nebuve, o pilvo apacia vis tempiant jauciu. Pasiskaitau uzsienio forumus, tai jaucia moterys nestuma is gerokai anksti, bet kai pagalvoji sveika galva, gi nlb imanoma.
Ech... butu smagu dar i liepinukus suspet smile.gif

As neistversiu iki mmm doh.gif bandysiu bent pora dienu iki ax.gif o jus?
Atsakyti
tai butu mano 4 pastojimas. esu turejusi 2 persileidimus, viena kaip tik ana cikla. todel lb tikiuosi sito sekmingo. bet kas gali zinot, ar tas patempimas pilvo, jautresne krutine negali buti mmm pozymiai.
tikrai nelauksiu mmm, bandysiu koki pirmad - antrad jau gadint NT biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos moterytes flirt.gif ir aš prisijungiu į jūsų būrelį. Iki mmm liko 7 dienos, bet taip nekantrauju pasidarti NT.. su vyru planuojame burbuliuką jau nuo rugsėjo mėn., bet vis nesisekė. Praeitą mėnesį nujaučiau kad esu nestuke.gif , bet dėja, mmm užvėlavus 8 dienom, burbuliukas pasišalino. Aišku pas gydytoją nebuvau, kad patvirtintų, bet spėju, kad buvau nestuke.gif pagal testus vaiduoklius, kurie artėjant persileidimui vis blankėjo.. ir jaučiausi po viso to tikrai nekaip tiek fiziškai tiek emociškai..
šį mėnesį vėl bandėme ir gan aktyviai, bandžiau pasekti savo vaisingas dienas. Ir žinoma iš to didelio noro visokių požymių vėl "jaučiu" biggrin.gif tik šį kartą labai dažnai sukasi galva (paeiti galiu, bet vis toks spaudimas galvoj ir apdujimas) ko anksčiau nebūdavo. Ir pučia pilvą gan dažnai ir taip stipriai. Nors prieš mmm budavo papūtimo taip pat. Pilvą paskauda, bet kad temptų pilvo apačią - nepasakyčiau. Ir skauda galvą jau pusantros savaitės doh.gif . Krūtinės jautrūs tik speneliai. Maždaug viskas būdavo ir prieš ateinant mmm, bet tikiuosi, kad šį kartą mano stipriai jaučiami požymiai yra ne artėjančių mmm pasėkmė wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2015 11 12, 00:53)
tai butu mano 4 pastojimas. esu turejusi 2 persileidimus, viena kaip tik ana cikla. todel lb tikiuosi sito sekmingo. bet kas gali zinot, ar tas patempimas pilvo, jautresne krutine negali buti mmm pozymiai.
tikrai nelauksiu mmm, bandysiu koki pirmad - antrad jau gadint NT biggrin.gif

Aš taip pat kantrybės šiuo reikalu neturiu, bandysiu irgi kokį pirmadienį doh.gif biggrin.gif ir kaip čia jau minėjot, taip pat norėčiau, kad leliukas gimtų vasarą wub.gif bet kaip bus taip bus.. Neužmirškim, Svajonės kartais pildosi wub.gif
Atsakyti
Na mielosios kaip jauciates šiandien? Gal Dar kokiu naujo pojūčių atsirado? As sian nuo vyro gavau barti, sako kaip ziezula atsikelei biggrin.gif Ir taip iskart nuotaika pasitaise biggrin.gif savo baisini piktina nurasiau nėštumui ir nuotaikų svyravimui lotuliukas.gif Gal taip ir nera, bet su viltim smagiau gyventi. Iki pirmadienio liko nedaug, o jau tada imsiuosi NT gadinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capuccino: 12 lapkričio 2015 - 18:00
Ech kaip knieti nagus pabandyti NT. Ryt dar tik ~8 dpo, tikriausiai gerokai per anksti?
Beje, kazkaip naktim emiau keltis sysiu vis. To niekada pas mane nebuna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apola: 13 lapkričio 2015 - 18:54
O as sugadinau sian viena Nt ax.gif Vyro gimtadienis, tai galvoju butu nereali dovana jei netycia II parodytu. Deja schmoll.gif Dar anksti, tai pasizadejau ramiai sau sedeti iki mmm dienos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Capuccino @ 2015 11 14, 12:50)
O as sugadinau sian viena Nt ax.gif  Vyro gimtadienis, tai galvoju butu nereali dovana jei netycia II parodytu. Deja schmoll.gif  Dar anksti, tai pasizadejau ramiai sau sedeti iki mmm dienos. smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir as! Aisku, tai buvo kvailyste, nieko jis neparode. Pasizadejau sau, kad sulauksiu bent antradienio.
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2015 11 14, 12:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir as! Aisku, tai buvo kvailyste, nieko jis neparode. Pasizadejau sau, kad sulauksiu bent antradienio.

Lauksim kartu drinks_cheers.gif
Atsakyti
nesulaukiau antrad, siandien 10 DPO. pasidariau dar snd viena NT. nieko schmoll.gif gal ankstokai dar. bandysiu sia sav kasryt iki mm, kurios tikiuosi neateis.
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2015 11 16, 07:14)
nesulaukiau antrad, siandien 10 DPO. pasidariau dar snd viena NT. nieko  schmoll.gif  gal ankstokai dar. bandysiu sia sav kasryt iki mm, kurios tikiuosi neateis.

O koks jautrumas NT? g.gif
Atsakyti