Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai..

QUOTE(Apola @ 2015 11 18, 23:25)
Na tai laukiam ryt tiesioginio rysio  su NT II  thumbup.gif
Mano mmm ryt-poryt. Bet testas vaiduokliauja, pilvas kaip balionas tad tikiuosi jos neateis.

Prasineskit ka jum ryt testukas parodys wink.gif lauksiu ziniu
Atsakyti
Niu ka, šiandieninis testukas neigiamas sad.gif lauksim rytojaus. Kaip kitos?
Atsakyti
QUOTE(Capuccino @ 2015 11 19, 01:30)
Prasineskit ka jum ryt testukas parodys wink.gif lauksiu ziniu

mano testas vis dar vaiduokliauja, bet ryskeja. esu imetus i tema apie vaiduokliukus nuotraukele vakarykscio. siandien ryte vos vos vos ryskesnis ir greiciau pasirode.
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2015 11 19, 08:13)
mano testas vis dar vaiduokliauja, bet ryskeja. esu imetus i tema apie vaiduokliukus nuotraukele vakarykscio. siandien ryte vos vos vos ryskesnis ir greiciau pasirode.

Smalsumas nugalejo, perziurejau ir suprasdama, kad realybeje dar ryskiau atrodo dristu sveikinti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 11 19, 18:38)
Smalsumas nugalejo, perziurejau ir suprasdama, kad realybeje dar ryskiau atrodo dristu sveikinti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Apola, as taip pat perziurejau, dziaugiuos uz jus, nes, rodos, nebe viena esat nestuke.gif wub.gif linkiu, kad taip ir butu 4u.gif
Atsakyti
As dar labai nepriimu visko to rimtai. Kadangi esu turejusi pora netekciu pacioj nestumo pradzioj, tai patikesiu tik po kai pamatysiu sirdele... smile.gif
Bet migdo tai ziauriai, atrodo tokie priepuoliai uzeina miego biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziezdre @ 2015 11 19, 18:38)
Smalsumas nugalejo, perziurejau ir suprasdama, kad realybeje dar ryskiau atrodo dristu sveikinti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jus teisi. Realybej ryskiau atrodo, nes cia su telefonu fotografuota tai ir kokybe ot tokia.
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2015 11 19, 10:13)

Labai graži tavo nuotraukėlė wub.gif kažkas
vaiduokliukuose rašė, jog nieko nesimato, labai klysta blush2.gif mano šįryt NT kur kas blankesnis su fotiku neatspindi smile.gif panašiai kada turėjo būti tavo mmm diena?
Atsakyti
QUOTE(VSPS @ 2015 11 19, 23:10)
Labai graži tavo nuotraukėlė  wub.gif kažkas
vaiduokliukuose rašė, jog nieko nesimato, labai klysta   blush2.gif mano šįryt NT kur kas blankesnis su fotiku neatspindi  smile.gif  panašiai kada turėjo būti tavo mmm diena?

Siandien arba ryt mmm turi but.
Ir tavo vaiduokliauja? Kaip smagu smile.gif kada mm diena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apola: 19 lapkričio 2015 - 22:38
user posted image

Va siandienos ryto rezultatas smile.gif nu fainai visai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2015 11 20, 08:46)
user posted image

Va siandienos ryto rezultatas smile.gif nu fainai visai  bigsmile.gif

Sveikinu ir baltai pavydžiu. Tikiuosi, ir aš dar šį mėnesį išvysti tas dvi juosteles smile.gif
Atsakyti
Apola, jau galim sveikinti 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif Gero, lengvo nestuke.gif

O man toks labai vaiduokliukas, vos vos, iki mmm dar 5 d. tai turiu dar kur palaukti ax.gif

QUOTE(LiliLu @ 2015 11 20, 08:49)
Sveikinu ir baltai pavydžiu. Tikiuosi, ir aš dar šį mėnesį išvysti tas dvi juosteles smile.gif

As su tavimi 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kai kuriuos jau laimingos, dabar sveikatos jums ir lengvo nestuke.gif wub.gif
O as lauksiu mm pabaigos, nes siandien prasidejo.. Mano ciklas kaip laikrodukas, bent tas gerai ax.gif 4u.gif
Atsakyti