Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai..

QUOTE(*Pūkutė* @ 2015 11 21, 20:12)
Gerai bus ir šis, tiesiog smalsumo vedama noriu pabandyt  blush2.gif nors geriausias testas yra mamos instingtai iš širdies, o jie nuo pirmos dienelės diktuoja apie  nestuke.gif

Apola, pagal skaičiuokles tau į liepą ar į rugpjūtį paskaičiuoja?  wub.gif kaip tavo savijauta?  4u.gif

Man skaiciuoja liepos pabaiga... o savijauta... doh.gif kartais nesuprantu saves. Emocijos kazkoks kosmosas. Siaip esu kietakakte tokia, bet per paskutines pora dienu zliumbiau gal keturis kartus biggrin.gif
Pilva maudzia, kartais galva paspaudzia. Testas ryskeja smile.gif Niekaip neprisiverciu vandens gert daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2015 11 21, 21:01)
Man skaiciuoja liepos pabaiga... o savijauta... doh.gif  kartais nesuprantu saves. Emocijos kazkoks kosmosas. Siaip esu kietakakte tokia, bet per paskutines pora dienu zliumbiau gal keturis kartus biggrin.gif
Pilva maudzia, kartais galva paspaudzia. Testas ryskeja smile.gif Niekaip neprisiverciu vandens gert daugiau.

Mano savijauta manes taip pat nedziugina, siand nuejau i tele2 sutarties prasitesti, o isejau jau po pirmos minutes, bunant ilgiau buciau kritus is koju, labai sirdute plaka, pykina doh.gif o maisto isvis gali nebuti unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas, o aš parodau savo super vaiduokliuką biggrin.gif iš Bitutės testo blush2.gif

Žinat, kad pastoti galėjau tik 8-15 dienomis (tik tada vyras buvo namuose) tai rezultatas gan greitai manosi ir testuose blush2.gif mmm už 4 dienų ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pūkutė*: 22 lapkričio 2015 - 10:06
QUOTE(*Pūkutė* @ 2015 11 22, 11:04)
Labas rytas, o aš parodau savo super vaiduokliuką  biggrin.gif  iš Bitutės testo  blush2.gif 

Žinat, kad pastoti galėjau tik 8-15 dienomis (tik tada vyras buvo namuose) tai rezultatas gan greitai manosi ir testuose  blush2.gif  mmm už 4 dienų  ax.gif

user posted image

Manau galima sveikinti thumbup.gif realiai gi ryskiau matosi, taip?
Papildyta:
QUOTE(Capuccino @ 2015 11 19, 11:06)
Niu ka, šiandieninis testukas neigiamas sad.gif lauksim rytojaus. Kaip kitos?

Kaip reikalai su testu? Ar neatejo mmm? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2015 11 22, 10:34)
Manau galima sveikinti  thumbup.gif  realiai gi ryskiau matosi, taip?

Realiai gan ryškiau wub.gif thumbup.gif
Pažiūrėjau į kalendorių dabar arba 14 DPO arba 11 DPO, tai pašios tolimiausios dienos kada galėjome pagauti blush2.gif

Apola, kuriomis dienomis tavo teskukai pradėjo rodyti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pūkutė*: 22 lapkričio 2015 - 10:40
QUOTE(*Pūkutė* @ 2015 11 22, 11:04)
Labas rytas

Na jeigu Bitutė rodo II, tai tas jautresnis (kaip supratau nepirkote) rodytu dar ryskiau. Sveikinimai 4u.gif

Mano pozymiai isliko tie patys. Prisidejo dar vienas - daugiau kaupiasi seiles.
Tikiuosi, kad po 4-5 d. vaiduokliukas paryskes.
Atsakyti
QUOTE(Ajerų duona @ 2015 11 22, 12:00)
Na jeigu Bitutė rodo II, tai tas jautresnis (kaip supratau nepirkote) rodytu dar ryskiau. Sveikinimai  4u.gif

Mano pozymiai isliko tie patys. Prisidejo dar vienas - daugiau kaupiasi seiles.
Tikiuosi, kad po 4-5 d. vaiduokliukas paryskes.

Rytojui Camelijos pratestuosiu, norėjau pabaigti ką namuose turėjau blush2.gif

Man labai maudžia pilvo apačią, kaip per mmm, visa išpūsta, aišku ir silpna ir jėgų 0 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pūkutė* @ 2015 11 22, 11:39)
Realiai gan ryškiau  wub.gif  thumbup.gif
Pažiūrėjau į kalendorių dabar arba 14 DPO arba 11 DPO, tai pašios tolimiausios dienos kada galėjome pagauti  blush2.gif

Apola, kuriomis dienomis tavo teskukai pradėjo rodyti?  smile.gif

12 DPO buvo pakankamai ryskus, kad galejau det i SM, nes matesi nuotraukoje wink.gif ankstesnius maciau pati gerai isiziurejus biggrin.gif viskas liuks thumbup.gif pozymiai mano irgi buvo tokie. Maude pilva, issiputes visas buvo (ir dbr aisku taip paciai). Kada skaiciuokles skaiciuoja "susitikimo" data?
Atsakyti
QUOTE(sauliukas29 @ 2015 11 22, 15:16)
labas rytas panelytes wink.gif nzn ar cia susija ar ne bet vakar pradejo pykinti , net teko iki wc nubegto ir galvos skausmas ir taip visa nakti ir dbr net is lovos nepakylu temperstura ta pati 37,3  verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(sauliukas29 @ 2015 11 22, 14:38)
temperstura ta pati 37,3  verysad.gif
*

Įdomiai su temperatūra, mane šalčiukas krečia, bet jos ačiū D nėra rolleyes.gif

Man tik skausmas pilvo apačioje nebejuokingas, aišku ir mmm gan skausmingos būdavo, tai gal normalu kad dabar jį taip jaučiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2015 11 22, 13:27)
Kada skaiciuokles skaiciuoja "susitikimo" data?

Meta rugpjūčio 2 - 4 dienas, bet pagal mylimuką turėtų būti bent 10 dienų vėliau ax.gif
Atsakyti
Sveikos visos planuojancios, esu naujoke, nutariau prisijungti prie jusu 4u.gif Su vyru jau trecias ciklas bandome pagauti maziuka smile.gif Labai tikiuosi kad pavyko, jokiu pozymiu nejauciu nei PMS, nei nestumo, kuriuos aprasote jus. mmm turetu buti 26d (ketvirtadieni), dazniausiai likus 2 dienom iki mm jausdavau bent pilvo skausmus, retkarciais krutine, bei nugaros apacia, bet si kart keista kad nieko nejauciu, tik nuovargi ir galvos skausma g.gif siandien nusipirkau benu testuka, bandysiu uz poros dieneliu ji isbandyti ax.gif Ar buvo kuriai nors, kad nejaute jokiu pozymiu, kad galetu buti nestuke.gif ?
Atsakyti