Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai..

QUOTE(monimoni @ 2014 10 24, 20:59)
Sveikos busimos mamytes  4u.gif  su vyru planuojame  nestuke.gif  visai neseniai, paskutini karta pradejau sirgt 09.24, bet kadangi mano ciklas labai nereguliarus, tai nezinau kaip suskaiciuoti, kada turi mano tos dienos ateiti, jauciu tik diena pries kad maudzia pilva ir iskart atsikelus ryte jos ateina.. si menesi labai keistai jauciuosi, ypatingai atkreipiau demesi i krutines skausma, kurio anksciau labai nesureiksmindavau, ir vis pamausta pilva, jau kelias dienas visa diena istisai maudzia  atrodo va jau viskas begu i wc nes prasidejo mm, bet nueinu ir nieko  doh.gif ir jau visa savaite ka besuvalgau kankina remuo, bet nebuvo kad pykintu. dariausi 2testus savaites pradzioj neiskentus, bet buvo neigiami, tai nezinau ar kad peranksti ar kad istikruju nesilaukiu.. kai labai lauki to pirmagimio, turbut isikali i galva sau pozymius  4u.gif

sveikute 4u.gif zinokis man irgi labai panasiai yra. mano mmm paskutini karta buvo 09.19 ciklas tai 32 dienos. mmm turejo prasideti 10.21 bet ju dar nera, pilva maudzia kaip pries mmm ir kaip tu lakstau i wc tikrinti ar dar neprasidejo, rytais pykina, bet nelb, remuo tai kiekviena vakara grauzia, o krutiniu maudimas tai labai panasus kaip kad pries leliuko maitinima, pradedavo mausti krutine. dariausi testa, pries mmm neigiamas, dariausi testi dvi dienos veluojant neigiamas. tai vat ir nezinau ka galvoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sigit @ 2014 10 25, 08:32)
sveikute 4u.gif  zinokis man irgi labai panasiai yra. mano mmm paskutini karta buvo 09.19 ciklas tai 32 dienos. mmm turejo prasideti 10.21 bet ju dar nera, pilva maudzia kaip pries mmm ir kaip tu lakstau i wc tikrinti ar dar neprasidejo,  rytais pykina, bet nelb, remuo tai kiekviena vakara grauzia, o krutiniu maudimas tai labai panasus kaip kad pries leliuko maitinima, pradedavo mausti krutine. dariausi testa, pries mmm neigiamas, dariausi testi dvi dienos veluojant neigiamas. tai vat ir nezinau ka galvoti  unsure.gif

HCG pasidarykit smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Na, kadangi man jau rodo po vaiduoklių ir ryškius du pagaliukus, tai galiu pasidalinti su visomis kokie tie pirmieji požymiai mano atveju. Nes kai pati tik skaitinėdavau ir ieškodavau, nieko konkretaus šioje temoje nerasdavau...tik klausimus.
Tai žinokit tikrai nieko ypatingo, nepykina ir nevemiu ant kiekvieno kampo smile.gif Kol kas tik paduria pilvo apačią (vietom kaip su adatėle vienam šone, kitam šone, bet ne stipriai, aikčiot nereikia), kartais pamaudžia panašiai kaip per mm (bet tikrai ne tokie skausmai, kaip per jas man būna. Dabar kaip suprantu, tai tikrai jaučiasi skirtumas tarp eilinių mm, kai lauksitės, manau pjausite.
Taip pat pastebėjau, kad pastarąją savaitę vis anksčiau užsimanau miegoti blink.gif Miginėju taip... (bet dėl šito dar nežinau kas kaltas, ar šiaip nuovargis, ar mažasis gyventojas wub.gif ). Na ir dar krūtinė jautri, bet visa, netik spenelis , bet ne tokia jautri, kad drabužiai erzintų, bet spaudinėti tikrai nemalonu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Metine_uoga @ 2014 10 25, 17:55)

Kiekvienai labai skirtingai pasireiskia nestumo pozymiai mirksiukas.gif As nuo ovuliacijos ir beveik visa nestuma vemiau mirksiukas.gif Pykino nuo visko mirksiukas.gif O pilva maude visa cikla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 10 25, 22:11)
Kiekvienai labai skirtingai pasireiskia nestumo pozymiai mirksiukas.gif As nuo ovuliacijos ir beveik visa nestuma vemiau mirksiukas.gif Pykino nuo visko mirksiukas.gif O pilva maude visa cikla mirksiukas.gif
Be abejo, kad skirtingai, bet požymiai tie patys tik vienoms yra, kitoms ne, vienoms daugiau, kitoms mažiau smile.gif Jei apie pykinimą kalbant, tai aš labai norėčiau pykinimo išvengti visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Metine_uoga @ 2014 10 25, 18:55)
Sveikutės  4u.gif
Na, kadangi man jau rodo po vaiduoklių ir ryškius du pagaliukus, tai galiu pasidalinti su visomis kokie tie pirmieji požymiai mano atveju. Nes kai pati tik skaitinėdavau ir ieškodavau, nieko konkretaus šioje temoje nerasdavau...tik klausimus.
Tai žinokit tikrai nieko ypatingo, nepykina ir nevemiu ant kiekvieno kampo  smile.gif Kol kas tik paduria pilvo apačią (vietom kaip su adatėle vienam šone, kitam šone, bet ne stipriai, aikčiot nereikia), kartais pamaudžia panašiai kaip per mm (bet tikrai ne tokie skausmai, kaip per jas man būna. Dabar kaip suprantu, tai tikrai jaučiasi skirtumas tarp eilinių mm, kai lauksitės, manau pjausite.
Taip pat pastebėjau, kad pastarąją savaitę vis anksčiau užsimanau miegoti  blink.gif Miginėju taip... (bet dėl šito dar nežinau kas kaltas, ar šiaip nuovargis, ar mažasis gyventojas  wub.gif ). Na ir dar krūtinė jautri, bet visa, netik spenelis , bet ne tokia jautri, kad drabužiai erzintų, bet spaudinėti tikrai nemalonu  schmoll.gif

man labai panasiai buvo su tais pozymiais, tik dar pilva puse, gurguliavo, pykinimas atejo veliau, ne iskart...
Atsakyti
Sveikos Merginos, oi... mes jau beveik metus planuojame leliu, bet kaip nepasigaunam, taip nepasigaunam. ovuliacijos testukus pirkau.. bandem pagaut, bet nieko.. ciklas mano tikrai pakankamai tikslus: kaip programele rodo, taip ir susergu. bet va sisyk atsitiko kazkas kitaip.. turejau savo mmm sulaukti 10.27 diena (pirmadieni), bet dar iki siol nera. O krutine skauda, tempia.. paspaust net negaliu. smile.gif ir viduriai lyg ir uzkieteje, ne stipriai, bet kazkaip kitaip... bet daugiau kazko keisto lyg ir ner.. NT dariau antradieni vakare, buvo neigiamas. krutine vis dar tempia, ir kas keisciausiai pilvo, kaip kad buna pries mmm, neskauda isvis... niekaip nesuprantu kas cia yra.. labai tikiuosi, kad nebus kazkas rimto, o kaip tik busiu nestuke.gif smile.gif

ryt ryte pabandysiu dar NT daryt. tikiuosi sulaukti dvieju bruksneliu. smile.gif

kita vertus, skaiciau, kad kai kurioms ir 7 NT neigiamus rezultatus rodo, nes tiesiog nepakankama kieki pagamina to hormono, i kuri NT reaguoja.
Atsakyti
ka tik pasimatavau BT 37.2. smile.gif
Atsakyti
Pasidariau NT - labai minimalus vaiduoklis. Reiks važiuot kraujo tyrimo daryt...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Futura13 @ 2014 10 30, 22:05)
ka tik pasimatavau BT 37.2. smile.gif

Vakarinė BT nieko nereiškia. Net ir nepastojus po ovuliacijos vakarais dažnai temperatūra būna pakilusi.

QUOTE(Futura13 @ 2014 10 31, 08:33)
Pasidariau NT - labai minimalus vaiduoklis.  Reiks važiuot kraujo tyrimo daryt...smile.gif

Jei yra vaiduoklis, tuomet linkiu ryškėti wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, visgi ir temperatūra ir vaiduokliukas yra tikri..smile.gif po kraujo tyrimo paaiškėjo, kad laukiuosi. Tad nulėkiau pasidaryti echoskopo tyrimo. Ir tikrai žirniukas yra. smile.gif esu labai laiminga, tik dar turiu pasisaugoti ir džiaugtis tyliai..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Futura13 @ 2014 11 01, 23:56)
Mergaitės, visgi ir temperatūra ir vaiduokliukas yra tikri..smile.gif po kraujo tyrimo paaiškėjo, kad laukiuosi.  Tad nulėkiau pasidaryti echoskopo tyrimo. Ir tikrai žirniukas yra. smile.gif esu labai laiminga, tik dar turiu pasisaugoti ir džiaugtis tyliai..smile.gif

Sveikinimai didziausi - nuostabios zinios! Lengvo nesiojimo. 4u.gif
Atsakyti