Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai..

QUOTE(Simon@ @ 2014 10 13, 21:20)
Kai laukiaus, krūtinė jautri tapo jau nesulaukus mmm, maždaug tuo metu kai turėjo prasidėt. Tarsi nauja jautrumo banga užplūdo.

O dabar, kad nesilaukiu jau žinau apie 10 DPO, nes 6-8 DPO jaučiu tą nėštukinį krūtinės jautrumą ir jis staiga išnyksta apie 10 DPO, žinau, kad bus mmm po kelių dienų.

matai tau gerai nes tu jau patyrusi sitame reikale, o ka as, kaip durnele nieko nezinau, tesiok jauciu, kad jau buvo uzkibes, ir NT parode 2 bruksnelius, bet va pabego ir nera unsure.gif
Atsakyti
zuule, o kokį Tu testą darei kai II pamatei?

RAPIPREG ir D BEST bent jau man visada duoda ryškius vaiduoklius net nesant jokio nėštumo... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos planuotojos 4u.gif

Pasipasakosiu ir as. Rugsejo menesio viduryje gryzome is atostogu is nusprendeme, kad jau visgi butu pats laikas planuoti maza angeleli wub.gif Per visas tas keliones visai pasimirsau kad jau po keliu savaiciu gryzimo turejo prasideti mano dienos... Bet iki sios dienos dar jos nepasirodo g.gif Na pas mane ir taip gana nereguliarus ciklas, tai po pusantro menesio, tai po 20 dienu prasidedavo mano dienos.
Pries kelias savaites pirma karta supykino, bet tas pykimas toks trumpas... Rodos, kad kazka negero uzvalgiau, tai nestipriai keliom nimutem papykino ir tiek. Tie lengvi pykinimai pradejo dazniau kartotis, bet jie trumpuciai tokie. Nei karto nera supykine, kad begtu reikti iki tualeto biggrin.gif Na gal cia maistas kaltas, o gal ir ne... Keista tai, kad mazdaug pries savaite prasidejo mano nuotaiku kaita... Nei is sio nei is to tai juokiuos, tai verkiu vos liudnesni serialo momenta pamacisi (siaip as nesu verksniuke). Ar gali buti, kad esu nescia?... Zadejau pasidaryti nestumo testa, bet kaip tycia pries kelias dienas pasijutau blogai, ir stai jau guliu lovoj sloguodama bei kosedama... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(LTkojote @ 2014 10 16, 11:35)
Ar gali buti, kad esu nescia?...

mergyt, be NT nieko mes čia nepasakysim. Testą gali daryti ir sloguodama, rezultatas nepasikeis. Laukiam Tavo žinutės po NT wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jage @ 2014 10 16, 12:16)
mergyt, be NT nieko mes čia nepasakysim. Testą gali daryti ir sloguodama, rezultatas nepasikeis. Laukiam Tavo žinutės po NT wink.gif

Siandien nusipirkau NT, tai ryt zinosiu ar busiu pati laimingiausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LTkojote @ 2014 10 16, 21:22)
Siandien  nusipirkau NT, tai ryt zinosiu ar busiu pati laimingiausia  4u.gif

Deja, mano NT nieko gero neparode... Negana to ir mano dienos siandien prasidejo doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu vieną klausimėlį dėl tepliojimo apie 21 ciklos dieną (kaip suprantu, tai dažnai būna nėštumo požymiu). Prieš kelis mėnesius buvau pastojus, bet... deja... nebuvo lemta mano vaikeliui ateiti į šį pasaulį... verysad.gif
Nuo to laiko nusprendėm, kad, matyt, dar mums nelemta, dar suspėsim, ir pradėjom saugotis (nelabai rimtai, NLB, bet visgi...).
Praėjusį mėnesį man apie 19 dieną pora rausvų lašų iškrito, bet... mėnesinės atėjo laiku. Šį mėnesį apie 22 ciklo patepliojo 2 dienas, bet labai negausiai... šiandien laukiu mėnesių, dar nėra, bet, kaip sakoma, dar ne vakaras. Kai buvau pastojusi, iš to tepimo 22-23 d. pirmiausia ir supratau, kas vyksta, man tokių dalykų nėra buvę vidurį ciklo, mano mėnesinės tikslios, nebet +/-1 diena kas nors pasislenka.
Taigi, norėčiau pasiteirauti, ar jums yra teplioję, nors ir nebuvot pastojusios?
Labai dėkoju už atsakymus, bėgioju į tualetą kas 5 min ir vis žiūriu, ar dar mano dienos neatėjo... doh.gif
Atsakyti
O pas mane paskutinis ciklas kazkoks keistas. Kai laukiausi pirmo vaikelio tai pilva maude lyg pries mmm, bet jos neprasidejo. 14 DPO pasidariau testuka ir jau buvo teigiamas. Po gimdymo mmm atsirado tik praejus 15 men. Mat as maitinu vaikeli ir iki siol savo pienu. Turbut del to ciklai nelabai reguliarus ir dabar. Bet sis, paskutinis jau tikrai labai keistas: buvo vandeningu skaidriu gleiviu 15-17 dienomis ir kazkodel buvo nemazai isskyru 34-35 diena, jau galvoju pramuse, bet ten buvo vel skaidrios tasios isskyros, o 36 diena jau buvo pats tikriausias kiausinio baltymas g.gif tai taip ir nesupratau, ar cia jau visai hormonai issiderino, ar jau begti testuko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrinele @ 2014 10 20, 15:16)
O pas mane paskutinis ciklas kazkoks keistas. Kai laukiausi pirmo vaikelio tai pilva maude lyg pries mmm, bet jos neprasidejo. 14 DPO pasidariau testuka ir jau buvo teigiamas. Po gimdymo mmm atsirado tik praejus 15 men. Mat as maitinu vaikeli ir iki siol savo pienu. Turbut del to ciklai nelabai reguliarus ir dabar. Bet sis, paskutinis jau tikrai labai keistas: buvo vandeningu skaidriu gleiviu 15-17 dienomis ir kazkodel buvo nemazai isskyru 34-35 diena, jau galvoju pramuse, bet ten buvo vel skaidrios tasios isskyros, o 36 diena jau buvo pats tikriausias kiausinio baltymas  g.gif  tai taip ir nesupratau, ar cia jau visai hormonai issiderino, ar jau begti testuko  rolleyes.gif

Citrinėle, kaip Jums baigėsi? Gal pasidarėte testuką? Man tai dienos pradėjo vėluoti... nors dar tik viena diena, bet... kolkas nei ženklo.
Atsakyti
Sveikos ! 4u.gif
Noriu jūsų patarimo..Labai neramu..Paskutinį kartą sirgau rugpjūčio 25d..Iki šiol dar laukiu mėnesinių prieš 3 savaites dariausi neštumo testą,jis iš pradžių nieko neparodė,nors turėjo per 5 minutes parodyti ar neigiamas ar teigiamas,praėjus valandai parodė,kad testas neigiamas..Buvau pas ginekologę,pasipasakojau,ji mane apžiūrėjo..Maigydama pilvuką sako: nieko nematau..Na kadangi esu stambaus sudėjimo tai galbūt ji nieko ir neapčiuopė,tačiau kitų tyrimų ji man nedarė.. g.gif Galvoju užsiregistruoti į echoskopiją,galbūt ten man pasakys laukiuosi ar ne..Bet iki šiol jokių požymių nejaučiu,tik jaučiu pilvo apačioje pasunkėjimą,lyg ten kas nors būtų ir kartais rėmuo vargina(anksčiau niekada nebūdavo)..Ką patartumėte? smile.gif Ginekologė išrašė man hormoninių kontraceptikų ir liepė laukti menesinių,paaiškino,kad kai jų sulauksiu pradėčiau kontraceptikų kursą..
Atsakyti
QUOTE(Ravelsa @ 2014 10 21, 10:22)
Citrinėle, kaip Jums baigėsi? Gal pasidarėte testuką? Man tai dienos pradėjo vėluoti... nors dar tik viena diena, bet... kolkas nei ženklo.

Man tai kol kas mmm nei kvapo, pilvo maudimas buvo apie 35-38 diena lyg pries mmmm, bet dabar jau ir to neber.... Dar palauksiu truputi, nes kaip sakiau maitinu vaikeli MP tai ciklai nereguliarus, nors itariu, kad tureciau buti nescia wub.gif nes ir Su pirmu nestumu buvo pilvo maudimas tomis dienomis Kai turejo prasideti mmm, o po keliu dienu jis dingo..
Papildyta:
QUOTE(snieguole2014 @ 2014 10 23, 13:14)
Sveikos !  4u.gif
Noriu jūsų patarimo..Labai neramu..Paskutinį kartą sirgau rugpjūčio 25d..Iki šiol dar laukiu mėnesinių prieš 3 savaites dariausi neštumo testą,jis iš pradžių nieko neparodė,nors turėjo per 5 minutes parodyti ar neigiamas ar teigiamas,praėjus valandai parodė,kad testas neigiamas..Buvau pas ginekologę,pasipasakojau,ji mane apžiūrėjo..Maigydama pilvuką sako: nieko nematau..Na kadangi esu stambaus sudėjimo tai galbūt ji nieko ir neapčiuopė,tačiau kitų tyrimų ji man nedarė..  g.gif Galvoju užsiregistruoti į echoskopiją,galbūt ten man pasakys laukiuosi ar ne..Bet iki šiol jokių požymių nejaučiu,tik jaučiu pilvo apačioje pasunkėjimą,lyg ten kas nors būtų ir kartais rėmuo vargina(anksčiau niekada nebūdavo)..Ką patartumėte?  smile.gif  Ginekologė išrašė man hormoninių kontraceptikų ir liepė laukti menesinių,paaiškino,kad kai jų sulauksiu pradėčiau kontraceptikų kursą..

Gal dar karteli pabandyk testuka, juk jei jau trys savaites praejo, tai tikrai turetu rodyti
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes 4u.gif su vyru planuojame nestuke.gif visai neseniai, paskutini karta pradejau sirgt 09.24, bet kadangi mano ciklas labai nereguliarus, tai nezinau kaip suskaiciuoti, kada turi mano tos dienos ateiti, jauciu tik diena pries kad maudzia pilva ir iskart atsikelus ryte jos ateina.. si menesi labai keistai jauciuosi, ypatingai atkreipiau demesi i krutines skausma, kurio anksciau labai nesureiksmindavau, ir vis pamausta pilva, jau kelias dienas visa diena istisai maudzia atrodo va jau viskas begu i wc nes prasidejo mm, bet nueinu ir nieko doh.gif ir jau visa savaite ka besuvalgau kankina remuo, bet nebuvo kad pykintu. dariausi 2testus savaites pradzioj neiskentus, bet buvo neigiami, tai nezinau ar kad peranksti ar kad istikruju nesilaukiu.. kai labai lauki to pirmagimio, turbut isikali i galva sau pozymius 4u.gif
Atsakyti