Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

QUOTE(LEEja @ 2014 10 09, 09:45)
Séraphine (2008)
125 min  -  Biography | Drama

biografinė drama apie prancūzę tapytoją, kurios piešinį atsitiktinai užmatė kritikas ir taip ją atrado, nes ji dirbo tarnaite.
Drama, nes be sunkaus ir vargingo gyvenimo, ji turėjo ir dvasinių bėdų.
Patiko, tikrai rekomenduoju, net jei menas ir nedomina smile.gif Pagrindinė aktorė nuostabiai suvaidino.

prisidedu prie pagyrų, labai patiko. pagrindinė aktorė tikrai nereali, suvaidino tobulai įtikinamai.
Atsakyti
The Soloist (2009)
117 min - Biography | Drama | Music

kažkaip ėjo ir praėjo filmas pro šalį ir neužkabimo. Ir kol kas nė vienas, susijęs su muzika, neužkabino, nei August rush, nei Beggin again, nei Once.
Matyt ne mano sritis biggrin.gif
Atsakyti
Notes on a scandal - rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 10 16, 13:09)
Ir kol kas nė vienas, susijęs su muzika, neužkabino, nei August rush, nei Beggin again, nei Once.
Matyt ne mano sritis biggrin.gif

O Ray, Walk the line, La vie en rose?
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 10 17, 12:42)
O Ray, Walk the line, La vie en rose?

šių nemačius smile.gif kadangi, sakau, sritis ne mano, tai tik kai absoliučiai neturių ką žiūrėti, iš bėdos apie muzikantus tada sueina smile.gif
Atsakyti
Mar Adentro / The Sea Inside (2004) - apie vyrą, kuris po patirtos traumos yra paralyžuotas iki pat kaklo. Taip jis jau gyvena 28 metus, bet dabar jis nori pasiekti tai, kad pakeistų įstatymą ir jam galėtų būti įvykdyta eutanazija. Skaudus, liūdnas filmas, ne kartą akys ašarojo. Daug už ir daug prieš pateikiama, gal kažką paskatins susimąstyti ir nuomonę į vieną ar kitą pusę pakeisti, o gal kaip tik likti ties turima. Labai patiko.

The Texas Chain Saw Massacre (1974) - nors šiaip mėgstu to laikmečio siaubo filmus, bet šis labai nuobodus pasirodė, gal tik paskutinės 15-20 min įdomesnės. Nieko įmantraus. Tiesa, nors filmas ir iš tų, kur tik kraujai taškytis turi, tai šiame to beveik net ir nėra, labiau vaizduotei paliekama. Blogiukai tokie visiški pamišėliai, neretai ir juoką sukeldavo. Bet šiaip nieko gero. Tikėjausi, kad įdomiau bus.
Atsakyti
[quote=laTulipe,2014 10 17, 13:28]
Mar Adentro / The Sea Inside (2004) - apie vyrą, kuris po patirtos traumos yra paralyžuotas iki pat kaklo. Taip jis jau gyvena 28 metus, bet dabar jis nori pasiekti tai, kad pakeistų įstatymą ir jam galėtų būti įvykdyta eutanazija. Skaudus, liūdnas filmas, ne kartą akys ašarojo. Daug už ir daug prieš pateikiama, gal kažką paskatins susimąstyti ir nuomonę į vieną ar kitą pusę pakeisti, o gal kaip tik likti ties turima. Labai patiko.

Pritariu, kad labai puikus filmas, o dar Javier Bardem vaidina biggrin.gif nors ir skaudi tema, bet man jis toks pozityvus filmas, gal todėl, kad pagrindinis veikėjas nedramatizavo. realiai priėmė savo situaciją
Atsakyti
[quote=klementyna,2014 10 17, 14:45]
[quote=laTulipe,2014 10 17, 13:28]

Pritariu, kad labai puikus filmas, o dar Javier Bardem vaidina biggrin.gif nors ir skaudi tema, bet man jis toks pozityvus filmas, gal todėl, kad pagrindinis veikėjas nedramatizavo. realiai priėmė savo situaciją
[/quote]

o filmas sitas kartais ne pgl knyga drugelis ir skafandras pastatytas?
ar cai dvi skirtingos istorijos?

filmas geras,tiesa drinks_cheers.gif
knyga irgi liuks
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 10 17, 16:03)
o filmas sitas kartais ne pgl knyga drugelis ir skafandras pastatytas?
ar cai dvi skirtingos istorijos?

filmas geras,tiesa drinks_cheers.gif
knyga irgi liuks

ne, ne pagal šią knygą - ten ir filmas tokiu pat pavadinimu, beje, labai neestetiškas ir nemalonus, ko negalima apie Mar adentro pasakyti smile.gif

peržiūrėjau Sex tape - eeeee.. kažkaip ne kažką galiu pasakyti, nusijuokiau porą kartų ir tiek iš to filmo.
Atsakyti
Missionary

Mormonų misionieriaus misija ir vyro išduotos moters susitikimas virsta kraujuojančiu romanu

user posted image

gan geras filmo stilius, man patiko.
Atsakyti
Gone Girl /2014 /mistinis trileris
Per antrasias vestuviu metines dingsta zmona, visi itaria prie to prisidejus vyra, bet viskas apsivercia aukstyn kojomis.
Labai patiko, rekomenduoju.

Carnage/2011/juodoji komedija
Patiko.
Vienas berniukas kitam uztvoja su lazda ir ismusa danti.Abieju berniuku tevai susitinka ir bando isspresti sia problema.Mandagus pokalbis pavirsta i carnage-pjautynes.
Atsakyti
Seraphine ir man patiko.Sugraudino,priverte susimastyti.
Nos jos paveikslai tai ne mano skonio blush2.gif
Bet filmas tikrai geras,gera rekomendacija Leeja. smile.gif
Atsakyti