labai patiko "The Ghost Writer". Trileris apie rašytoją, padedantį rašyti ministrui pirmininkui memuarus ir patyrusį gyvybei pavojingus politinius užkulisius.
QUOTE(mjforever @ 2014 10 13, 09:03)
labai patiko "The Ghost Writer". Trileris apie rašytoją, padedantį rašyti ministrui pirmininkui memuarus ir patyrusį gyvybei pavojingus politinius užkulisius.
Ewanas man visur labai fainas

o filmui tai pritrūko kažko, kad labai geru pavadinčiau, bet tikrai neblogas ir su įdomia, sakykim, pabaiga

The Grand Seduction (2013)
113 min - Comedy
ai, toks utopinis šiek tiek, tas daktariukas ne itin įtikinantis, bet atsipalaidavimui ir galvos pravėdinimui tikamas

QUOTE(LEEja @ 2014 10 13, 08:38)
Ewanas man visur labai fainas 
o filmui tai pritrūko kažko, kad labai geru pavadinčiau, bet tikrai neblogas ir su įdomia, sakykim, pabaiga

o man toks visas stilingas, pradedant nuo namo, aplinkos, kur veiksmas vyko, ir Ewan

QUOTE(mjforever @ 2014 10 13, 08:03)
Man, berods, metų geriausiu filmu buvo. O va knygą varčiau varčiau ir neužkabino.
QUOTE(mjforever @ 2014 10 09, 07:28)
Hello Herman

apie psichologiją vaiko, mokykloje iššaudžiusio bendraamžius. Istorija lyg ir ne pagal realius įvykius, bet visiškai atitinkanti realijas ir psichologų komentarus, kodėl tie vaikai iššauna, ir kad tokiems vaikams turi būti duotas šansas būti išklausytiems bent anonimiškai tol, kol neįvyko tragedija, o ne po visko. Filmas savo misija ant tiek rimtas, kad atsveria režisūrinius ir scenarinius trūkumus.

apie psichologiją vaiko, mokykloje iššaudžiusio bendraamžius. Istorija lyg ir ne pagal realius įvykius, bet visiškai atitinkanti realijas ir psichologų komentarus, kodėl tie vaikai iššauna, ir kad tokiems vaikams turi būti duotas šansas būti išklausytiems bent anonimiškai tol, kol neįvyko tragedija, o ne po visko. Filmas savo misija ant tiek rimtas, kad atsveria režisūrinius ir scenarinius trūkumus.
Ką tik peržiūrėjau, labai patiko. Gale vos neapsižliumbiau, taip gaila buvo to niekieno nemylimo, vienišo ir žeminamo vaiko.
Outlaw Prophet: Warren Jeffs

filmas meniškai joks, bet įdomus dėl paslapčių apie sektą. Pagal faktus apie išties egzistuojančią sektą, jos diktatorišką lyderį, turėjusį ~80 žmonų, jauniausiai, sako, 11-ka metų buvo
bet filmas vis tiek toli gražu ne toks baisus, kokie ten ištikro baisūs iškrypimai vyko.
Promoción fantasma
jauki, jausminga, juokinga ispanų komedija-fantasy.

filmas meniškai joks, bet įdomus dėl paslapčių apie sektą. Pagal faktus apie išties egzistuojančią sektą, jos diktatorišką lyderį, turėjusį ~80 žmonų, jauniausiai, sako, 11-ka metų buvo

Promoción fantasma
jauki, jausminga, juokinga ispanų komedija-fantasy.
The Normal Heart (2014)
TV Movie - 132 min - Drama
filmas apie AIDS ir gėjus, 81-82 metai, Niujorkas.
sakyčiau, Philadelphia ne klonas, bet viena iš versijų, kiek ištęsta ir dėl to tas suserga-mirša, suserga-miršta kažkaip gan nuobodžiai nuo pusės filmo jau pradėjo žiūrėtis.
Mark Ruffalo neįprastam amplua - gėjus, kai kur visai atviros scenos
na... toks tas gyvenimas 
nustebau pamačiusi J. Roberts - ji čia daktarė, gal dėl to, kad herojė tokia, o gal ir ne, bet suvargusi kažkokia pasirodė
o šiaip filmas kaip filmas, favoritu netaps, bet dėl akiračio praplėtimo tinkamas
sakyčiau, Philadelphia ne klonas, bet viena iš versijų, kiek ištęsta ir dėl to tas suserga-mirša, suserga-miršta kažkaip gan nuobodžiai nuo pusės filmo jau pradėjo žiūrėtis.

nustebau pamačiusi J. Roberts - ji čia daktarė, gal dėl to, kad herojė tokia, o gal ir ne, bet suvargusi kažkokia pasirodė
o šiaip filmas kaip filmas, favoritu netaps, bet dėl akiračio praplėtimo tinkamas
QUOTE(LEEja @ 2014 10 14, 12:44)
The Normal Heart (2014)
na... toks tas gyvenimas 

Labai labai geras filmas.
The Salvation (2014)
89 min - Drama | Western
pasidžiaugiau savo dievuku
vesternų tikrai nemėgstu, man jie be viso kito turi ir aiškiai užuodžiamą girtų ir smirdančiu diedų šleifą 
bet, kad Mads'as vaidina - negali nežiūrėt
taip, daug šaudymo ir arklių, odinių ploščiukų, barzdų ir dulkių, bet kadangi filmas trumpas, tikrai ir nemėgstančios viso šito galės ištverti
man patiko
89 min - Drama | Western
pasidžiaugiau savo dievuku

bet, kad Mads'as vaidina - negali nežiūrėt
taip, daug šaudymo ir arklių, odinių ploščiukų, barzdų ir dulkių, bet kadangi filmas trumpas, tikrai ir nemėgstančios viso šito galės ištverti

QUOTE(LEEja @ 2014 10 15, 11:46)
ooo, kaip smagu, kad jau yra

Aš toliau su klasika bendrauju, peržiūrėjau To Catch a Thief (1955) - kaip ir prieš tai žiūrėtas, taip ir šis yra A. Hitchcock, o pagr. vaidmenį atlieka Grace Kelly. Gal per daug jau iškėlusi esu kartelę šiam režisieriui, bet man tai mažiausiai patikusi jo kino juosta iš tų, kurias teko matyti. Pernelyg susikoncentruota į meilės liniją, tai kriminalinei linijai mažiau dėmesio teko, nebuvo tokios įtampos, kokia būdavo kituose jo filmuose, intrigos irgi trūko. Bet vizualiai gražus, nieko neprikiši

QUOTE(laTulipe @ 2014 10 15, 20:12)
yra jau ir aš vis tikrinau, tik garsinimas dar mėgėjiškas

aš irgi buvau nutarus Hitchcock'o ką nors pažiūrėti, išsirinkau Vertigo ir niekur neradau parsisiųsti

QUOTE(LEEja @ 2014 10 15, 19:39)
aš irgi buvau nutarus Hitchcock'o ką nors pažiūrėti, išsirinkau Vertigo ir niekur neradau parsisiųsti 

Labai geras Vertigo.