Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

Hello Herman

user posted image

apie psichologiją vaiko, mokykloje iššaudžiusio bendraamžius. Istorija lyg ir ne pagal realius įvykius, bet visiškai atitinkanti realijas ir psichologų komentarus, kodėl tie vaikai iššauna, ir kad tokiems vaikams turi būti duotas šansas būti išklausytiems bent anonimiškai tol, kol neįvyko tragedija, o ne po visko. Filmas savo misija ant tiek rimtas, kad atsveria režisūrinius ir scenarinius trūkumus.
Atsakyti
Séraphine (2008)
125 min - Biography | Drama

biografinė drama apie prancūzę tapytoją, kurios piešinį atsitiktinai užmatė kritikas ir taip ją atrado, nes ji dirbo tarnaite.
Drama, nes be sunkaus ir vargingo gyvenimo, ji turėjo ir dvasinių bėdų.
Patiko, tikrai rekomenduoju, net jei menas ir nedomina smile.gif Pagrindinė aktorė nuostabiai suvaidino.

čia vienas jos paveikslų:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 10 08, 22:42)
nieko nežinojau apie šį filmą, tik pavadinimą buvau girdėjusi, bet dabar jau ir aš laukiu - per Ellen de Generes šou Afleko žmona gerai jį pareklamavo, su sveiku humoro jausmu. antras video, jei atsidarys.
http://www.today.com...sort-2D80202696

O aš jau pažiūrėjau jį vakar smile.gif Vertas dėmesio filmas. Gerai sukurptas trileris, ir ne tik. Kaip rašo apie jį: "It deals with marriage in all its aspects", todėl yra apie ką pamąstyti ir po filmo.

Beje, knygos neskaičiau, tai nepalyginsiu. Bet matyt, kad įdomiau žiūrėti tiems, kas nėra skaitęs knygos.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 10 09, 09:45)
Séraphine (2008)
125 min  -  Biography | Drama

biografinė drama apie prancūzę tapytoją, kurios piešinį atsitiktinai užmatė kritikas ir taip ją atrado, nes ji dirbo tarnaite.

mačiau neseniai, labai patiko, puoliau tada jos paveikslų ieškoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 10 09, 11:22)
O aš jau pažiūrėjau jį vakar smile.gif Vertas dėmesio filmas. Gerai sukurptas trileris, ir ne tik. Kaip rašo apie jį: "It deals with marriage in all its aspects", todėl yra apie ką pamąstyti ir po filmo.

Beje, knygos neskaičiau, tai nepalyginsiu. Bet matyt, kad įdomiau žiūrėti tiems, kas nėra skaitęs knygos.

O koks filmo pavadinimas? Men,woman and children?
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 10 09, 17:14)
O koks filmo pavadinimas? Men,woman and children?

Gone Girl
Atsakyti
Drama, komedija No se aceptan devoluciones
http://www.youtube.c...h?v=_Dn70Q4tWro
http://www.imdb.com/title/tt2378281/

Pasirodo meksikiečiai sugeba kurti filmus ax.gif
Rekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 10 spalio 2014 - 14:14
QUOTE(off-line @ 2014 10 07, 15:25)
Aš seniai jo noriu, bet nerandu, kad kur nors būtų su angliškais ar rusiškais subtitrais. Per kur jūs žiūrėjot? O gal tiesiog originalo kalba?

rutor org tikrai yra 4u.gif Įsimenamas filmas, nestandartinio siužeto, nors yra ir perspaustų dalykų.
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2014 10 10, 16:22)
rutor org tikrai yra  4u.gif Įsimenamas filmas, nestandartinio siužeto, nors yra ir perspaustų dalykų.

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Mindscape - visai neblogai susižiūrėjo. Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2014 10 11, 07:22)
Mindscape - visai neblogai susižiūrėjo. Rekomenduoju.

Pagal jusu rekomendacija vakar paziurejau thumbup.gif Veiksmo nera, bet intriga visa filma islaiko, nors ir taip buvo aisku kad panasiai baigsis ax.gif
Atsakyti
Reservoir Dogs (1992) - Tarantino filmas. Tikėjausi daug, gavau ne tiek daug. Iš tikrųjų, pusę filmo pražiūrėjau visiškai nesuvokdama, kodėl jį taip gerai vertina, nes siužetas ir dialogai visai ,,nekabino''. Todėl peržiūrėjau per du kartus. Visgi, džiaugiuosi, kad pabaigiau, nes antroji pusė nepalyginamai geresnė, per kai kurias scenas nenustygau tiesiog vietoje dėl to, kaip gerai jos pateiktos. Patiko vaidyba, o muzikinis takelis kol kas nė vienam Tarantino filme manęs dar nenuvylė. Tai galiausiai visgi sakau, kad patiko, bet ta pradžia buvo tikras kantrybės išbandymas man. Arba tiesiog nuotaika ne ta buvo, nes įtraukti pradėjo maždaug nuo tos vietos, nuo kurios ir pradėjau žiūrėti antrąsyk įsijungusi rolleyes.gif

Dial M for Murder (1954) - kriminalinis trileris, A. Hitchcock. Patiko viskas, laikas prabėgo taip, lyg būtų trukęs dvigubai trumpiau. Painus, suktas siužetas, dialogai vertė stebėtis, kaip taip puikiai viską galima suplanuoti, kaip vienas veikėjas sugebėdavo niekad nepasimesti ir sugalvoti, kaip išsisukti. Negalėjau atsitraukti net minutei, įtampa išlaikyta iki galo.
Atsakyti