Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

The Grand Seduction (2013)- labai šiltas ir smagus filmas, tokia nebanali komedija, gražūs vaizdai. Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 11 22, 22:55)
user posted image

pirmi du neblogi

Monmorensi Dekavoju begalingai aciuks.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 11 22, 21:55)

pirmi du neblogi

Niekaip neišskaitau antrojo filmo pavadinimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2014 11 24, 22:03)
Niekaip neišskaitau antrojo filmo pavadinimo  g.gif

Frailty
Atsakyti
QUOTE(haze @ 2014 11 23, 20:57)
The Grand Seduction (2013)- labai šiltas ir smagus filmas, tokia nebanali komedija, gražūs vaizdai. Rekomenduoju  4u.gif

Nepasakyčiau, kad komedija g.gif Man nelabai patiko ir vaizdai man tokie asketiški, jeigu taip galima pavadint.
Atsakyti
Pažiūrėjau dar vieną gerulį - Whiplash: https://www.youtube....h?v=7d_jQycdQGo - apie aistrą muzikai ir aklą tobulumo siekimą. Drama, ne komedija, bet vis tiek labai daug prisijuokiau, o ir muzika prideda geros emocijos. Tad puikiai tinka norinčioms lengvumo, bet ne prastumo.

Atsakyti
QUOTE(haze @ 2014 11 23, 19:57)
The Grand Seduction (2013)- labai šiltas ir smagus filmas, tokia nebanali komedija, gražūs vaizdai. Rekomenduoju  4u.gif

Vakar žiūrėjom, patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2014 11 20, 01:20)
šiandien atsisiunčiau kaip tik jį, nes daug gero girdėjau.
Deux jours, Une Nuit (2014) - kaip kažkada minėjau, norėjau jį scanoramos metu pažiūrėt, bet nepavyko, tai nepavyko. O filmas patiko. Pavyko suprasti veikėją, tai, kaip jai būdavo nepatogu eiti žmonių ir prašyti, o dar kai darbuotojų situacijos pačios įvairiausios.. Net man pačiai tas nemalonus jausmas vien pamačius moterį su dviem mažamečiais kažkokiam kambariuke, nes atrodo, kaip čia beprašyt, kai ir taip aišku, kad tie pinigai tikrai tai šeimai reikalingi. Įdomus, įtraukiantis, o ir Marion niekad neapvilia kol kas.

o man filmas ne itin patiko. taip, pati filmo idėja idomi, daug peno apmąstymams, ir pats pagalvoji, o kaip pats pasielgtum, ką pasirinktum. tačiau labai nuobodžiai žiūrėjosi, kadrai tokie ištęsti, toks biški nuobodus.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2014 11 20, 00:20)
Deux jours, Une Nuit (2014) - kaip kažkada minėjau, norėjau jį scanoramos metu pažiūrėt, bet nepavyko, tai nepavyko. O filmas patiko. Pavyko suprasti veikėją, tai, kaip jai būdavo nepatogu eiti žmonių ir prašyti, o dar kai darbuotojų situacijos pačios įvairiausios.. Net man pačiai tas nemalonus jausmas vien pamačius moterį su dviem mažamečiais kažkokiam kambariuke, nes atrodo, kaip čia beprašyt, kai ir taip aišku, kad tie pinigai tikrai tai šeimai reikalingi. Įdomus, įtraukiantis, o ir Marion niekad neapvilia kol kas.

Man irgi patiko ir visai neprailgo. Nelengvas psichologiškai, bet su viltinga pabaiga.
Atsakyti
Mio min Mio / Mio in the Land of Faraway (1987) - A. Lindgren knygos ,,Mio mano Mio'' ekranizacija, vienas pirmųjų Christian Bale vaidmenų (tiesa, antraeilis). Jei būtų įmanoma rasti jį lietuviškai, tai tikrai rekomenduočiau vaikams pažiūrėti, nes filme yra viskas, kas reikalinga geram vaikiškam filmui. Labiausiai patiko draugystės kaip vertybės iškėlimas, puikus bendradarbiavimas ir kad abu personažai puikiai papildė vienas kitą. Techninė pusė ne itin sužavėjo, tai tas visai ,,pagadino'' reikalą, dar vietomis nuobodoka buvo, bet visumoj tai toks ,,fainas" filmas.

Terminator Salvation (2009) - paskutinė (kol kas) Terminatoriaus dalis, kuriame Švarcenegerio nėra, užtat yra kiti žinomi aktoriai (tarp jų ir prieš tai matytame filme vaidinęs Ch. Bale, tiesa, čia jau visiškai neplanuotai sutapo). Patiko bene mažiausiai iš visų dalių, gerokai per daug šaudymų, tos pačios idėjos malamos vis iš naujo, o tai tik dar labiau subanalina viską, viena kita scena, kuri visiškai nereikalinga pasirodė, pabaiga irgi nesužavėjo. Aii, dar nervino tas toks garsas, kuris dažnam efektų pripumpuotam filme būna: čia jį vietomis leido bemaž kas kelias sekundes doh.gif Pirma pusė filmo dar ir nuobodoka buvo, antroji pusė geriau išlaikė dėmesį, nors minusai ir badė akis. Žiūrėti galima, bet nebūtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 26 lapkričio 2014 - 00:39
Vakar pažiūrėjau Carnage. Na, ir ką galiu pasakyt, kad labiausiai iš viso filmo patiko žiurkėnas biggrin.gif Kažkaip man pritemptas tas jų kivirčas pasirodė, nors aktoriai tai puikūs surinkti. Bet kaip neįtikinamai atrodė, kad jau ruošiasi išeiti pro duris ir vėl grįžta, ir taip kelis kartus. Dar turint omeny, kad Alanas - labai užimtas žmogus. Arba kaip Nancy kritikuoja Penelopę, kad ši per daug atvirauja apie savo ir vyro santykius svetimiems žmonėms, o paskui pati tą patį daro doh.gif Kažkaip be ryšio šitie momentai. O šiaip filmas nėra prastas, bet prailgo, ir tos pritemptos vietos nepatiko. Nžn, gal čia koją pakišo lietuviškas įgarsinimas? Gal reikėjo originalo kalba žiūrėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 27 lapkričio 2014 - 09:53
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 27, 11:50)
Vakar pažiūrėjau Carnage. Na, ir ką galiu pasakyt, kad labiausiai iš viso filmo patiko žiurkėnas biggrin.gif Kažkaip man pritemptas tas jų kivirčas pasirodė, nors aktoriai tai puikūs surinkti. Bet kaip neįtikinamai atrodė, kad jau ruošiasi išeiti pro duris ir vėl grįžta, ir taip kelis kartus. Dar turint omeny, kad Alanas - labai užimtas žmogus. Arba kaip Nancy kritikuoja Penelopę, kad ši per daug atvirauja apie savo ir vyro santykius svetimiems žmonėms, o paskui pati tą patį daro doh.gif Kažkaip be ryšio šitie momentai. O šiaip filmas nėra prastas, bet prailgo, ir tos pritemptos vietos nepatiko. Nžn, gal čia koją pakišo lietuviškas įgarsinimas? Gal reikėjo originalo kalba žiūrėt?

Mes su vyru rusiskai ziurejom, tai jokiu priekaistu filmui, man jis labai puikus, gal todel, kad as butent pokalbinius labiausiai ir megstu smile.gif
Atsakyti