atostogauju, šalta lauke, tai ką daugiau veikt, jei ne filmus žiūrėt
The Maze Runner (2014) - žiūrėjosi smagiai, veiksmo užteko. kažkiek priminė The hunger games, bet šiaip čia visiškai ne apie tą patį. man tai buvo visai geras veiksmo filmas, neimant į galvą kai kokių nelogiškumų, ne super stiprių charakterių ir pan. Rekomenduoju vakarui, kai norisi veiksmo
Enemy (2013) - ar nors viena supratot šitą filma?

aš jį supratau tik peržiūrėjusi pusvaladžio trukmės Youtube filmuką

po paaiškinimo filmas pasidarė geresnis. bet man dvejonė, ar tikrai filmas geras, jei reikia tokio paaiškinimo? na, bet filmas įstrigo
Coherence (2013) - galvojau, kad bus blogiau. kaip skrendant kometai virš žemės, įvykių galimybės, kurios šiaip neturėtų susikirsti, visgi susikerta. filmas atrodo kaip mažo biudžeto, bet tikrai neblogai išplėtojo mintį.
1,000 Times Good Night (2013) - apie karo ir kitų konfliktinių zonų fotografę. pasirinkimai tarp šeimos ir darbo, tarp savo vaikų ir tarp nuskriaustų svetimų vaikų. tema įdomi, bet filmas manęs labai neužkabino.
Step Up All In (2014) - šokiai

apart gražių šokių čia daugiau nieko ir nėra

jei kas žiūri So you think you can dance, tai čia pamatys kelis matytus veidus.
Interstellar (2014) - tikėjausi daugiau. arba aš kažko nesupratau. man per daug popsinis filmas. norėjosi vau, o gavau vos ne Armagedoną

o gal jau esu per daug su stora skūra, kad manęs niekas nestebina? nežinau. filmas kaip pramoga geras, bet iki kažkokio šedevro, nešančio žinutę, man pritrūko gylio