Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

QUOTE(LEEja @ 2014 11 27, 10:46)
Mes su vyru rusiskai ziurejom, tai jokiu priekaistu filmui, man jis labai puikus, gal todel, kad as butent pokalbinius labiausiai ir megstu smile.gif

Aš irgi pokalbius mėgstu. Bet šitas truputį nuvylė g.gif
Atsakyti
QUOTE(haze @ 2014 11 23, 20:57)
The Grand Seduction (2013)- labai šiltas ir smagus filmas, tokia nebanali komedija, gražūs vaizdai. Rekomenduoju  4u.gif

Prisidedu prie rekomendacijos!!! Toks jaukus, mielas filmas. Labai smagiai susižiūrėjo!
Atsakyti
vajuza, o tu filmu nebeziuri? blush2.gif Idomu kai idomaus ir ka neidomaus matei biggrin.gif

As paziurejau ta Léon: The Professional
Net mano liste'e pazymeta, kad matytas, bet ne vienos scenos is jo neprisiminiau g.gif Bet dabar ziurint tai labai patiko ir i visokias smulkmenas kreipiau demesi biggrin.gif

Children of Heaven, cia turbut ne mano neintelektualiam protui toks filmas biggrin.gif Nesuprantu filmo, kuriame 90% vien tas pats begimas pirmyn atgal ir keitimasis batais doh.gif

The Perks of Being a Wallflower, dideliu emociju irgi nesukele, ejo praejo ir viskas, garantuotai rytoj jau nebeprisiminsiu ka ten rode hihihi.gif Labiau istrigo, isimine ir patiko Disconnect
Atsakyti
Eliza Graves/2014
Neblogas filmas, gal kiek šlykštokas, bet vaizdai geri, įtaigūs. Man ten nieko naujo nebuvo, viską taip ir numaniau, nors susuko biški galvąsmile.gif

Hereafter/2009
Eastvudiškas filmas, nuo iki pastatytas, apie tris žmones, kuriuos suvedė likimo vingiai. Man patiko. Gal tik pradžioj labai matės kompiuterio darbas.

Dabar atsisiunčiau su Kidman Before I Go to Sleep , nes knyga patiko, įdomu kaip filmas ekranizuotas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2014 11 27, 18:47)
vajuza, o tu filmu nebeziuri?  blush2.gif Idomu kai idomaus ir ka neidomaus matei  biggrin.gif

As paziurejau ta Léon: The Professional
Net mano liste'e pazymeta, kad matytas, bet ne vienos scenos is jo neprisiminiau  g.gif Bet dabar ziurint tai labai patiko ir i visokias smulkmenas kreipiau demesi  biggrin.gif

Children of Heaven, cia turbut ne mano neintelektualiam protui toks filmas  biggrin.gif Nesuprantu filmo, kuriame 90% vien tas pats begimas pirmyn atgal ir keitimasis batais  doh.gif

The Perks of Being a Wallflower, dideliu emociju irgi nesukele, ejo praejo ir viskas, garantuotai rytoj jau nebeprisiminsiu ka ten rode hihihi.gif Labiau istrigo, isimine ir patiko Disconnect

Labutis bye1.gif
Zinai,nebelabai yra kada ziureti, nors labai noriu. Va issisaugojau sarasiuka su 'mindfuck'ais' ir vis nera kada perziureti,kazka is ju atsisiusti. Vaikai man serga, o prie ju as neziuriu filmu, o paguldzius miegoti vel negaliu ziureti ir pati luztu,kadangi 6h su jais keltis reikia doh.gif tai taip ir sukuosi.

Léon: The Professional esu seniai maciuisi dar per TV,patiko,bet irgi ne kazin ka tepamenu,reiketu gal dar kada paziureti smile.gif

Children of Heaven si pamenu man kazkas rekomendavo ir siaip nemazai kas is nariu ji gyre,nu bet man niekaip treileris nekibo nors tu ka doh.gif ir nepaziurejau, kaip ir tokiu Captain Phillips ir dar kazkokiu zinomu,kurie nekabina.

Dar niekad nenuvyle manes treileriai,neapgavo tiksliau,nors daug kas mane keikia matyt uz tai biggrin.gif

As jei ka retsykiais paziuriu kas man patinka,tai parasau cia,nepamirstu lyg ir rolleyes.gif
Atsakyti
Before i go to sleep perziurejau, geras, kad ir didelio ispudzio nepadare, tradiciskai knyga perteikia emocijas geriau ir suzavejo labiau. Dar Nicole Kidman nelabai man pradejo patikt pastaruoju metu. Gal knygos neskaites zmogus filma ivertintu kitaip, butu netiketas siuzeto posukis ir pan.
Atsakyti
user posted image

Copenhagen

ir lengvas ir nelengvas, bent jau surištas filmas, kurio istorija prasideda nuo to, kad kanadietis su kompanija atvyko į Daniją surasti nepažįstamą senelį ir įteikti jam savo tėvo kadaise parašytą laišką. Patiko.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 11 28, 17:31)
Before i go to sleep perziurejau, geras, kad ir didelio ispudzio nepadare, tradiciskai knyga perteikia emocijas geriau ir suzavejo labiau. Dar Nicole Kidman nelabai man pradejo patikt pastaruoju metu. Gal knygos neskaites zmogus filma ivertintu kitaip, butu netiketas siuzeto posukis ir pan.

vakar pažiūrėjau, knygos neskaičius. tai įdomu buvo iki atomazgos, paskui taip pšššššš... ir išsikvėpė visas filmas. pabaiga visai nei šiokia, nei tokia. kaip meksikietiškam seriale kokiam smile.gif Nikolė grynai į robotuką pavirtusi blush2.gif vidutiniškas filmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 29 lapkričio 2014 - 12:20
QUOTE(Vajuza @ 2014 11 27, 14:36)
Children of Heaven si pamenu man kazkas rekomendavo ir siaip nemazai kas is nariu ji gyre,nu bet man niekaip treileris nekibo nors tu ka  doh.gif  ir nepaziurejau, kaip ir tokiu Captain Phillips ir dar kazkokiu zinomu,kurie nekabina.

Dar niekad nenuvyle manes treileriai,neapgavo tiksliau,nors daug kas mane keikia matyt uz tai  biggrin.gif

Tai ir neziurek, nes tikrai nepatiks, Captain Phillips tai man irgi nepatiko, bet va Nimfomania kur buvao tai tau patiko. Man veiksmo biski truko, bet siaip visai nieko palyginus su sitais dviem biggrin.gif Vyras durnus fantastinius siuncia, tai nebeturiu ka gero parasyti hihihi.gif
Atsakyti
The Hundred-Foot Journey
Labai puikus sekmadieniui!!!Rekomenduoju! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2014 11 30, 01:02)
Tai ir neziurek, nes tikrai nepatiks, Captain Phillips tai man irgi nepatiko, bet va Nimfomania kur buvao tai tau patiko. Man veiksmo biski truko, bet siaip visai nieko palyginus su sitais dviem  biggrin.gif Vyras durnus fantastinius siuncia, tai nebeturiu ka gero parasyti hihihi.gif

biggrin.gif As neesu fantastikos megeja,bet kai kurie man visai gerai susiziuri,ypac tie nauji su Bradu Pitu ir is nauju Tomo Cruiso. Tai man irgi vyras juos ir parodo,pati tai nezinau ar siusciausi,nors..del siu grazuoliu,kad ir amziui jau,bet matyt gal atsisiusciau ir pati biggrin.gif

As beje dabar kaip tik ta mindfuck'o sarasiuka perziurineju,tai nemaza dalis yra matytu, o siaip ne kazka issirinkau,nes visi 'siaubekai' (poto nakti i tulika bijau eiti lotuliukas.gif , tai neziuriu,bijau tiesiog ju) daugumoje arba siaip seni filmai, o as nemegstu senu,na tarkime iki kokiu 1994m ir pan.
Tai realiai tik viena ir teparsisiunciau is to saraso "Dead mans shoes", na gal dar visgi ka uzmatysiu mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 01 gruodžio 2014 - 08:48
QUOTE(Vajuza @ 2014 12 01, 02:43)
Tai realiai tik viena ir teparsisiunciau is to saraso "Dead mans shoes", na gal dar visgi ka uzmatysiu  mastau.gif

Sitam maciau, bet jis man mindfucking, siaip kazkoks keistas. Nu ne mano stiliaus biggrin.gif
Fight Club matei? g.gif
Atsakyti