Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 06, 14:58)
Breaking Bad žiauriai geras, jei dar yra nemačiusių.

Mes ir visus extras praziurejom biggrin.gif

QUOTE(LEEja @ 2014 12 06, 17:02)
ai, prastai man su tais bėgimais biggrin.gif aš nemėgstu šiaip tų serialų ir nežiūriu jų, tik Hannibalui buvau išimtį padarius, tai nežinau kaip bus, nepažadu biggrin.gif

Siaip tai niekas ten nebega, kaip tik viskas vyksta labai letai, netgi stebedavausi, sakydavau nu visiskai nieko neparodo vienoje serijoje, bet ji susiziuri taip lyg truktu 10-15min ax.gif Labai gera aktoriu vaidyba. Visi aktoriai tobulai vaidino. Nesu maciusi tokio serialo, kur visi aktoriai taip tiktu vaidmeniui ir taip gerai vaidintu. Kartais net poalbio nebegirdedavau besigrozedama vaidyba thumbup.gif

Ziurejom tavo mineta Nothing personal, tai mum tokiem itampos ir veiksmo megejam tos nesusipratimas buvo, o Like crazy, tai po 2 min isjungiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 06, 22:54)
Bėkit žiūrėt! Ir nemeskit vidury serialo, jei pasirodys per daug niūru (mes buvom metę ir sugrįžom prie jo gal po dviejų metų), nes kuo tolyn, tuo geryn, o paskutiniai du sezonai išvis bomba. Tikrai ne veltui tiek apdovanojimų susišlavęs.

mane atbaido tai, kad jis toks ilgas.

mano tobulas serialas tai max kokie 2 sezonai po ~ 10 serijų biggrin.gif kaip Twin Peaks'as biggrin.gif
Atsakyti
peržiūrėjau jau Broadchurch, bais buvo smalsu kas žudikas. patiko serialas.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 12 07, 06:26)
mane atbaido tai, kad jis toks ilgas.
mano tobulas serialas tai max kokie 2 sezonai po ~ 10 serijų  biggrin.gif kaip Twin Peaks'as  biggrin.gif

Tai kad ne po daug seriju tera sezone ax.gif Ir gaila, kad pasibaige jau, galejo daugiau sezonu buti biggrin.gif
Atsakyti
Neziurejau Tvyn pykso, neseniai skaiciau, kad kaip tik kuria 3 sezona, tai jo gerbejoms turetu but gera zinia 4u.gif

Breaking bad jei ne MB tikrai neziureciau, nes apskritai nemegstu apie narkotikus ir pan., na bet tikrai geras, puikiai parodo tapima blogu ax.gif

Broadchurch sausi bus 2 sezonas, veiksmas vyks lyg ir pries 1 sezono laikus, bet nesu tikra, ar tai gera mintis.

Is filmu savaitgali paziurejau Nightscrawler (2014), visai patiko. ti kjau ta rene Russo tokia plastine, negalejau ziuret biggrin.gif

The Maze Runner (2014) pasirode tipiskas paaugliu veiksmo filmas, baisiai tokie ne mano stiliaus, laiko gaisimas tokie filmai bent man. Jei gerai supratau, tai trilogija bus, nes pagal kaykokias knygas? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abiga: 08 gruodžio 2014 - 20:23
vakar pažiūrėjau Breaking Bad pirmą seriją. po teisybei, neužkabino verysad.gif bet nepasiduosiu, bandysiu dar pažiūrėt smile.gif

tik šiandien aptikau, kad jau yra Mentalisto 7 sezono pirmos dvi serijos thumbup.gif
Atsakyti
As tai nesu didele serialu gerbeja, bet yra isimciu.. "Seksas ir miestas" labai skaniai susiziurejo, ir net ne karta biggrin.gif "Ally McBeal" irgi patiko. O virsuniu virsune man medicininiai.. Pradejau nuo "Emergency room", paskui isimylejau "Dr.House", o dabar net prilipus prie ekrano su "Grey's anatomy" bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 08 gruodžio 2014 - 22:55
aš "Sex and the city" serialą kokius 5 kart turbūt žiūrėjau. ir dar žiūrėsiu blush2.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 08 gruodžio 2014 - 23:06

'"BREAKING BAD" visus sezonus su MB praziurejom nepilnai per menesi, ka galiu pasakyti, tikrai vertas tu visu apdovanojimu!! galbut viena nebuciau pradejus ziureti, nes pirmos kelios serijos neuzkabino labai, bet ziurejo MB, na o poto nerealiai itrauke ir mane. budavo tokiu seriju, kad galvodavau, ech...jau nieko idomaus,nuobodu, ir tik BOOM, netiketai vel viskas pasisuka...

Dabar ieskau, koki seriala galeciau ziureti vel, rekomendavo "DEXTER", neva ir jis toks nenuspejamas ir pan. Gal yra maciusiu? nes puse serijos irmos tik praziurejau, ir teko isjungti.

O ka tik praziurejau "PRESTIZA", ir kaip as galejau buti tiek metu jo nemaciusi? na nuostabus fimas. Kas nematet- nedelskit smile.gif

Dar labai rekomenduoju naujaji "The Judge". Irgi labai geras ir stiprus filmas.
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 12 09, 11:06)
Dabar ieskau, koki seriala galeciau ziureti vel, rekomendavo "DEXTER", neva ir jis toks nenuspejamas ir pan. Gal yra maciusiu? nes puse serijos irmos tik praziurejau, ir teko isjungti.

aš žiūrėjau Dexter, bet paskui kažkaip mečiau smile.gif šiaip tai patiko, bet paskui atsibodo man tas kraujas biggrin.gif

šiaip man patinkantys serialai yra šie:

Shameless
The Newsroom
Game of Thrones
Homeland
The Killing
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 12 08, 21:16)

Is filmu savaitgali paziurejau Nightscrawler (2014), visai patiko. ti kjau ta rene Russo tokia plastine, negalejau ziuret  biggrin.gif

As taip laukiu sito filmo bigsmile.gif Jus gal be vertimo atsisiuntete? Nes as laukiu geros kokybes ir su vertimu lietuviu ar rusu smile.gif
Atsakyti
Man Dexter nelabai. Pažiūrėjau kelias serijas ir numečiau.

Kad Mentalisto naujas sezonas prasidėjo, tai thumbup.gif Ką aš daryčiau be šitos temos? biggrin.gif

Kam patinka Mentalistas, rekomenduoju Lie to Me.
Atsakyti