Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

L'arnacoeur ( angl. heartbreaker) (2010) - kažkada labai senai šioje temoje kažkas parekomendavo šį filmą aš atsisiunčiau ir pamiršau apie jį. Dabar atsitiktinai suradus peržiūrėjau ir nesupratau kokio velnio aš jį tiek laiko marinavau. Labai gera komedija thumbup.gif Patiko filmas ir pats siužetas toks originalus. Filmas apie vyrą, kurio darbas pagal artimųjų užsakymą išskirti poras.... Žodžiu linkama vakarui rekomenduou, kas nematėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(haze @ 2014 12 05, 23:50)
L'arnacoeur ( angl. heartbreaker) (2010) - kažkada labai senai šioje temoje kažkas parekomendavo šį filmą aš atsisiunčiau ir pamiršau apie jį. Dabar atsitiktinai suradus peržiūrėjau ir nesupratau kokio velnio aš jį tiek laiko marinavau. Labai gera komedija  thumbup.gif  Patiko filmas ir pats siužetas toks originalus. Filmas apie vyrą, kurio darbas pagal artimųjų užsakymą išskirti poras.... Žodžiu linkama vakarui rekomenduou, kas nematėt  mirksiukas.gif

jo, jo geras šitas, ypač ta padėjėjų sustuoktinių pora biggrin.gif
Atsakyti
I Origins

patiko, sentimentalu buvo user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 12 05, 21:59)
kaip tik FB grupėj atsirado įrašas apie jį, rašo, kad itin nykus ir apie nieką, davė tris balus

Gal įmestum nuorodą FB grupės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 05, 09:31)
Rekomenduoju serialą Broadchurch, kam patiko Top of The Lake. Vėlgi kriminalinė drama.

Jamam šitą 4u.gif
Pink, o tu True Detective mačius? Man rods, tau turėtų patikt.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 12 06, 19:45)
Gal įmestum nuorodą FB grupės?  4u.gif

https://www.facebook...21230087892215/
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 12 06, 20:40)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 12 06, 18:18)
Pink, o tu True Detective mačius? Man rods, tau turėtų patikt.

Mačiau vieną seriją, kažkaip neužkabino mūsų su vyru, bet neseniai pasvarstėm, kad gal reiktų grįžti prie jo, pabandyti toliau žiūrėt.

Breaking Bad žiauriai geras, jei dar yra nemačiusių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 06 gruodžio 2014 - 21:14
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 06, 22:58)
Breaking Bad žiauriai geras, jei dar yra nemačiusių.

yra biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi nemačiusi, bet jau įtraukusi šitą serialą į savo watchlistą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 12 06, 22:32)

QUOTE(Monmorensi @ 2014 12 06, 22:44)
aš irgi nemačiusi, bet jau įtraukusi šitą serialą į savo watchlistą  biggrin.gif

Bėkit žiūrėt! Ir nemeskit vidury serialo, jei pasirodys per daug niūru (mes buvom metę ir sugrįžom prie jo gal po dviejų metų), nes kuo tolyn, tuo geryn, o paskutiniai du sezonai išvis bomba. Tikrai ne veltui tiek apdovanojimų susišlavęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 06 gruodžio 2014 - 22:57
ai, prastai man su tais bėgimais biggrin.gif aš nemėgstu šiaip tų serialų ir nežiūriu jų, tik Hannibalui buvau išimtį padarius, tai nežinau kaip bus, nepažadu biggrin.gif
Atsakyti