Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

QUOTE(Shalimar @ 2014 12 13, 20:32)
Ar jums veikia piratebay?? Neveikia man verysad.gif Is kur dar siunciates filmus originalo kalba?

neveikia, nes policija padarė reidą pas juos biggrin.gif Bet tikėtina, kad vėl atsiras.

Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever
(2014) - žiūrėjau, nes patinka man šis katinas. Bet filmas tai toks, kokio jau senokai nemačiau. Kvailas iki absurdiškumo, nepatiko katiną įgarsinusios aktorės balsas, šnekėjimo maniera, kiti personažai - beviltiški, dar kišamos reklamos (reklamuojami visokie dalykai, susiję su Grumpy Cat). Istorija tai tokia dar iš bėdos gal ir nieko būtų, eilinio kalėdinio televizijos filmo, bet padaryta taip, kad net nesmagu žiūrėti.
Atsakyti
Monster

antrą kartą ėmiausia filmą žiūrėti, kai dokumentiką apie šią moterį peržiūrėjau. Charlize Theron nepaprastai taikliai ją atkartojo. Man taip buvo jos gaila. Dokumentikoje netgi prokuroras ją užtarė, sakydamas, kad ta moteris, sugebėjusi taip mylėti savo draugę, negali būti monstras.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 12 13, 19:32)
Ar jums veikia piratebay?? Neveikia man verysad.gif Is kur dar siunciates filmus originalo kalba?

naudokis šitu
Atsakyti
Gone Girl (2014) - skaičius knygą žiūrėti buvo šiek tiek neįdomu, nes filmas atkartoja knygą. bet filmas tikrai gerai sukaltas, gera vaidyba. galima sakyti, rekomenduotinas.

kas matėt/žiūrit Broadchurch serialą - atradau, kad dar yra Gracepoint, su tuo pačiu pagrindiniu aktorium. pradėjau žiūrėt pirmą seriją, istorija vos ne identiška kaip pirmam seriale. vienas 2013 metų, kitas 2014. kame čia pointas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 12 14, 11:50)
kas matėt/žiūrit Broadchurch serialą - atradau, kad dar yra Gracepoint, su tuo pačiu pagrindiniu aktorium. pradėjau žiūrėt pirmą seriją, istorija vos ne identiška kaip pirmam seriale. vienas 2013 metų, kitas 2014. kame čia pointas?  biggrin.gif

Amerikonų remake'as doh.gif Pas juos įprasta paimti tą patį aktorių. Kaip ir "Mergina su drakono tatuiruote" blogiuką tas pats aktorius vaidino kaip ir originale.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 14 gruodžio 2014 - 11:56
Europos geriausi
http://kinfo.lt/pask...mu-nugaletojai/
Atsakyti
Unknown/2011 - labai neblogas, patinka man,kai viską supranti tik pabaigoj. Bet ta pabaiga ir nepatiko, per daug bajavyko buvo.

Ir bandžiau pažiūrėt The master/2012 , bet tik pusę, nuobodu pasidarė. Tik pradėjus norėjau išjungt dėl kvailos pradžios, bet va Phoenix vaidyba traukė rolleyes.gif

Norėtųsi kažką gero pažiūrėt, griebiančio , pasiilgau to jausmo, bet neužtinku tokio filmo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 12 14, 14:35)

esu mačiusi tą "Ida", tikrai neblogas.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2014 12 14, 00:43)
Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever (2014) - žiūrėjau, nes patinka man šis katinas.

man grumpis irgi labai patinka, bet kažkoks labai jau komercinis jis patapo verysad.gif

QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 14, 11:54)
Amerikonų remake'as doh.gif Pas juos įprasta paimti tą patį aktorių. Kaip ir "Mergina su drakono tatuiruote" blogiuką tas pats aktorius vaidino kaip ir originale.

aišku 4u.gif keista net žiūrėt, viską tą patį rodo/kalba, tik veidai (išskyrus pagrindinį) kiti biggrin.gif
Atsakyti
To Kill a Mockingbird (1962) - buvo gera atgaivinti įspūdžius apie knygą, nes atmosfera jaučiama tokia pati. Išties verta dėmesio ekranizacija, kai kurių scenų metu ir ašarą braukiau. Jaukus, jautrus filmas, pakankamai dėmesio tiek vaikų tarpusavio santykiams, tiek vaikų santykiams su tėčiu, tiek bylai. Tikrai patiko.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 12 14, 16:10)
esu mačiusi tą "Ida", tikrai neblogas.

"Ida" verta visų apdovanojimų, kuriuos pelnė 4u.gif Pradėjusi žiūrėti raukiausi - aj, lenkų filmas, aj nespalvotas, bet veiksmai, poelgiai, iškalbingesni nei žodžiai, nei kokie dialogai ar monologai (kurių negaliu apkęsti) labai sužavėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2014 12 14, 01:43)
neveikia, nes policija padarė reidą pas juos  biggrin.gif Bet tikėtina, kad vėl atsiras.

To ir tikejausi doh.gif
QUOTE(brum @ 2014 12 14, 11:59)

Aciu 4u.gif

Paziurejau "The village", kazkada esu macius, bet gerai susiziurejo ir antra karta. Man patiko smile.gif
Atsakyti