Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

QUOTE(Monmorensi @ 2014 12 14, 12:50)
Gone Girl (2014) - skaičius knygą žiūrėti buvo šiek tiek neįdomu, nes filmas atkartoja knygą. bet filmas tikrai gerai sukaltas, gera vaidyba. galima sakyti, rekomenduotinas.

sugebėjau pusę pažiūrėt, visiškai neįdomu po knygos schmoll.gif gerai vertint negaliu.
Atsakyti
Ir as paziurejau Gone Girl, skaicius knyga neidomu (nors kai skaiciau istorija intrigavo ir buvo smalsu, kas ivyko), o filmas ilgas.

Taip pat Magic in the moonlight (2014), man per daug sentimentu. Bet grazus vaizdai, grazi epocha. Labai anglikas filmas, kaip kazkur isgirdau smile.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau The Theory of Everything (2014). biografinė romantinė drama apie fiziką, kuris išgirstą baisią diagnozę. Ir liūdnas, ir tuo pat metu šviesus filmas, kažkaip po jo man geros emocijos liko, nors vietom ir ašarą nubraukiau. Niekada nežinai, kas gyvenime nutiks. O čia dar toks jaunas, toks ambicingas ir protingas. Suprantu, kodėl jau ilgą laiką sklando kalbos, kad Eddie Redmayne bus nominuotas už vaidybą visokiuose apdovanojimuose, nes vaidmuo ir emociškai, ir fiziškai, manau, buvo nelengvas, o susitvarkė išties gerai. Vizualiai graži kino juosta, itin estetiška, rodos, kiekviena smulkmena apgalvota, o dar tų laikų mados bigsmile.gif Patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 15 gruodžio 2014 - 20:16
If I Stay/2014 - visai patiko. Čia iš tos pačios serijos "A Walk to Remember", "The Fault in Our Stars", bet jei pastarasis manęs nelabai jaudino, tai šitą visą praašarojau. Gal kad dukra guli ligoninėj, tai jautresnė esu. Ir filmo muzika patiko.
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2014 12 15, 20:08)

Taip pat Magic in the moonlight (2014), man per daug sentimentu. Bet grazus vaizdai, grazi epocha. Labai anglikas filmas, kaip kazkur isgirdau  smile.gif

va ir prisiminiau, kokį filmą norėjau pažiūrėt, mačiau per tv anonsuojant, man pasirodė neblogas smile.gif
Atsakyti
Paziurejau :

Ida toks so so man pasirode,nelabai man..

Dead man's shoes ,nesupratau ar jis man patiko ar ne,bet draugams nezinau ar rekomenduociau,nezinau net..

Gone girl SUPER!!! Labai patiko,sita rekomenuociau tikrai kas nemate smile.gif

The Judge irgi labai gerai suvalgiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 19 gruodžio 2014 - 12:17
http://www.imdb.com/title/tt0307987/

user posted image

000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif/5
Papildyta:
user posted image

turbūt pirmas ir paskutinis rusiškas šiuolaikinis miuziklas, pilnas geros muzikos. Kaip tik dabar kaifuoju
Atsakyti
La Tigre e la Neve / The Tiger and the Snow (2005) - man tai pasirodė nelabai vykusi Life is Beautiful kopija g.gif Aišku, istorijos skiriasi, bet pats siužetas sukaltas pagal lygiai tą pačią formulę. Idėja visai įdomi, bet man pagrindinis personažas nepatiko, karo visiškai nesijautė išskyrus gal porą vietų, humoras neitin prajuokino. Nors žiūrėti galima ir nesigailiu žiūrėjusi.

If I Stay (2014) - draugė išgyrė, kad visą filmą praverkė ir t.t., na, galvoju, reik neatidėliot ir peržiūrėt. Rezultate - visiškai nepatiko. Netoli iki sugraudinimo buvo tik viena vieta (kai sužinojo, kad tėvai mirė), o visa kita - skysta meilės istorija su erzinančiais personažais.

Dar kiek daugiau nei pusę Notorious (1946) peržiūrėjau vakar, kol kas nekabino, bet užbaigsiu, visgi čia Hičkokas, tai gal nustebins.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2014 12 19, 21:50)
La Tigre e la Neve / The Tiger and the Snow (2005) - man tai pasirodė nelabai vykusi Life is Beautiful kopija  g.gif Aišku, istorijos skiriasi, bet pats siužetas sukaltas pagal lygiai tą pačią formulę. Idėja visai įdomi, bet man pagrindinis personažas nepatiko, karo visiškai nesijautė išskyrus gal porą vietų, humoras neitin prajuokino. Nors žiūrėti galima ir nesigailiu žiūrėjusi.

o jūs žinot, kad čia tas pats režisierius, tas pats aktorius? smile.gif man tai šitas filmas kaip ano filmo kita dalis kitam laike ir su kitokiais įvykiais. bet išlaikant panašią mintį, stilių.. man jie abu nuostabūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2014 12 19, 23:53)
o jūs žinot, kad čia tas pats režisierius, tas pats aktorius? smile.gif man tai šitas filmas kaip ano filmo kita dalis kitam laike ir su kitokiais įvykiais. bet išlaikant panašią mintį, stilių.. man jie abu nuostabūs smile.gif

taip, žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
REDIRECTED - šiaip sau filmas. siužetas visiškai niekinis, o ir juoktis nelabai buvo iš ko. nervina mane, kai sudėti tokie niekiniai stereotipai apie Lietuvą, o dar turint omenyje, kad filmas bus rodomas ir užsienio žiūrovui. po to skundžiamės, kodėl mūsų toks įvaizdis. kad patys tą pabrėžiame. liūdna. visiškai nesąmonė
Atsakyti
user posted image
as vakar paziurejau sita 4u.gif nepasakyciau, kad kazkas tokio, taciau susiziurejo vienu akimirksiu 4u.gif buvo ir tokiu ziauriu scenu, tad jautrioms geriau neziureti....
o siaip rekomenduociau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 12 20, 12:35)
o siaip rekomenduociau 4u.gif

kas per filmas? nerodo paveiksliuko
Atsakyti