Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

QUOTE(Monmorensi @ 2014 12 20, 13:44)
kas per filmas? nerodo paveiksliuko

o man rodo 4u.gif The last king of Scotland 4u.gif nenaujas, bet man dabar norisi apie Afrika ziureti kazkodel ax.gif

Kalbant apie serialus, manes nelabai veza tie dabar ,,ant bangos" 4u.gif ieskau maziau zinomu blush2.gif
Paskutiniai tikrai man labai patike:
Les revenants
Titanic: blood and steel
Father and son
Atelier Fontana
Run
gal kas kokiu rekomendaciju duosit?

man labiau patinka tokie 4u.gif mini series 4u.gif
na, aisku niekuo nenugincijamas laimetojas yra- Emergency room- serialu serialas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liūnė Sutema: 20 gruodžio 2014 - 12:54
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 12 20, 13:53)
gal kas kokiu rekomendaciju duosit

Pastaruoju metu per tv gerų parodo.
Great Expectations/2011 - man po Forsaitų sagos antrąkart šiurpai ėjo bežiūrint, muzika,kostiumai,ypač gaisro scena thumbup.gif
Das Adlon.Eine Familiensaga/2013 - aš vokiečių filmams jaučiu silpnybę rolleyes.gif
Falling for a dancer/1998 - čia dar jaunutis Colin Farrell vaidina.

Gal kuris patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Gone Girl (2014) - knygos neskaičiau ir nusprendžiau po filmo, kad iš planų ir išbrauksiu, pakaks šiuo atveju filmo. Neprastai sukalta istorija, buvo įdomu iki pat galo, toks kokybiškas trileris, nors spėlionių nebuvo, nes iš anksčiau girdėtų užuominų buvau daugmaž supratusi, kas prie viso šito dingimo prisidėjo. Ir pikta buvau visą laiką, taip ir norėjosi, kad kas nors nutrenktų doh.gif Kas nepatiko (nepaisant pagr. veikėjos, bet ji patikti ir nelabai gali), tai B. Afflecko vaidyba.

While You Were Sleeping
(1995) - tarsi paprastas romantinis filmas, bet sugebėjo netgi labai patikti. Statau šalia Love Actually, 10 Things I Hate About You ir pan., kuriuos su malonumu karts nuo karto vėl peržiūriu. Simpatiški personažai, graži istorija, nebuvo labai daug perspaustų vietų, patiko, kaip paprastai pabaigoje viską išsprendė (kad nebuvo įprasto konflikto, po kurio išsiskiria ir po to po minutės jau vėl kartu būna. ), o dar ir šeimos santykiai ryškiai pavaizduoti, čia panašiai kaip ir About Time buvo, kai žiūrint didesnį įspūdį būtent šeimos santykiai darė, o ne pagr. istorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 20 gruodžio 2014 - 20:14
The Truth About Emanuel

visai nieko. Apie abiturientę, uždarbiaujančią vaiko auklę ir to vaiko savotišką mamą.
Atsakyti
Sveikos, as siandien pabaigiau ziureti mini series The mill- 4 x 50 min.
tikrai rekomenduoju thumbup.gif is pradziu kokios 10-15 min. neuzkabino, taciau veliau paziurejau vienu ypu. Tik sunku priprasti, jog filme vyrauja tamsa ... visomis prasmemis...kartais net kumsciai gniauzesi matant tokia neteisybe...
man tikrai patiko ...cia toms, kad nepatinka visokios meiles seiles ir glamurai rolleyes.gif yra dar antras sezonas, bet 2014 m. tai dar neradau kur pamatyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2014 12 20, 17:56)
gal kuris patiks mirksiukas.gif

aciu- nė vienas nematytas 4u.gif siaip daug tu serialu eilej stovi, bet kartais norisi pagal norus ziuret biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liūnė Sutema: 21 gruodžio 2014 - 19:56
Rekomenduočiau Olive Kitteridge/2014 - labai jau keistas, iš pradžių nepatiko, bet kuo toliau, tuo labiau įsitraukiau. Veiksmo lyg ir nėra, viskas sukasi apie depresyvokus miestelio žmones, kurių priekyje šalta, kieta mokytoja. Čia mini serialas, 4 dalių.
Atsakyti
user posted image

Lemtingas atsitiktinumas / Serendipity

nekenčiu tokių filmų, bet per TV3 berods vakar pamačius dar šiandien galvoju apie jį. Toks kalėdiškai romantiškas, labai jausmingai suvaidinta, mane visiškai įtikino user posted image
Atsakyti
Paziurejau :

Nightcrawler su savo mylimuku biggrin.gif Nu ir ka,nei siaip nei taip,tikejausi geresnio filmo.. Vaidyba jo labai gera,bet kazko truko man.. Ne kazin kas..

Ir dabar perziuretas you're not you, visai nieko,reikia ir tokiu paziureti,bet kazko wow nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 12 23, 18:36)
nekenčiu tokių filmų, bet per TV3 berods vakar pamačius dar šiandien galvoju apie jį. Toks kalėdiškai romantiškas, labai jausmingai suvaidinta, mane visiškai įtikino user posted image

aš irgi paprastai nemėgstu saldybių, bet šitas toks labai jau šiltai gerietiškas wub.gif karts nuo karto pasižiūriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 23 gruodžio 2014 - 19:05
Sekmadienį žiūrėjau The Trip to Italy, galvojau, bus kaip tik savaitgaliui lengvas filmas su gražiais vaizdas. Vaizdai tikrai puikūs ir maistas skanus (bent taip atrodo), bet tie du veikėjai (vaidino save) kaip užkniso. 80% filmo sudarė kitų aktorių pamėgdžiojimas (visai nejuokingas, beje). Nepatiko ir lengvabūdiškas požiūris į neištikimybę. Tokie du senstelėję, savim patenkinti egocentrikai biggrin.gif Net nežinau, ar labiau patiko, ar nepatiko, bet nemaža dalis jų pokalbių buvo nuobodūs, gelbėjo tik Italijos vaizdai g.gif Tikėjausi kažko panašaus į Sideways, bet čia ne tai. Pasirodo, kad čia jau antras filmas su jais. Pirmas vadinasi The Trip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 23 gruodžio 2014 - 19:25
Ida - patiko. Tikrai geras minimalistinis filmas, tik labai depresyvus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 24 gruodžio 2014 - 11:58
Jau ne pirmą kartą žiūrėta jausminga drama "Naktys Rodantėje" apie pasirinkimus, kaltės jausmą, atleidimą ir naujus atradimus... O dar žiūrėjau už lango stūgaujant vėjui, kai tuo metu ekrane veiksmas vyko siaučiant audrai - efektas dvigubas. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 25 gruodžio 2014 - 11:01