Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

QUOTE(Monmorensi @ 2014 10 26, 16:18)
man irgi trūko to 12 metų laiko pojūčio, kažkaip viskas taip greit atrodė. filmas kaip filmas, blogas tikrai nėra. bet ir didelio įspūdžio bent man nepaliko. ir ko ten verkt tai nežinau  g.gif nebent ašarėlę vieną antrą nubraukt, jei jautrumas didelis smile.gif

O man kokios ilgos tos kančios atrodė.. Nuo vidurio filmo pradėjom kalbėt, kada tie siaubai baigsis rolleyes.gif gal kiek per ištemptas g.gif
P.s. čia apie 12 years of slave
Atsakyti
Predestination /2014 - mokslinės fantastikos trileris apie detektyvą, keliaujantį laiku. Įdomu buvo, tiek supynė, kad gale nieko nesupratau. Arba supratau tik nežinau ar gerai doh.gif kas matėt, aš supratau, kad nieko nebuvo, tik rašytojas, kuris aprašė savo haliucinacijas?
Atsakyti
gality, matyt aš nebaisiai jautriai buvau nusiteikus tą filmą žiūrėdama biggrin.gif kartais taip būna, vienam filme mažytė detalė sujaudina iki ašarų, o kitas lyg ir visas jautrus, bet žiūriu kaip siena smile.gif

šiais metais dar keli matyti:
It's Kind of a Funny Story (2010) - depresuotas paauglys patenka į psichiatrinę kliniką, kur verda savas gyvenimas su visokiais įdomiais personažais. man patiko, toks labai simple filmas, bet neprastas. yra kur ir pasišypsoti, ir paliūdėti žiūrint. labai patiko šita daina iš soundtracko - White Hinterland - Icarus

Deliver Us from Evil (2014) - užsinorėjau siaubiako, bet šitas nei šis, nei tas. žiūrėt galima, bet ne daugiau.

Welcome to the Rileys (2010) - vertinant iš šono, tai tikrai nėra stiprus filmas. bet turbūt momentas jo žiūrėjimui man buvo "tas". ir man patiko šita šeimyninė drama smile.gif net K. Stewart neerzino biggrin.gif a.a. J. Gandolfini fainas, mėgstu jo meškišką veido išraišką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 04 sausio 2015 - 18:38
QUOTE(klementyna @ 2015 01 02, 23:35)
niekur nerandu whiplash, kur radote parsisiusti, ar kino teatre ziurejote>

online čia 4u.gif
Atsakyti
Kokia puikia tema atradau thumbup.gif

vakar ziuretas The Vow thumbup.gif meiles drama wub.gif paremtas tikrai faktais
uzvakar The Great Gatsby thumbup.gif is pradziu nelabai supratau apie ka, bet veliau isijauciau ir viskas oki
Atsakyti
Boyhood - patiko. Taip lengvai praplaukė, kad net nustebau, jog jo trukmė beveik 3 val. Šis filmas man vienas iš tų, kur lyg nieko tokio ir nevyksta, bet įdomu žiūrėt ir neprailgsta. Na, ir idėja labai įdomi.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 05, 00:54)
Boyhood - patiko. Taip lengvai praplaukė, kad net nustebau, jog jo trukmė beveik 3 val. Šis filmas man vienas iš tų, kur lyg nieko tokio ir nevyksta, bet įdomu žiūrėt ir neprailgsta. Na, ir idėja labai įdomi.

taip, man irgi taip su juo, sklandžiai ir gerai susižiūrėjo

Nebraska (2013)
115 min - Comedy | Drama

labai daug vienoj vietoj senučiukų smile.gif bet filmas pakankamai šviesus ir neslegiantis, kažkodėl žiūrint vis pagalvodavau apie Lyncho dramą, kur irgi senučiukas diedukas ant žoliapjovės-traktoriuko keliavo pas savo sergantį brolį, gal dėl to, kad čia irgi kelionė rodoma, jo svajonės, grįžimas į vaikystės miestelį. Patiko ir man, ir vyrui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 05 sausio 2015 - 08:46
FORCE MAJEURE - labai puiki drama apie žmonių poelgius tam tikrose situacijoje, šiuo atveju užklupus sniego lavinai.

ar verta žiūrėti SNOWPIERCER?
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2015 01 05, 11:49)

man tai patiko, nors į galą jau į pievas nuėjo. bet pati mintis ir vaizdai kabino
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2015 01 05, 11:49)

Ne šedevras, bet neblogas. Duočiau 7/10. Ar žiūrėti, priklauso nuo to, kiek patinka fantastika.
Atsakyti
Man Snowpiercer patiko, nors nemegstu fantastikos ir kazkoks nerealistinis, idomiai sukure. Paziuret verta.
O vat minetas Boyhood kiek nuvyle, buvo ilgas ir nuobodokas. Vis tik pagarba kurejams uz pastangas 4u.gif
Atsakyti
Son of a Gun (2014)
108 min - Action | Crime | Drama fi

och, koks mano filmas smile.gif labai labai gaila dėl tokios pabaigos, kokia yra, bet ką jau čia...
Ewanas McG. yra puikus, nuostabus ir jam visi vaidmenys tinka - čia jis brutalus nusikaltėlis smile.gif
filmas gan vyriškas, yra meilės intarpų, kad daugiau auditorijos gal pritrauktų, man jų galėjo nebūti - labiau išgrynintas būtų ir dėl to tik geresnis, bet aš ne režisierė... laugh.gif
Atsakyti