Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

siand planuose paziureti My sister's keeper
esu skaicius knyga, idomu bus palyginti
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2015 01 05, 22:40)
siand planuose paziureti My sister's keeper
esu skaicius knyga, idomu bus palyginti

jei būčiau šį filmą žiūrėjusi po to, kai perskaičiau knygą (nes šiuo atveju pirmiau filmas buvo, po to knyga), tai būtų tik sunervinęs biggrin.gif

Mano pirmieji metų filmai:

Offender
(2012) - neapsikenčiau fb filmų grupėje n kartų minimo šio pavadinimo ir prieštaringų nuomonių apie jį, tai nutariau pati pažiūrėti, kas tai per daiktas, kad apie jį tiek reikia šnekėti. Primityvus siužetas dar būtų pusė bėdos, jei ne jo pateikimas, kuriame netrūko nelogiškų dalykų, jau nekalbant apie tragišką vaidybą. Paskutines dvidešimt minučių prasukau, nes atsibodo, tik pabaigą norėjosi pamatyti. Toks be moralo man jis, nes niekam geriau nepasidarė nuo to, kas vyko.

Edge of Tomorrow (2014) - šiandien tiesiog šis šovė į galvą, tai ir pažiūrėjau, nors kadangi E. Blunt vaidina, būčiau anksčiau ar vėliau peržiūrėjusi. Pati idėja gera ir išpildyta sakyčiau gerai, bet visgi tiek kariavimų, šaudymų, neaiškių padarų tiesiog ne mano skoniui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 01 06, 00:16)

Edge of Tomorrow (2014) - šiandien tiesiog šis šovė į galvą, tai ir pažiūrėjau, nors kadangi E. Blunt vaidina, būčiau anksčiau ar vėliau peržiūrėjusi. Pati idėja gera ir išpildyta sakyčiau gerai, bet visgi tiek kariavimų, šaudymų, neaiškių padarų tiesiog ne mano skoniui  schmoll.gif

Ass nesu fantastikos gerbeja,bet sis man labai patiko,ypac ideja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 02, 20:55)
Prieš savaitę žiūrėjau Šventą Karvę ir visai pamiršau pasisakyt. Taigi: didžiausias minusas net ne tai, kad Radzevičius su Starkum visiškai nemoka vaidinti ( laugh.gif ), bet keiksmažodžiai censored2.gif Nežinau, kodėl režisierius galvoja, kad žiūrovai tokie durni ir juoksis iš keiksmažodžių mastau.gif
O šiaip - visai nieko filmas, jei labai rimtai nežiūri. Buvo juokingų momentų smile.gif

O jerguteliau,as taip ir maniau biggrin.gif
Niekad netrauke manes lietuviski filmai,tiesa sakant ju ir neziuriu,nes jie visad nuvilia,ta nenaturali vaidyba ir netikri,bjaurus keiskmazodziai,jei netinka tiesiog smile.gif Karta buvo ziuretas per klaida "Valentinas vienas" su Sapranausku , o daugiau net nebandau ziureti smile.gif
Atsakyti
Ohhh, prisijungiu ir aš prie temos smile.gif

Labai naudingos rekomendacijos smile.gif

Aš irgi savo ruožtu rekomenduoju Šimtametis, kuris išlipo pro langą ir dingo http://www.obuolys.lt/labas/naujiena/12388/

Rekomenduoju tiems žmonėms, kurie galvoja, kad šiais laikais gerų komedijų jau niekas nebekuria. Visai kitoks nei holivudiškieji Jump Street arba Horrible Bosses, juodo humoro nestokojantis filmas, nors atrodo ilgas, tačiau vertas kiekvienos minutės. Puiki režisūra, puiki pagrindinė mintis ("kaip yra taip yra, o kaip bus, taip ir bus" - galima net filosofinių klodų atkapstyt), puikus siužetas, ir svarbiausia, tikrai galima prisijuokti. Bet prajuokins tuos, kurie supranta kiek kitokį humorą nei holivudiškasis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewofsoul: 06 sausio 2015 - 09:07
QUOTE(dewofsoul @ 2015 01 06, 10:07)

Aš irgi savo ruožtu rekomenduoju Šimtametis, kuris išlipo pro langą ir dingo http://www.obuolys.lt/labas/naujiena/12388/

Rekomenduoju tiems žmonėms, kurie galvoja, kad šiais laikais gerų komedijų jau niekas nebekuria. Visai kitoks nei holivudiškieji Jump Street arba Horrible Bosses, juodo humoro nestokojantis filmas, nors atrodo ilgas, tačiau vertas kiekvienos minutės. Puiki režisūra, puiki pagrindinė mintis ("kaip yra taip yra, o kaip bus, taip ir bus" - galima net filosofinių klodų atkapstyt), puikus siužetas, ir svarbiausia, tikrai galima prisijuokti. Bet prajuokins tuos, kurie supranta kiek kitokį humorą nei holivudiškasis.

Kazkada sioje temoje labai buvo aptarinejamas si filmas,taciau man nekyla rankos ji parsisiusti kazkodel mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 01 05, 23:16)
jei būčiau šį filmą žiūrėjusi po to, kai perskaičiau knygą (nes šiuo atveju pirmiau filmas buvo, po to knyga), tai būtų tik sunervinęs  biggrin.gif

Daugeliu atveju knygos yra geriau nei filmai smile.gif knygose perteikiama daugiau emociju wub.gif
Filmas patiko, kiek liudnas, bet tikrai norejau paziureti....
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2015 01 06, 10:07)

esu žiūrėjus, sutinku, rekomenduotinas, nors ir kiek perspaustas bei mėgėjiškas, bet kadangi tokia ir esu, man jis tikrai pakėlė nuotaiką.
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 01 06, 02:06)
Ass nesu fantastikos gerbeja,bet sis man labai patiko,ypac ideja smile.gif
Papildyta:

O jerguteliau,as taip ir maniau  biggrin.gif
Niekad netrauke manes lietuviski filmai,tiesa sakant ju ir neziuriu,nes jie visad nuvilia,ta nenaturali vaidyba ir netikri,bjaurus keiskmazodziai,jei netinka tiesiog smile.gif Karta buvo ziuretas per klaida "Valentinas vienas" su Sapranausku , o daugiau net nebandau ziureti  smile.gif

Man irgi patiko. Aisku tu visokiu metaliniu vabaliuku/robotuku buvo biski per daug, bet del to, kad veiksmas kartojosi, uztai ir tu kovu buvo per daug biggrin.gif

As kadangi ne LT gyvenu, tai man silpnybe yra paziureti lietuviskus filmus, isgirsti lietuviu kalba blush2.gif Is tu komediju tai man Zero2 patiko, tie keiksmazodziai man tokie naturalus tokiems zmonesm atrode ax.gif Is tu rimtesniu lb patiko Mieganciu drugeliu tvirtove, visu aktoriu vaidyba buvo superine, isskyrus pagrindines veikejos.. Tos mergaites kaip gerai savo vaidmenis atliko thumbup.gif

QUOTE(Vajuza @ 2015 01 06, 05:53)
Kazkada sioje temoje labai buvo aptarinejamas si filmas,taciau man nekyla rankos ji parsisiusti kazkodel  mastau.gif

As pries kelias dienas baigiau ziureti, bet pabaigos tai niekaip negaliu prisiminti doh.gif lotuliukas.gif Man nepatinka ir Jump Street, bet sitas irgi nesuzavejo. Buvo tikrai keleta juokingi vietu, bet man vistiek nepatiko. Bet man ir I Origins nepatiko, nebent butu zymiai trumpesnis blush2.gif
Atsakyti
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) - džiaugiuosi, kad pagaliau pažiūrėjau, nes labai ilgai jis planuose buvo. Patiko man. Pradedant tokiais ,,techniniais" dalykais, kaip vaidyba (Jim Carrey tiko toks visai netipiškas jam vaidmuo, o Winslet kaip visuomet žavinga), vizualinė pusė (daug gražių scenų, kurias, taip ir norėjosi, kad kuo ilgiau rodytų), baigiant pačiu siužetu ir jo pateikimu. Nenuobodžiavau nė minutės ir galiausiai netgi per trumpas pasirodė. Šviesus ir mielas filmas su gražia mintimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 06 sausio 2015 - 20:14
QUOTE(katilina @ 2015 01 02, 22:20)
Kiti labiausiai patikę:

Begin again, 2013

Skystokas, kaip rase Leeja, bet man smagiai susiziurejo, muzika grazi smile.gif patinka i Keira ziuret smile.gif siandien neblogai papildziau norimu ziureti sarasa pagal jusu metu reitingus karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 01 06, 17:02)
Man irgi patiko. Aisku tu visokiu metaliniu vabaliuku/robotuku buvo biski per daug, bet del to, kad veiksmas kartojosi, uztai ir tu kovu buvo per daug  biggrin.gif

As kadangi ne LT gyvenu, tai man silpnybe yra paziureti lietuviskus filmus, isgirsti lietuviu kalba  blush2.gif Is tu komediju tai man Zero2 patiko, tie keiksmazodziai man tokie naturalus tokiems zmonesm atrode  ax.gif Is tu rimtesniu lb patiko Mieganciu drugeliu tvirtove, visu aktoriu vaidyba buvo superine, isskyrus pagrindines veikejos.. Tos mergaites kaip gerai savo vaidmenis atliko  thumbup.gif
As pries kelias dienas baigiau ziureti, bet pabaigos tai niekaip negaliu prisiminti  doh.gif  lotuliukas.gif Man nepatinka ir Jump Street, bet sitas irgi nesuzavejo. Buvo tikrai keleta juokingi vietu, bet man vistiek nepatiko. Bet man ir I Origins nepatiko, nebent butu zymiai trumpesnis  blush2.gif

O mane kazkas labai zavejo i origins,man jis labai romantiskai ziurejosi,patiko aktoriai,patiko ir mintis pagrindine.. Kazkaip labai lengvai ir graziai susiziurejo..

Vat kaip vertinti whiplah tai velnias zino .. unsure.gif Hmmm katik as ji paziurejau... Sunku pasakyti..Na vaidyba buvo gera, ypatingai mokytojo pirmoje eileje, o tik antroje vaikinuko,siaip su juo buvo viskas ok,bet vietomis erzino dirbtinis jo vaipymasis musant bugnus.. Filmo mintis labai paprasta ir aiski,nieko neiprasto ar stebinancio nebuvo apalamai.. Na ir muzika gal man tiesiog ne prie sirdies (Jazzas ypac smile.gif ) Duociau 7 balus. Ar rekomenduociau savo draugams? Ne. , bet zinau,kad bus daug kam patikes smile.gif

Papildyta:
QUOTE(laTulipe @ 2015 01 06, 21:14)
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) - džiaugiuosi, kad pagaliau pažiūrėjau, nes labai ilgai jis planuose buvo. Patiko man. Pradedant tokiais ,,techniniais" dalykais, kaip vaidyba (Jim Carrey tiko toks visai netipiškas jam vaidmuo, o Winslet kaip visuomet žavinga), vizualinė pusė (daug gražių scenų, kurias, taip ir norėjosi, kad kuo ilgiau rodytų), baigiant pačiu siužetu ir jo pateikimu. Nenuobodžiavau nė minutės ir galiausiai netgi per trumpas pasirodė. Šviesus ir mielas filmas su gražia mintimi.

Senokai ji maciau,bet istrigo jis irgi man kazkuo,savo keistumu smile.gif
Atsakyti
The good Lie 2014 - apie Sudano pabegelius kurie atvyksta gyventi i Amerika, man patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2015 01 02, 13:20)
Kaip ir kiekvienais metais filmų peržiūrėta nemažai, bet nėra ryškių favoritų. keletas geriausių, random išdėstymas.
TALENTED MR RIPLEY

Senas filmas tad keista kad dar buvo nematytas, vakar paziurejau ir noriu i Italija! biggrin.gif Patiko filmo stilius, estetiskas toks smile.gif
Atsakyti