Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

Niekaip nerandu (gal nemoku ieškoti) bet neprarandu vilites surasti kokį filmą(gal daugiau) apie pirmykščius žmones...

būčiau labai dėkinga 4u.gif
Papildyta:
panašu, kad radau:) http://intellect-vid...y-prehistorian/
Atsakyti
2012 m. filmas Broken
http://m.imdb.com/title/tt1441940/
Itrauke nuo pirmos minutes, rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Lore (2012) - labai patikęs filmas. 1945 -ieji, Vokietija, penki vaikai, likę be tėvų, patraukia į varginančią kelionę pas savo močiutę. filmas lėtokas, bet susižiūrėjo akimirksniu. nufilmavimu ir vaizdais kažkuo primena estų Puhdistus. vaikų vaidyba neįtikėtina. duočiau kiekvienam po Oskarą biggrin.gif net ir tam mažiausiam, kad taip įtikinamai rėkė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 02 spalio 2014 - 22:18
QUOTE(Monmorensi @ 2014 10 02, 23:17)
Lore (2012) - labai patikęs filmas. 1945 -ieji, Vokietija, penki vaikai, likę be tėvų, patraukia į varginančią kelionę pas savo močiutę. filmas lėtokas, bet susižiūrėjo akimirksniu. nufilmavimu ir vaizdais kažkuo primena estų Puhdistus. vaikų vaidyba neįtikėtina. duočiau kiekvienam po Oskarą  biggrin.gif net ir tam mažiausiam, kad taip įtikinamai rėkė smile.gif

Nerealus filmas, vis norejau draugams irasyti, bet buvau pamirsus pavadinima. As taip pat rekomenduoju smile.gif reiks ir estu paziureti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 10 02, 23:17)
Lore (2012) - labai patikęs filmas. 1945 -ieji, Vokietija, penki vaikai, likę be tėvų, patraukia į varginančią kelionę pas savo močiutę. filmas lėtokas, bet susižiūrėjo akimirksniu. nufilmavimu ir vaizdais kažkuo primena estų Puhdistus. vaikų vaidyba neįtikėtina. duočiau kiekvienam po Oskarą  biggrin.gif net ir tam mažiausiam, kad taip įtikinamai rėkė smile.gif

Geras filmas,tikrai.
Man nuosirdziai tos mergaites taip gaila buvo,kad per mamos aikstinguma,nebeturejo vaikystes ir patapo suaugusia anksciau laiko.
O jau tas mazelis visai,kur alkanas klykdavo,tai as asaras braukiau...taip istrigo vaizdai iki siolei verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amaya. @ 2014 10 03, 12:59)
reiks ir estu paziureti wink.gif

būtinai wink.gif jei jau lygint abu, tai Puhdistus gal šiek tiek net labiau man patiko.
Atsakyti
A Dangerous Method/2011 - biografinis, apie Froido ir Jungo analizes, jų santykius,, meilužes...Nežinau, iš vienos pusės, įdomus filmas, bet kažkaip paviršutiniškas, o jau Keira man čia labai atstumianti, tarsi kas būtų ją pasodinęs ant kėdės ir parodyk viską ką moki doh.gif Nemėgstu , kai daugelis sako, neįtikino, bet va taip čia ir yra, neįtikino, perspausta.Nors, šiaip, galvojau, kad tik šnekės ir šnekės, bet žiūrėti galima.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 10 04, 14:25)
A Dangerous Method/2011 - biografinis,  apie Froido ir Jungo analizes, jų santykius,, meilužes...Nežinau, iš vienos pusės, įdomus filmas, bet kažkaip paviršutiniškas, o jau Keira man čia labai atstumianti, tarsi kas būtų ją pasodinęs ant kėdės ir parodyk viską ką moki doh.gif Nemėgstu , kai daugelis sako, neįtikino, bet va taip čia ir yra, neįtikino, perspausta.Nors, šiaip, galvojau, kad tik šnekės ir šnekės, bet žiūrėti galima.

taip, mane irgi Keira, jau pastebėjau - visur erzinti pradėjo, kažkaip nežinau, toj pačioj fazėj kaip sustojo, taip ir liko, nei naujų išraiškų veide, nei emocijų, kaip užmarinuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amaya. @ 2014 10 02, 20:29)
2012 m. filmas Broken
http://m.imdb.com/title/tt1441940/
Itrauke nuo pirmos minutes, rekomenduoju smile.gif

drinks_cheers.gif pažiūrėjau, fainas.
Atsakyti
Dead Man (1995)
121 min - Drama | Fantasy | Western

apturėjau netikėtą malonumą smile.gif
jaunutis Deppas - dar vienas malonumas, o šiaip, rodoma vyriškio kelionė per laukinę Ameriką, iš paprastos darbo paieškos tapusi kriminaline. man dar lygiagrečiai ta kelionė tokia psichodelinė pasirodė nuolat lydima bosinės gitaros 'pjaustymo' ir indėno smile.gif žodžiu, Jarmush'as, be jokios abejonės, yra gerai.
Atsakyti
Ir mes su MB nebeziurim filmu su Keira,na yra joje kazkas princesikai negyvo doh.gif
Jos gerbejos-galit mane uzmetyt pomidorais po sito pareiskimo tongue.gif
Atsakyti
user posted image

God's Pocket

geriausia, kokia tik man gali būti, aktorių puokštė, bet neužkabino manęs, anei istorija, anei moralas neverti jos. Kad buvo juokinga, tai jo.
Atsakyti