QUOTE(Monmorensi @ 2014 09 29, 23:22)
parekomenduokit kokį vertą dėmesio kriminalinį detektyvinį filmą.
Pirmas filmas, kuris atėjo į galvą- Small town murder songs, 2010
Vakar dar kažkur radau atsiliepimus ir užsinorėjau pamatyti šituos-
Southcliffe, 2013
The snowtown murders, 2011
QUOTE(Tauriel @ 2014 09 30, 04:44)
p.s. skiriu konkrečiai dejavusiai iš nuostabos - niekas nėra atsakingas už tamstos nepilnavertiškumo kompleksus, kurių pasekoje nuolatos sugebate perskaityti daugiau nei buvo parašyta.
Ačiū, kad apšvietei, tamsta.

Nuomonės, kad Jarmuschas ne tik gurmanams, kad ir kas jie tokie, neatsisakau, o visa kita buvo bendri pastebėjimai ir į nieką konkrečiai nenukreipti, taip kad nėra reikalo pulti mėtytis įžeidinėjimais.
QUOTE(abiga @ 2014 09 30, 12:00)
Visai nepatiko, per daug gal isreklamuotas, bet nebuvo del ko.
Aš kaip tik nieko labai iš filmo nesitikėjau, nieko nebuvau skaičiusi, tai likau maloniai nustebinta, kad taip smagiai susižiūrėjo.
Kai kurių dainų jau nebežinau kiek kartų youtube klausiausi ir žiūrėjau, jaučiu, tuoj ir nusibos.

QUOTE(gustika @ 2014 10 05, 17:05)
Mane Keira kartais erzina, o kartais labai malonu ją stebėti. Visai neseniai nusprendžiau, kad man ji labiausiai patinka, kai vaidina paprastas, mielas, žavias merginas (Begin again, Seeking a friend..., Last night ir pan.)
Jack Ryan: shadow recruit (2014). Norėjau paprasto trileriuko, greito, nelabai rimto ir kad nebūtų daug įtampos, tai kažką panašaus ir gavau. Viena kita ištarta frazė netgi prajuokino. Va ir Keira kaip tik vaidino, nors nelabai jai ten teko pasireikšti. O šiaip tai, pagalvojus, nieko ypatingo nei naujo filmas neparodė, nepulčiau jo rekomenduoti.
Locke (2013)- patinka tokie minimalūs filmai, nes leidžia atsiskleisti scenaristų ir aktorių talentui. Patiko ir šitas, nė vienos nuobodžios minutės, nė vieno nereikalingo žodžio, o jausmų visokiausių sukėlė.
Ar laukiat kas nors Gone girl? Neseniai skaityta knyga man nelabai patiko, bet, sužinojusi, kas filmo režisierius, pamaniau, kad šįkart ekranizacija pranoks romaną. Vakar ir šiandien jau spėjau užmatyti baisiai giriančių atsiliepimų, tai jie tik padidino norą pamatyti filmą.