Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 14, 10:27)
gerai jei vyras elektrikas, nes mes su elektra nelabai norime juokauti biggrin.gif

Pirmą kartą su elektros laidais draugavome, draugas elekrikas tik pasakė kaip ką daryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Edirga @ 2015 05 12, 13:11)
Gal ne į temą, šnekėjau su elektriku, tai įvedus eurą dabar taškas 10 eurų kainuoja blink.gif  kosmosas, įdomu ar jis pamelavo ar iš tikrųjų tokios kainos g.gif

nesamone, kaipnos kaip buvo taip ir liko, uztaiket ant gero "elektriko"
Atsakyti
Kas kas susidurete su juostiniais pamatais? Kokia kvadrato kaina jums isejo? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Ade @ 2015 05 11, 20:48)
mes lyg patys viska pirkom, nepriestaravo, idomu kodel nepasiraso, navaro per mazai gaunasi  g.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 12, 10:30)
aš ieškočiausi kitų darbininkų  ax.gif jei reiks kontaktų pabandysiu juos gauti wink.gif

o mes ieškom gero elektriko, kuris naujai išvedžiotų elektrą namo pirmame aukšte, reikia sena, pakeisti nauju, gal kas turite gerą nebrangininką elektriką?

visdelto nusprendem pasilikti prie tu paciu patikrintu darbininku,jei ir daugiau sumokesim,bet bent zinosim,kad padarys gerai ir svarbiausia priziureti ju nereikes. trinkeles patys nusipirkom,o jie su medziagom ir darbu galbut kokius 60-65 lt uz m2 paims. prasem,kad uz 60 padarytu,tai sake paziures rolleyes.gif

del elektriko nepatarsiu..musu elektrikas geras,padaro viska,gera supratima apie visus apsvietimus turi,bet pastoviai jam reikia zysti,kad padarytu viska laiku doh.gif tai tas kartais labai uzknisa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inerga: 17 gegužės 2015 - 13:53
QUOTE(inerga @ 2015 05 17, 14:52)
visdelto nusprendem pasilikti prie tu paciu patikrintu darbininku,jei ir daugiau sumokesim,bet bent zinosim,kad padarys gerai ir svarbiausia priziureti ju nereikes. trinkeles patys nusipirkom,o jie su medziagom ir darbu galbut kokius 60-65 lt uz m2 paims. prasem,kad uz 60 padarytu,tai sake paziures  rolleyes.gif

del elektriko nepatarsiu..musu elektrikas geras,padaro viska,gera supratima apie visus apsvietimus turi,bet pastoviai jam reikia zysti,kad padarytu viska laiku doh.gif tai tas kartais labai uzknisa.

tai gal pasidalinkit kontaktais, nes mūsų terminas nespaudžia biggrin.gif mes jau gyvename, mums pirmam aukšte reik pasikeisti visą elektros instaliaciją. Man idomu kaip yra keiciama elektros instaliacija ar griaunama viskas ir naujai vedama ar kokiais pakraštukais ir lubom deda biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif pasidalinkite patirtimi, kokiais dažais dazote tvoras ?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 18, 14:19)
tai gal pasidalinkit kontaktais, nes mūsų terminas nespaudžia biggrin.gif mes jau gyvename, mums pirmam aukšte reik pasikeisti visą elektros instaliaciją. Man idomu kaip yra keiciama elektros instaliacija ar griaunama viskas ir naujai vedama ar kokiais pakraštukais ir lubom deda biggrin.gif g.gif

PM parasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, senei besilankiau šitame puslapyje, kai statybos baigtos, tai ir reikalai jau kiti smile.gif Turiu klausim1, gal kas turite kontaktus, kad galima baldus iš plokštės ir kas gamina baldus iš medžio.
Dėkoju už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 18, 16:19)

yra specialiosios elektros instaliacijos montavimo zonos, jei jums ves pakrastukais ar dar kazkaip - jau bus neteisingai. Dar viskas priklauso nuo namo: ar pas jus murinis ar karkasinis.
Muriniame reiks strobuot sienas ir paskui griovelius tinkuot, spakliuot, dazyt. Karkasiniame galima suvedziot po gipsu, visko nelupant.

Variantas elektros instaliacijai nedarant nauju strobu- virstinkine instaliacija, bet cia jau vidaus stiliukas atitinkamas turi but.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2015 05 18, 23:02)
Sveikos merginos smile.gif pasidalinkite patirtimi, kokiais dažais dazote tvoras ?

Idomu ir man, siemet tikiuosi teks tas malonumas, nes labai tvoros norisi.
Bet, Rackiene, ramu cia labai, ne kaip senais laikais, kazi ar gausime atsakyma rolleyes.gif .
Ale prastesniu ir geresniu kaina skiriasi jauciu dvigubai.
Pas mus 180 metru tvoros, tik dalis bus ne medis. Uch, kiek viskas kainuoja doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Laura RK @ 2015 05 31, 23:10)
Idomu ir man, siemet tikiuosi teks tas malonumas, nes labai tvoros norisi.
Bet, Rackiene, ramu cia labai, ne kaip senais laikais, kazi ar gausime atsakyma  rolleyes.gif .
Ale prastesniu ir geresniu kaina skiriasi jauciu dvigubai.
Pas mus 180 metru tvoros, tik dalis bus ne medis. Uch, kiek viskas kainuoja  doh.gif .

Mano 100 m. I ka kaži atsižvelgti renkantis dažus smile.gif augs matau, kad aprimus tema smile.gif ir as pati per darbus nespėju smile.gif
Atsakyti
itin ieškome gero plytelių klijuotojo ir trinkelių klojėjų, kuriem rankos išdygusios iš tinkamos vietos smile.gif wuhu jei viskas gerai už 1-2 mėn. keliamės 4u.gif
Atsakyti