Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

o kokios kainos uz klijavima vaiksto?
maniskis 10e uzsiprase uz kokybe... doh.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2015 06 09, 13:14)
kuris plyteles labai gerai klijuoja, bet pas jį kaina ir eilės doh.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 06 09, 15:24)
o kokios kainos uz klijavima vaiksto?
maniskis 10e uzsiprase uz kokybe...  doh.gif

aš prieš 4 m. tiek mokėjau, tai jei šiandien tokios kainos tai normalu dar bigsmile.gif o gal tik aš ant brangininkų pataikau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 06 09, 15:14)
tylaa, mačiau kitoje temoje diskutavai apie šildomas grindis, jų betonavimą, gal nesenai atlikot šiuos darbus?
paprašysiu draugės kontaktų, sakė turi gerą meistrą, kuris plyteles labai gerai klijuoja, bet pas jį kaina ir eilės doh.gif

grindys mūsų betonuotos praeitas metais, kontaktus galiu duoti jei reikia, tik kad tie betonuotojai uošviui šiais metais turėjo betonuoti, bet sutartą dieną nebepasirodė smile.gif taip kad nelabai norisi jų ir rekomenduoti, nors mums viskas atlikta kokybiškai smile.gif

plytelių kainos paskutiniu metu kiek skambinam svyruoja apie 10-12 e už 1 kv.m. o kantaktų jei kas gero meistrelio pasiūlysit būsim dėkingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2015 06 09, 18:10)
grindys mūsų betonuotos praeitas metais, kontaktus galiu duoti jei reikia, tik kad tie betonuotojai uošviui šiais metais turėjo betonuoti, bet sutartą dieną nebepasirodė smile.gif taip kad  nelabai norisi jų ir rekomenduoti, nors mums viskas atlikta kokybiškai smile.gif

plytelių kainos paskutiniu metu kiek skambinam svyruoja apie 10-12 e už 1 kv.m. o kantaktų jei kas gero meistrelio pasiūlysit būsim dėkingi smile.gif

brukstelk man i až wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 06 10, 08:59)
brukstelk man i až wink.gif

Labas, betonuotojai 861860600 mes mokėjome 9 lt (darbas+cementas)už darbą.

Laaaaaaabai reikia plytelščikų tel. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2015 06 10, 13:59)
Labas, betonuotojai 861860600 mes mokėjome 9 lt (darbas+cementas)už darbą.

Laaaaaaabai reikia plytelščikų tel. smile.gif

delete,ne ten parašiau smile.gif
Atsakyti
sveiki,

gal kam reikia staybinio gruzo? Liko po statybu smile.gif Jei kas issiveztu ta geri - dar ir prideciau lauktuviu (ka nors vesaus ir putojancio smile.gif )

Klaipedoje (8610 30558)
Atsakyti
Klaipedos rajone (Pezaiciai) priimciau daug statybinio gruzo keliui formuoti.

Rasykit kam aktualu.
Atsakyti
Gal kas turi name bevielį internetą ir televiziją balticum, domina atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 06 08, 10:44)
Man reikia stogdengių, rugpjūčio pradžiai, rekomenduokit gerus AŽ  ax.gif

jei dar reikia kam stogdengiu tikrai galiu rekomenduot.

Rasykit i AZ.
Atsakyti
QUOTE(chypsa @ 2015 06 12, 10:41)
Gal kas turi name bevielį  internetą ir televiziją balticum, domina atsiliepimai

mes turim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 06 17, 10:12)

mes ir jau turim, bet kelios dienos ir kol kas viskas veikia smile.gif BEJE kokios klinkrinės plytos mūrijimo kaina, darbas... Gal kas žino? O Jums kaip tas blticum?
Atsakyti