Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

Gal kam reikia smelio? Turim didziausia kruva, jei reiks galesiu nufotkinti kiek jo yra, atiduodu, tik pasimkit. I pamatus supilti gal kam... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 06 09, 14:24)
o kokios kainos uz klijavima vaiksto?
maniskis 10e uzsiprase uz kokybe...  doh.gif

cia dar gera kaina smile.gif
as kazkada rekomenedavau viena meistra, nors ir tada jau brangiai buvo , pradiniam puslapy yra mano rekomendacija Rolandas 868213976
tai va, jau nebekviesciau, nes is vis isnaglejo, uz 1m2 praso 20 euru, silikonavimas kampu papildomai keli eurai uz metra... jei 45 laipsniu pjauna plyteles (ne jis o jo naparnikas) vel papildomai moket. kazkaip nesitikejau kad taip pakils kaina.
Atsakyti
QUOTE(chypsa @ 2015 06 18, 16:09)
mes ir jau turim, bet kelios dienos ir kol kas viskas veikia smile.gif BEJE kokios klinkrinės plytos mūrijimo kaina, darbas... Gal kas žino? O Jums kaip tas blticum?

jau 2 mėn naudojame, nesiskundžiu schmoll.gif

QUOTE(Portishead @ 2015 06 22, 21:45)

tai va, jau nebekviesciau, nes is vis isnaglejo, uz 1m2 praso 20 euru,

va čia tai man jau būtų kosmosas doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Esam Radailiuose, pas mus vos ne vienkiemis gausis, kaimynai matosi keli, bet per tvora nepasisnekesi lotuliukas.gif

Pagaliau baigem projekto derinimus, taip kad ir mes kibsim i namo statyba ax.gif Daug ka organizuosim patys, be projekto vadovo, truputi man baisu taip, be eksperto, bet MB kazkaip taip nusprende g.gif

kadangi as dabar namie atostogauju ir pilveli auginu nestuke.gif tai pradedu rinkti info. Taigi PAMATAI - gal galit ka pasiulyt ? ir zinot kokios kainos siais laikais ?

4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Sofi 05, sėkmės statybų kelionėje biggrin.gif Mes dėžutę pirkom ir tai man užtenka reikalų.
Gal galit pasidalinti žiniomis apie elektrikų kainas. Mums jau yra išvedžiota elektros instaliacija. Čia priklausė prie to, ką pirkom. Dabar reikėtų saugiklius ir rozetes bei jungiklius sudėti. Kokios darbų kainos eina dabar?
Atsakyti
Laba diena,
prasidėjo ir mūsų svajonių namo statybos. Šiai dienai jau ieškomės medienos stogui. Gal galite rekomenduoti lenpjuves ar asmenis kurie tuom užsiima? Būtų gerai i a.z. Kažink kokios dabar medienos kainos (realios)? smile.gif
Atsakyti
sveikos,

klausimas toms, kas rajone toliau nuo miesto namus statosi. kaip jums reikalai su meistru atvaziavimu? ne su vienu "ponaiciu" susidureme, kad reikia atsivezti ir namo iki duru parvezti ir dar uz sugaista laika primoketi. absurdas totalus. kad mane kas i darba taip paveziotu uz dyka noreciau biggrin.gif tai, sakau, arba dirbi rajone, arba ne. tai matore, jam kelias atvaziuoti per prastas, tai per toli...kaip nusibodo jau ner nervu. permokam ziauriai uz tai
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2015 07 09, 15:57)
sveikos,

klausimas toms, kas rajone toliau nuo miesto namus statosi. kaip jums reikalai su meistru atvaziavimu?  permokam ziauriai uz tai

tokia ir yra kaina statytis-gyventi už miesto smile.gif
Atsakyti
Sveiki.Gal yra tema apie telefonspynes?Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 07 10, 08:34)
tokia ir yra kaina statytis-gyventi už miesto smile.gif

Sakot? Per mano tėvukų statybas buvo samdyti: santechnikai, betonuotojai, langų montuotojai, stogdengiai, kaministai. Visi jie buvo vilniečiai, objektas 40km nuo Vilniaus. Nei vieniniem nekilo mintis prašyti atvežti ar didesnę kainą uždėti.
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2015 07 09, 14:57)
sveikos,

klausimas toms, kas rajone toliau nuo miesto namus statosi. kaip jums reikalai su meistru atvaziavimu? ne su vienu "ponaiciu" susidureme, kad reikia atsivezti ir namo iki duru parvezti ir dar uz sugaista laika primoketi. absurdas totalus. kad mane kas i darba taip paveziotu uz dyka noreciau biggrin.gif tai, sakau, arba dirbi rajone, arba ne. tai matore, jam kelias atvaziuoti per prastas, tai per toli...kaip nusibodo jau ner nervu. permokam ziauriai uz tai

Sveiki, na as jau bent tokiu isisidirbinetoju nesamdau. Nesvarbu, kad paciai blogiau ir laikas tempiasi, bet pagal ju dudele nezadu sokti, ismandreje ne tas zodis. Jei nenori dirbti tai tegul iskart ir pasako.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif simta metu nebuvau cia uzejusi ax.gif buvo pristoje darbeliai,dabar dairomes kas gerai ir tvarkingai padarytu medinius laiptus,gal galite kas rekomenduoti smile.gif
Atsakyti