Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

user posted image

vo, maniske su baltu
Atsakyti
QUOTE(Murkita's @ 2014 11 12, 15:40)

vo, maniske su baltu

Jo, nereali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2014 11 12, 16:33)
Vo čia tai blogiausias variantas  doh.gif

A kodėl gi žmgui nepasimokius iš savo klaidų biggrin.gif Kitą kartą rinksis tamsų lotuliukas.gif

Aš pati turiu beveik baltą katę, žinau kas tas yr ax.gif Nors turint krūvą geros kosmetikos viskai nesunku biggrin.gif

user posted image

Gražuolė, nesakykit wub.gif
O tokios vėžliukės, kaip Murkitos mažylė iš viso mano akimis nerealios, nes dviejų tokių pat nerasi mirksiukas.gif
Atsakyti
jeigu jau prakalbom apie baltas, tai vo manoji

user posted image

grazu, bet...... nezinau, ar dar kada noresiu baltu
Atsakyti
QUOTE(Murkita's @ 2014 11 12, 15:27)
juodas persas- kazkas nerealaus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

100 proc. 4u.gif Nesuprasiu turbut kaip tokio paslaptingo grozio galima nenoret. Uztat didelis pliusas del kailio spalvos, nes nesimato jokie issipurvinimai nuo maisto, vandens, ar kai akytes asaroja. Nuvalai ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 11 12, 14:10)
aha man ir smalsu biggrin.gif  pas mane vyrai reguliuoja spalvas doh.gif mazaji baigiu ikalbet del ryzo blush2.gif garfildo tongue.gif

4u.gif
Papildyta:
Pasirodom ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *STEBUKLAS*: 12 lapkričio 2014 - 23:15
QUOTE(Tajka @ 2014 11 12, 16:33)
Vo čia tai blogiausias variantas  doh.gif

Na kaip tai? smile.gif
Katukai

O čia mano svajonių kačius:
Kačius

Papildyta:
QUOTE(LaiLaa @ 2014 11 12, 16:52)
A kodėl gi žmgui nepasimokius iš savo klaidų  biggrin.gif  Kitą kartą rinksis tamsų  lotuliukas.gif

Aš pati turiu beveik baltą katę, žinau kas tas yr  ax.gif Nors turint krūvą geros kosmetikos viskai nesunku  biggrin.gif

user posted image

Gražuolė, nesakykit  wub.gif
O tokios vėžliukės, kaip Murkitos mažylė iš viso mano akimis nerealios, nes dviejų tokių pat nerasi  mirksiukas.gif

Nū bais mielas! wub.gif
Atsakyti
[quote=LaiLaa,2014 11 12, 16:52]
A kodėl gi žmgui nepasimokius iš savo klaidų biggrin.gif Kitą kartą rinksis tamsų lotuliukas.gif

Kaip tai suprasti? Auginau 17 metų baltą persę ir problemos nemačiau! tongue.gif
Atsakyti
[quote=Magrėtė,2014 11 13, 07:48]
[quote=LaiLaa,2014 11 12, 16:52]

Kaip tai suprasti? Auginau 17 metų baltą persę ir problemos nemačiau! tongue.gif
[/quote]
Vadinasi patirties su baltais yra. Kiekviena mes cia rasom is savo varpines biggrin.gif Man pvz tamsiu spalvu kaciukai yra ir graziau ir su jais gyvent patogiau. Tik tiek. Nors pas mane pacia beveik visi sviesuoliai biggrin.gif Iskyrus Maja ir Hariuka ryzika. Ir su jais daug maziau darbo negu su baltapukiais. Ypac ruosiant parodai. Ai is esmes man nera negraziu spalvu ar kaciu. Ir netgi veisimui renkantis gyvuna man spalva yra treciaeilis dalykas biggrin.gif
Bet...kiekvienam savo. :)Tikrai rasit ta savaji smile.gif
Atsakyti
stebuklai , kaip supratau olivojos jau nebeturit? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 11 13, 08:37)
Vadinasi patirties su baltais yra. Kiekviena mes cia rasom is savo varpines biggrin.gif Man pvz tamsiu spalvu kaciukai yra ir graziau ir su jais gyvent patogiau. Tik tiek. Nors pas mane pacia beveik visi sviesuoliai biggrin.gif Iskyrus Maja ir Hariuka ryzika. Ir su jais daug maziau darbo negu su baltapukiais. Ypac ruosiant parodai. Ai is esmes man nera negraziu spalvu ar kaciu. Ir netgi veisimui renkantis gyvuna man spalva yra treciaeilis dalykas biggrin.gif
Bet...kiekvienam savo. :)Tikrai rasit ta savaji smile.gif

Aišku gal ir per žiauru sakyti, jog šito nenoriu, nes jis negražus, vat spalva nepatika, draugus juk irgi ne taip renkamės. Nors grožis, kaip galima suprasti iš šios diskusijos, labai subjektyvus dalykas. Ot būtų jei, šast, apsigyventu pas mane visai ne šviesus katinas. biggrin.gif

Na jūs kaip veisėja turbūt ir negalit sau leisti rinktis katukų pagal spalvą, jei neatitinka Jūsų veislyno nusistatyto standarto. smile.gif

Kaip sako, kas ieško - tas randa. Tik kad tos kantrybės užtektų. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Magrėtė @ 2014 11 13, 10:15)

Na jūs kaip veisėja turbūt ir negalit sau leisti rinktis katukų pagal spalvą, jei neatitinka Jūsų veislyno nusistatyto standarto. smile.gif

Kodėl negaliu? g.gif Galiu mirksiukas.gif Būna veislynų, kurie dirba su konkrečia spalva, konkrečiais raštais smile.gif Nesu nusistačiusi, kad dirbsiu taip, man patinka siurprizai (tik dėl spalvų), kai kiekvieną kartą netgi tų pačių tėvelių vaikai būna įvairių spalvų smile.gif

Pvz, visi neveisėjai, paprasti žmonės labai stebėjosi biggrin.gif

Mama wub.gif
user posted image

Tėtis 4u.gif
user posted image

Vaikai wub.gif wub.gif
user posted image

Sakė, gal jūs kažką supainiojot ir šitų vaikų tėtis ne šitas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vaikai nepanašūs, nei į vieną iš tėvų
hihihi.gif
Atsakyti