Įkraunama...
Įkraunama...

Aistros spalvos (El Color de la Pasión)

QUOTE(muminukas @ 2015 01 29, 22:01)
Murkysa, vis dar tiki Nora? biggrin.gif

Tikiu meksikietiškų serialų "stebuklais" lotuliukas.gif juk visada bent vienas blogietis atsiveria į doros kelią biggrin.gif biggrin.gif nors čia gal taip nebus, juk nestandartas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu jau Markesas koks alfonsas doh.gif
Atsakyti
kokia šiandien buvo graži Liusijos balta plaidinė wub.gif kaip norėčiau tokios...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 02 03, 15:41)
kokia šiandien buvo graži Liusijos balta plaidinė wub.gif kaip norėčiau tokios...

Man ir josios riūžava suknelė, kur pas gydytoją vakarieniavo, labai labai wub.gif tik reikia siaurų pečių, vos ne kaip Noros, kad tokią nešiot galima būt.
Atsakyti
Kaaažkaip truputį nuobodžios serijos dabar... matyt visas smagumas bus paskutinėse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2015 02 04, 13:41)
Kaaažkaip truputį nuobodžios serijos dabar... matyt visas smagumas bus paskutinėse  biggrin.gif

Kiek liko? ax.gif
Atsakyti
bet Liusija nenormaliai kažkaip apie Romaną trinasi schmoll.gif
Atsakyti
Aha kazkaip pastebejau sitam seriale net gana neiprasta, kazkaip neisgyvena zmones del issiskyrimu smile.gif) Liusija atrodo linksmai laika leidzia su Romanu, Marselas irgi ten kaltas del Danielos jauciasi, tai jau vaziuos su ja i Meksika:) Nera tu tokiu verkslenimu, del to man jis ir patinka:)
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 02 04, 14:49)
Kiek liko? ax.gif

iš viso 121 serija, tai dar apie dvidešimt kelias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2015 02 04, 17:15)
iš viso 121 serija, tai dar apie dvidešimt kelias  biggrin.gif

mėnesiukas smile.gif įdomu, ką po jo rodys. galėtų su Žaklina Brakamontes arba Viljamu Levy - man jie labai gražūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2015 02 04, 15:22)
Aha kazkaip pastebejau sitam seriale net gana neiprasta, kazkaip neisgyvena zmones del issiskyrimu smile.gif) Liusija atrodo linksmai laika leidzia su Romanu, Marselas irgi ten kaltas del Danielos jauciasi, tai jau vaziuos su ja i Meksika:) Nera tu tokiu verkslenimu, del to man jis ir patinka:)

Labai idomiai cia viskas vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 02 04, 18:29)
mėnesiukas smile.gif įdomu, ką po jo rodys. galėtų su Žaklina Brakamontes arba Viljamu Levy - man jie labai gražūs biggrin.gif

Man šitie net nematyti unsure.gif nabent jau tikiuos nerodys ketvirto "La Gata" varianto doh.gif užtenka trečio vietoj "Nemylimos".
Atsakyti