Įkraunama...
Įkraunama...

Aistros spalvos (El Color de la Pasión)

QUOTE(Murkysa @ 2015 02 04, 21:38)
Man šitie net nematyti  unsure.gif  nabent jau tikiuos nerodys ketvirto "La Gata" varianto  doh.gif  užtenka trečio vietoj "Nemylimos".

Levy su LA Gatos pagrindine aktore vaidino Meilės triumfas
ir jiedu kartu su Ž. Brakamontes vaidinę, man tas labai patiko Sortilegio, bet pavadinimo lietuviškai nebepamenu.
Atsakyti
As labai nusivyliau, kad rodys ta Gata vietoj Nemylimos... Jau ta istorija taip nuvalkiota, identiska kaip neseniai rode, net ir tas pagrindinis aktorius vel tas pats...

O Kaip minejote apie W. Levi, tai jis vaidino lyg Meiles triumfe ir Audroje:) O tos aktores negirdejus... Siaip jei neplanuoja serijalo vel rodyt dienos metu, tai man kazkodel atrodo, kad vietoj Aistros spalvu nieko neberodys...
Atsakyti
Brakamontes kažkokia Mis buvusi, tikrai turėtumėt būti mačiusios - ji LEvy mylimoji Audroje. ir dar vieną serialą, tokį linksmą rodė tv3 - Las Tontas No Van al Cielo, vėl lietuviško pavadinimo nebepamenu, veikėja buvo Kandė smile.gif
Papildyta:
Miss Universe buvusi smile.gif
Papildyta:
arba tik Miss Mexica, nebesusigaudau ispaniškai.
Atsakyti
Manau vietoj šito TV3 kažką rodys, laikas jiems nėra toks svarbus biggrin.gif juk ne per seniausiai su Viktorija Rufo 9 ryto rodydavo serialą.
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2015 02 05, 11:05)
Manau vietoj šito TV3 kažką rodys, laikas jiems nėra toks svarbus  biggrin.gif  juk ne per seniausiai su Viktorija Rufo 9 ryto rodydavo serialą.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 02 05, 00:26)
Brakamontes kažkokia Mis buvusi, tikrai turėtumėt būti mačiusios - ji LEvy mylimoji Audroje. ir dar vieną serialą, tokį linksmą rodė tv3 - Las Tontas No Van al Cielo, vėl lietuviško pavadinimo nebepamenu, veikėja buvo Kandė smile.gif
Papildyta:
Miss Universe buvusi smile.gif
Papildyta:
arba tik Miss Mexica, nebesusigaudau ispaniškai.

Audroje Levio mylimoji buvo Ximena Navarrete lyg smile.gif O J. Bracamontes pacekinau dabar googlej, tai prisimenu ja is serialo Naivuole, jus turbut sita ir minite smile.gif) Labai patiko man tas serialas irgi toks nestandartinis buvo:)
Atsakyti
QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2015 02 05, 15:47)
Audroje Levio mylimoji buvo Ximena Navarrete lyg smile.gif O J. Bracamontes pacekinau dabar googlej, tai prisimenu ja is serialo Naivuole, jus turbut sita ir minite smile.gif) Labai patiko man tas serialas irgi toks nestandartinis buvo:)

Sortilegio kartu vaidino, bet lietuviško pavadinimo nepamenu. youtube radau https://www.youtube....h?v=tZmkEE17ygA
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 02 05, 16:53)
Sortilegio kartu vaidino, bet lietuviško pavadinimo nepamenu. youtube radau https://www.youtube....h?v=tZmkEE17ygA

Likimo kerai pas mumis vadinosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2015 02 05, 17:34)
Likimo kerai pas mumis vadinosi ax.gif

Kaip visada tobulas lietuviškas vertimas biggrin.gif
Atsakyti
nu gi beveik 50 atspalvių pora serijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 02 13, 16:02)
nu gi beveik 50 atspalvių pora serijų biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif ne į temą, bet reiks į tikrus 50 atspalvių nueit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2015 02 13, 23:04)
biggrin.gif  biggrin.gif  ne į temą, bet reiks į tikrus 50 atspalvių nueit  biggrin.gif

Kaip noreciau bigsmile.gif
Dukryte su 9 menesiukais wub.gif
Atsakyti