Įkraunama...
Įkraunama...

Aistros spalvos (El Color de la Pasión)

QUOTE(Sunflowers @ 2015 02 14, 00:33)
Kaip noreciau bigsmile.gif
Dukryte su 9 menesiukais wub.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
kaip galvojat, nužudys Lalą? jau gal kiek per daug vienam serialui žudynių g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 02 18, 17:25)
kaip galvojat, nužudys Lalą? jau gal kiek per daug vienam serialui žudynių g.gif

Man toks pat klausimas iškilo g.gif doh.gif Neįsivaizduoju net
Atsakyti
As kazkaip nemanau, kad nuzudys, greiciau pabegt bandys ar kazkas tokio, nes jau galas filmo ir turi pagaliau isaisket kas Trine nuzude:) Nebent dar is Amadoro suzinot gali...
Atsakyti
aišku, nereikia norėti serialo paaiškinti logiškai smile.gif logiška būtų buvę pašalinti liudininką ar bent kryžių pasiimti, kad galvotų Lalui vaidenantis dėl sutrenktos galvos.

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 02 19, 15:58)
aišku, nereikia norėti serialo paaiškinti logiškai smile.gif logiška būtų buvę pašalinti liudininką ar bent kryžių pasiimti, kad galvotų Lalui vaidenantis dėl sutrenktos galvos.

biggrin.gif visu pirma, ar serialas ar filmas nera skirtumo, kine apskritai nera logikos, o filme apskritai fantastika. O ir cia logika visai gera, o jam nusispjauti, kad pagalvis jis ka ir kiti, nes gi ir taip ruosesi begti, nes su ta ternaite padare, tai policija ieskos, o nuzudyti irgi nera prasmes, nera jis maniakinis zudikas siam filme, tad kaip tik logikos sociai kaip kinui biggrin.gif
Atsakyti
tas Venicijus man šitam seriale iš viso toks ne į temą atsiradęs, tiesiog įrankis smile.gif

man labiau buvo netikėta tai, kad serialo pradžioje, kai jauni visi buvo, Amadoras atrodė už Brigitą teigiamesnis, o jau "dabartyje" atvirkščiai. gal į galą Brigita net ims dirbti fabrike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 02 19, 17:34)
tas Venicijus man šitam seriale iš viso toks ne į temą atsiradęs, tiesiog įrankis smile.gif

man labiau buvo netikėta tai, kad serialo pradžioje, kai jauni visi buvo, Amadoras atrodė už Brigitą teigiamesnis, o jau "dabartyje" atvirkščiai. gal į galą Brigita net ims dirbti fabrike biggrin.gif

tai, kad lyg pradziog ta brigita irgi tokia pati buvo, pletkininke ir tiek, o amadoras jau ten isterikavo del to alonso draugo senio to. Nors siaip tas vinicius jo, niekam tikes, toks neidomus nykus personazas ir turbut daugumai nusispjauti kokia jam bausme laukia.

Kas dar keiciau siam seriale yra tas, jog daug yra tokiu netisiniu zudymu, ne taip jog kuria planus ir tycia zudo is eiles. Alonsa jo ten kaip tycia, bet is dalies viskas prasidejo jog jo sirdis silpna buvo, adriana mire irgi gi ne tycia ja pastume, nora vos netycia nenuzude liusijos, tas vinicijus neticia nuzude trinia ir galiausiai noros eile atejo, netycia nuzude rikarda, kaip ir motinos netycinia mirtis, bet abieju super tragiskai ir ziauriai atrodo
Atsakyti
man patinka paskutinės serijos, kai kiekvienoje serijoje paaiškėja po kelias paslaptis smile.gif
Atsakyti
Aha tikrai idomios serijos, nes vienu metu buvo kazkaip labai aprime, vis tas pats per ta pati... O db pagaliau viskas aiskeja:) Nors mane nervuoja kaip Rebekai vis pavyksta issisukt is visu situaciju vis dar.
Atsakyti
QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2015 02 21, 16:21)
Aha tikrai idomios serijos, nes vienu metu buvo kazkaip labai aprime, vis tas pats per ta pati... O db pagaliau viskas aiskeja:) Nors mane nervuoja kaip Rebekai vis pavyksta issisukt is visu situaciju vis dar.

jau kai nebeišsisuks, baigsis ir serialas biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kokia jaudinanti Teresitos ir Lalo scena smile.gif
Atsakyti