Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Magnuna @ 2014 09 12, 23:25)
Tuomcės visos nuotraukos būna  thumbup.gif
Žiūrėkit baliauninkės kad tik galvų rytoj neskaudėtų  biggrin.gif

Jooo, nepazystu, bet turiu itarimu, kad zmogus profesionalus fotografas.
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2014 09 12, 22:28)
Jooo, nepazystu, bet turiu itarimu, kad zmogus profesionalus fotografas.

aciuks.gif už tokią nuomonę, bet toli gražu man iki jo smile.gif gal tik pojutį turiu, reikia įdirbio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 12, 22:00)
Pasitinka Čiakas špypštymu
bet paniurkius pradeda tirpti  ax.gif

Tuomce gražus katinėlis 4u.gif

ir Zugi su Bugi gražuolės, tik jei neparašyta sunku atskirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 12, 23:32)
aciuks.gif  už tokią nuomonę, bet toli gražu man iki jo smile.gif gal tik pojutį turiu, reikia įdirbio smile.gif

Labai nedaug idirbio. Nes foto labai meniskos, aiskios, ryskios. Super. Ner komentaru 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(renatelexx @ 2014 09 12, 23:33)
ir Zugi su Bugi gražuolės, tik jei neparašyta sunku atskirti  biggrin.gif

Zinai Renatelexx, cia kaip mamytei auginanciai dvynukus, panasius kaip du vandens lasai. Niekas neskiria, bet mamytei kaip ir ner problemu identifikuojant biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pamačiau Zugi su Bugi, užsigrožėjau ir pamiršau pagirti Čaką blush2.gif kaip fainiai iš šnypštuko pasidarė žavus meiliukas wub.gif
Atsakyti
Gerai mergytes, mano pastorius jau miega, eisiu ir as snausti. Labanaktukas visiems smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2014 09 12, 22:41)
Zinai Renatelexx, cia kaip mamytei auginanciai dvynukus, panasius kaip du vandens lasai. Niekas neskiria, bet mamytei kaip ir ner problemu identifikuojant biggrin.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif aš irgi savo rainos Zosytės su niekuo nesupainiočiau ax.gif o štai kitus atskirti tai jau visko pasitaiko blush2.gif
Labanaktis, jaunikis irgi eina miegoti ir jaunosios sapnuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 12 rugsėjo 2014 - 21:45
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 12, 21:41)
Vosylius nusprendė sutuokti jaunavedžius nelaukdamas svečių  biggrin.gif

tai, ką nebespėjau? verysad.gif taip ruošiausi, taip prausiausi...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2014 09 12, 22:41)
Zinai Renatelexx, cia kaip mamytei auginanciai dvynukus, panasius kaip du vandens lasai. Niekas neskiria, bet mamytei kaip ir ner problemu identifikuojant biggrin.gif  bigsmile.gif

gyvai pamačius tikrai atskirtumėt. svorio kategorijos skirtingos, sudėjimas. ir plius matytumėt tik Bugi, nes Zugi pasislėptų biggrin.gif tad nesumaišytumėt biggrin.gif

Atsakyti
Aš tai jas lengvai atskiriu smile.gif net jei ir nesimato Zugi pakirptos ausytės. Bugi veidukas visas pilkas, o Zugi smakriukas baltas ir dar ant nosytės yra biškutuka brūkštelta su baltu wub.gif
Svečių nebuvo tai ir baliaus su šokiais nebuvo biggrin.gif

Čiakas koks fainas meilūnas wub.gif tinka toks pilkis prie tavo kompanijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 12 rugsėjo 2014 - 22:24
QUOTE(Vidam @ 2014 09 12, 23:14)
Čiakas koks fainas meilūnas  wub.gif tinka toks pilkis prie tavo kompanijos  biggrin.gif

MB tai jau nori jo biggrin.gif o bet tačiau žinom kad 3 neauginsim smile.gif
Atsakyti
Labas šeštadienio rytas 4u.gif

Tuomce nespjauk šulinin biggrin.gif
Atsakyti