Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Oi, mergaitės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir žiedai... lotuliukas.gif
Tai konstatavau Ainu faktą, kad Grikis patapo jos gyvenimo Katinu. Na, o dabar, kai jaunuolis jau supančiotas, pakliuvęs taip sakant ant nesvietiško Ainu grožio kabliuko, reik prisipažint vyrui, kad Ainu negalės turėti palikuonių. unsure.gif schmoll.gif gal, Grikiuk, mums įsivaikint Čiaką? wub.gif
Atsakyti
Čiakas norėtų būt įvaikintas. biggrin.gif

vakar praploviau ivermoliu, tai kojikė pusiau paplikusi tokia. šiandien šviest niekur nešviečia
Atsakyti
Ainu tikra gudruolė... konstatavo faktą post faktum hihihi.gif Imkit pavyzdį iš Mažo, įsivaikinkit kokį augalą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 rugsėjo 2014 - 08:30
Labas rytas mergaites...
Grazus rytelis po veseles...
Taip tyyyngis, bet reik tvarkytis. Namai... blink.gif doh.gif Noreciau kazkur skubiai nusipirkt amway valikli orkaitem, kad jau galec valytis siandy. Bet kazi ar rasiu taip greit. Zodziu savom jegom bandysiu. Idarbinsiu abi savo panas, Vosylijui atleidimas nuo fizines perkrovos biggrin.gif bigsmile.gif
O vakare tusai - fejerverkai pas mus Siauliuose. Dainuos Genyte, Meirunas, vaziuosim paziuret ir paklausyt.
Atsakyti
Ti ka balius baikts? paxmiels kur? blink.gif trupinia da kazi y kokia a ne?
user posted image
nu zek da zapaskes radou!!!!!!
user posted image
Atsakyti
Grikiau, kur tu??? Aš tau blynų su cukinija prikepiau ir laaaaukiu...
user posted image

Vėtra.I, smagu turėtų būti vakare Šiauliuose, gerai praleisk laiką 4u.gif
Azu baliauninkai thumbup.gif
Atsakyti
Lab ryts 4u.gif Jau bėgu žmonele biggrin.gif Tuo labiau, kad mamka pusryčių man nedavė - kūdintis mat liepė doh.gif Gerai, kad žmoną turiu biggrin.gif
user posted image
Broliai baliauninkai thumbup.gif da zapaskės rado, tai balius ir antrą dieną vyks biggrin.gif
Vėtra - turiu Amway, nus atlėk gi pagaliau - nupilsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 13, 10:19)
Lab ryts  4u.gif Jau bėgu žmonele  biggrin.gif Tuo labiau, kad mamka pusryčių man nedavė - kūdintis mat liepė  doh.gif  Gerai, kad žmoną turiu  biggrin.gif

Kūdintis? Na jau ne-a schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Kaip gerai kai žmona mane supranta. Einu, pasakysiu mamkai, kad aš Ainu patinku toks, koks esu biggrin.gif
user posted image
Kokie išpuoselėti kailinėliai mano martelės wub.gif
Atsakyti
- Vakar buvo vestuvės. Ten už jūrų.
- Kodėl mūsų nepakvietė? Kas ant stalo buvo?
- Tu vistiek nebūtum valgiusi.... žuvis buvo ant stalo.
- Vistiek, nors desertu buč pasidžiaugusi. Sako kažkokie cukiniški blynai buvo...
- Mes gi kūdinamės. Gerai, kad ir nepakvietė

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 rugsėjo 2014 - 13:14
Vaje, busy, kokia jauki nuotrauka wub.gif o ir dialogas puikus bigsmile.gif
Jei manęs kas paprašytų parodyti laimingo mylimo ir mylinčio kačiaus foto- tai būt Grikiūzo veidukas wub.gif
Mes atlėkėm į Druskininkus, Ainu iki ryt liko namie viena verysad.gif ką daryt, kad kačių nei į vandens parką, nei į masažus neleidžia rolleyes.gif
Atsakyti
Mergytes, Jus geris wub.gif Man taip patinka skaityt visu postus. O dialogai tai Azu ir Busy patys mieliausi...

Grikunia su Ainu zaviausi jaunieji, dabar reiks laukti foto kartu 4u.gif Taip kad jaunuju teveliai pasistenkit mirksiukas.gif

Magnuna, aciu saulieli, zinok be amwy issisveiciau. Nors Amway valikli orkaitem vistiek pirksiu. Nu taip lengvai jis riebalus nuvalo thumbup.gif

Isiskuopiau namus, pavargau kaip suo bigsmile.gif Liko tik issiskalbt.
Atsakyti