Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmokėliai, kaip sekasi

QUOTE(san @ 2014 10 07, 08:45)
maniškis pradžioj vis sakydavo: aš pavargstu nuo triukšmo.

o jis darželio nelankė? ten dvigubai didesnis man atrodo triukšmas nei mokykloje smile.gif
mūsiškis rašė diktantą jau. Įdomu kokie tie diktantai pas pirmokus? g.gif pasipraktikuotume...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 07, 15:05)
o jis darželio nelankė? ten dvigubai didesnis  man atrodo triukšmas nei mokykloje smile.gif
mūsiškis rašė diktantą jau. Įdomu kokie tie diktantai pas pirmokus?  g.gif pasipraktikuotume...smile.gif

oi mano jau kelis kartus rase, pradzioj buvo tik raides, dabar jau ir zodeliai. Matmetikos testu irgi neviena sprende. Toks jausmas kad i savaite buna vienas diktantas ir vienas matematikos testas.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 07, 15:05)
o jis darželio nelankė? ten dvigubai didesnis  man atrodo triukšmas nei mokykloje smile.gif
mūsiškis rašė diktantą jau. Įdomu kokie tie diktantai pas pirmokus?  g.gif pasipraktikuotume...smile.gif

Diktantas: A (didžioji), s (mažoji), ma, al, Alma, ka ak. Kol kas tokie, paskui bus elementarūs sakinukai: Alma neša. Mama mala. Ir žiūri, kad taisyklingas raidžių jungimas būtų, kad raidės taisyklingai būtų rašomos.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 07, 14:05)

Lankė. Gal prie anų dažnių jau pripratęs buvo, dabar reikėjo naujus perprasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 10 07, 14:25)
Diktantas: A (didžioji), s (mažoji), ma, al, Alma, ka ak. Kol kas tokie, paskui bus elementarūs sakinukai: Alma neša. Mama mala. Ir žiūri, kad taisyklingas raidžių jungimas būtų, kad raidės taisyklingai būtų rašomos.

mūsiškiai K dar nesimoko, šiandien L paėmė. na bet esmę supratau smile.gif
Atsakyti
O smagiausia dalis dienyne skaityti diktanto irvertinima, puikiai, labai gerai ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 10 07, 14:33)
O smagiausia dalis dienyne skaityti diktanto irvertinima, puikiai, labai gerai ir pan smile.gif

pas jus būtent taip, t.y. puikiai, labai gerai vertina? t.y. tais žodeliais? pas mus tai raidėmis smile.gif maniškis iki šiol gavęs tik A gavo ppg ar kaip ten (sekantis žemesnis po po A) tai susirūpinau smile.gif pas mus yra 4 tie "pažymiai"/lygiai.
Atsakyti
O pas maniškį įrašytas maždaug toks vertinimas: atpažįsta tokias tai raides, moka parašyti tokias, reikia kartoti tokias.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 07, 15:57)
pas jus būtent taip, t.y. puikiai, labai gerai vertina? t.y. tais žodeliais? pas mus tai raidėmis smile.gif maniškis iki šiol gavęs tik A gavo ppg ar kaip ten (sekantis žemesnis po po A) tai susirūpinau smile.gif pas mus yra 4 tie "pažymiai"/lygiai.

Jo pas mus man rodos atitinka 10bale, nors nesu maciaus kitokiu ivertinimu kaip labai gerai ir puikiai.
Atsakyti
mūsiškis rašė pupos ir riešuto testus jau po vieną,po mėnesio smile.gif ax.gif įvertinimas kaip suprantu lipdukai-veidukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 10 07, 15:20)
mūsiškis rašė pupos ir riešuto testus jau po vieną,po mėnesio smile.gif ax.gif  įvertinimas kaip suprantu lipdukai-veidukai smile.gif

mūsiškiai minėtus testus irgi rašė. dabar dar rašė diktantą kažkokį kur pažymis kaip kontrolinio (su paaiškinimu). pas mus įvertinimai a (10-9), pg (pagrindinis 8-7), pt (patenkinamas 6-5) ir nepatenkinamas np. konkrečiau sakyčiau taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2014 10 07, 12:03)

Namų darbų neužduoda, o jei ir užduoda kokią eilutę  parašyt, tai parašo prailgintoj. Grįžęs tik ilsisi  smile.gif

Jums pasisekė..
Mums savaitgaliui uždavė:
1 lapą (Čia visi A4 formato ) nuspalvinti figūrėlių,
1 lapą raidžių ir junginių. Suskaičiavau, tai buvo 12 eilučių.,
1 lapą su skaičiais (6 eilės) + spalvinimas
Nežinau, ką pasakyti...Sėdim po porą valandų..
QUOTE(san @ 2014 10 07, 16:01)
O pas maniškį įrašytas maždaug toks vertinimas: atpažįsta tokias tai raides, moka parašyti tokias, reikia kartoti tokias.

Ir pas mus. smile.gif
Atsakyti