Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmokėliai, kaip sekasi

QUOTE(Nedraugė @ 2014 10 02, 17:46)
LAba, ryt pamokos baigsis puse 11, kaip suprantu reik kvietka nest ane? g.gif

drinks_cheers.gif pas mus 11 h... Ir prailginta nedirbs, o pranešė tik šiandien ryte, ir daryk ką nori doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
O pas mus isvis pamoku nebus lotuliukas.gif net i mokykla eit nereik, dirbantiems visa diena - dek vaikus kur nori doh.gif
Atsakyti
Maniškis kvietką nešis, pamokos irgi trumpintos
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 10 02, 14:12)
jei vaikas nori skaityti,lai skaito knygeles,gi nieko čia blogo,tik gėris manau,tik nesuprantu kodėl tada nėjot į pirmą klasę jei leidimas buvo..gi pati sakot,kad jai daržely nuobodu ir dabar sukat galvą.. unsure.gif neduokit gi pirmos klasės uždavinių,nes tikrai ateis sakys ai padariau nenoriu čia būti...

Neleidau, nes pabijojau kad per maza, kad gal pirmoje klaseje ir nebus sunku, bet gal bus sunku ketvirtoje.. visgi butu pati maziausia klaseje. Ir uz ja butu 1,6 metais vyresniu.. Dar primeciau kad baigs mokykla labai jauna ir jeigu sumastys i uzsieni isvaziuot mokytis ar kad ir i Vilniu.. geriau jau veliau.. biggrin.gif Dargi nuejau pas pirmoku busimu mokytoja (siemetiniu), tai nors ir nemacius mano vaiko, sake geriau palaukti. Buna veliau sunku anksciau pradejusiems eiti. Zodziu pedagogai su kuriais kalbejau visi uz tai kad geriau veliau. Tai ir nebeskubejom.

QUOTE(ernoja @ 2014 10 02, 15:39)
Maniškis ir skaito, ir veiksmus atlieka iki 100, bet tikrai turi ką veikti. Vien rašymas, raidžių taisyklingas jungimas kiek pastangų reikalauja. Rašymas spausdintinėmis raidėmis į tikrąjį rašymą nepanašu: užmiršta, kad raidės sujungtos turi būti ir pan. tie, kurie gerai skaito, atsineša savo knygeles, o be to bent Pupoje yra tekstai ir sunkiau skaitantiems, ir gerai skaitantiems. Tas pats ir matematikos- yra papildomos užduotys, sprendžia ten uždavinukus. O ir veiksmai stulpeliu- nepagavo iš karto, kaip ir kas ten turi būti. Nėra taip jau paprasta, kaip atrodo toje I klasėje  biggrin.gif

Paguodet, tikrai tures ka veikti kitamet thumbup.gif
Atsakyti
maniškis gėlytę nešė, pamokos iki 10,30 buvo dienyne parašyta. Toliau į namučius smile.gif

o man kitas klausimas iškylo- kiek dažnai ir kokiu būdu bendraujat su mokytoja? ar rytais pakalbat kaip sekasi, ar el.dienine susirašot ar kaip? aš imu justi kad man trūksta minimalaus bendravimo su mokytoja smile.gif aš jau nesu iš tų mamų kur ryte nuveda vaiką ir klausia kaip sekasi, o vakare pasiima ir vėl pokalbis su mokytoja (nes kaip supratau tikrai tokių mamų pas mus yra) smile.gif bet kažkaip keistai jaučiuosi kai mokytojai net tris žinutes su rūpimais klausimais rašiau į el.dienyną bet nesulaukiau jokio atsako ir jokios reakcijos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 03 spalio 2014 - 08:09
QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 03, 09:03)
maniškis gėlytę nešė, pamokos iki 10,30 buvo dienyne parašyta. Toliau į namučius smile.gif

o man kitas klausimas iškylo- kiek dažnai ir kokiu būdu bendraujat su mokytoja? ar rytais pakalbat kaip sekasi, ar el.dienine susirašot ar kaip? aš imu justi kad man trūksta minimalaus bendravimo su mokytoja smile.gif aš jau nesu iš tų mamų kur ryte nuveda vaiką ir klausia kaip sekasi, o vakare pasiima ir vėl pokalbis su mokytoja (nes kaip supratau tikrai tokių mamų pas mus yra) smile.gif  bet kažkaip keistai jaučiuosi kai mokytojai net tris žinutes su rūpimais klausimais rašiau į el.dienyną bet nesulaukiau jokio atsako ir jokios reakcijos  unsure.gif

Aš kai nueinu pasiimti tada pakalbam jei man kas rūpi. Kiek parašau dienyne tiek atrašo. Gal tiesiog pakalbekit su savo mokytoja, gal ji užimta labai arba tiesiog nenusimano šiuolaikinese technologijose.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 10 03, 08:18)
Aš kai nueinu pasiimti tada pakalbam jei man kas rūpi. Kiek parašau dienyne tiek atrašo. Gal tiesiog pakalbekit su savo mokytoja, gal ji užimta labai arba tiesiog nenusimano šiuolaikinese technologijose.

maniškis savarankiškai nueina ir sugrįžta iš mokyklos, tai jau reiktų specialiai eit pasikalbėt, tai sakau dienine bus greičiau/paprasčiau ir t.t. ale vat atsakymų jokių nėr g.gif . Susigaudo ta mokytoja viską technologijose biggrin.gif , gal laiko neturi kai veiklos/darbų ir be mūsų klasės dar nnn turi...
Atsakyti

o man kitas klausimas iškylo- kiek dažnai ir kokiu būdu bendraujat su mokytoja? ar rytais pakalbat kaip sekasi, ar el.dienilne susirašot ar kaip? aš imu justi kad man trūksta minimalaus bendravimo su mokytoja smile.gif aš jau nesu iš tų mamų kur ryte nuveda vaiką ir klausia kaip sekasi, o vakare pasiima ir vėl pokalbis su mokytoja (nes kaip supratau tikrai tokių mamų pas mus yra) smile.gif  bet kažkaip keistai jaučiuosi kai mokytojai net tris žinutes su rūpimais klausimais rašiau į el.dienyną bet nesulaukiau jokio atsako ir jokios reakcijos  unsure.gif

na pas mus yra ne viena tokia mamytė, kurios kasdien, ir ryte ir vakare, kalbasi.

pas mus klasėje kabo "elgesio šviesoforas", tai mano vaiko vien žalia šviesa, jis pats jeigu kažkokie konfliktėliai ar įvykiai, pasipasakoja, o aš manau, kad mokykla ir yra tam, kad vaikas įgautų dar daugiau savarankiškumo ir atsakomybės, tad stengiuosi minimaliai "dalyvaut", kontroliuot.
Atsakyti
Aš nevedu ir pasiimti neinu. Informacijos trūksta, bet kai pati toje sferoje dirbu, tai nesinervinu: peržiūriu sąsiuvinius, pratybas, paties klausiu, ką veikė, ką darė.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 03, 08:03)

o man kitas klausimas iškylo- kiek dažnai ir kokiu būdu bendraujat su mokytoja? ar rytais pakalbat kaip sekasi, ar el.dienine susirašot ar kaip? aš imu justi kad man trūksta minimalaus bendravimo su mokytoja smile.gif aš jau nesu iš tų mamų kur ryte nuveda vaiką ir klausia kaip sekasi, o vakare pasiima ir vėl pokalbis su mokytoja (nes kaip supratau tikrai tokių mamų pas mus yra) smile.gif  bet kažkaip keistai jaučiuosi kai mokytojai net tris žinutes su rūpimais klausimais rašiau į el.dienyną bet nesulaukiau jokio atsako ir jokios reakcijos  unsure.gif

Bendrauju gyvai. Ryte ar po pamokų prieinu ir visada pasikalbam, žinoma-jei yra kokių klausimų. Jei ne tai ne :-)
Gal jūsų mokytoja mažai naudoja tą el.dienyną apskritai.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 03 spalio 2014 - 11:02

jei pas jus Tamo jis veikė labai prastai, gal tiesiog mokytoja negalėjo jums atsakyti, o gal pagalvojo ,kad atsakė, bet realiai neišsisiuntė žinutė, būna juk ir taip, o gal tiesiog negalėjo atsakyti.

Man dukrytė nueina pati, grįžta iš prailgintos pati, kai paskambinu ,kad jau namo eitų. Mokytojai skambinau vos kartą, kai iškilo vienas klausimas dėl vertinimo, pasirodo buvo kaltas el. dienynas biggrin.gif

Tikrai dėl menkniekių neskambinėju, manau , kas bus svarbu bus informuota, pranešta, juk mokytoja be darbo dar turi ir asmeninį gyvenimą biggrin.gif

QUOTE(ernoja @ 2014 10 03, 11:43)
Aš nevedu ir pasiimti neinu. Informacijos trūksta, bet kai pati toje sferoje dirbu, tai nesinervinu: peržiūriu sąsiuvinius, pratybas, paties klausiu, ką veikė, ką darė.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif būtent biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pakalbėti dėl namų darbų. Ar jūsų pirmokėliams juos užduoda? Maniškiui tai kasdien. O savaitgaliui tai išvis dvigubai.. Kiek žinau, tai to neturėtų būti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 06 spalio 2014 - 19:00