QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 03, 09:03)
o man kitas klausimas iškylo- kiek dažnai ir kokiu būdu bendraujat su mokytoja? ar rytais pakalbat kaip sekasi, ar el.dienine susirašot ar kaip? aš imu justi kad man trūksta minimalaus bendravimo su mokytoja

aš jau nesu iš tų mamų kur ryte nuveda vaiką ir klausia kaip sekasi, o vakare pasiima ir vėl pokalbis su mokytoja (nes kaip supratau tikrai tokių mamų pas mus yra)

bet kažkaip keistai jaučiuosi kai mokytojai net tris žinutes su rūpimais klausimais rašiau į el.dienyną bet nesulaukiau jokio atsako ir jokios reakcijos
jei pas jus Tamo jis veikė labai prastai, gal tiesiog mokytoja negalėjo jums atsakyti, o gal pagalvojo ,kad atsakė, bet realiai neišsisiuntė žinutė, būna juk ir taip, o gal tiesiog negalėjo atsakyti.
Man dukrytė nueina pati, grįžta iš prailgintos pati, kai paskambinu ,kad jau namo eitų. Mokytojai skambinau vos kartą, kai iškilo vienas klausimas dėl vertinimo, pasirodo buvo kaltas el. dienynas
Tikrai dėl menkniekių neskambinėju, manau , kas bus svarbu bus informuota, pranešta, juk mokytoja be darbo dar turi ir asmeninį gyvenimą
QUOTE(ernoja @ 2014 10 03, 11:43)
Aš nevedu ir pasiimti neinu. Informacijos trūksta, bet kai pati toje sferoje dirbu, tai nesinervinu: peržiūriu sąsiuvinius, pratybas, paties klausiu, ką veikė, ką darė.

būtent