Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Aciu merginos 4u.gif Vyrui dar nesakiau... Kazin kaip reaguos biggrin.gif

Va pora foto is Atenu vakar ir siandien dienos. Tai gal mano ibrezimas nera taip jau baisu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Košmaras.
Pas mus taip pat atrodė po Sandy uragano blink.gif Tik dar ir namai nušluoti buvo priedo.
Atsakyti
man siandien irgi sekesi prastai vairuoti ax.gif
vos nesusiduriau su besirikiuojancia masina ir vien delto, kad josiosios sviesos nebuvo ijungtos
labiausiai nervuoja uzmirse ijungti sviesas bei besirikiuojantys is desines
pasitaiko kiauliu, kurie rikiuojasi is desines is kelkrascio, t.y. kelkrasciu mane lenkia is desines
turbut daugumai vairuotoju zalias lapas kaip kai kam raudonas skuduras doh.gif
vot pasiguodziau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip baisu Atenuose unsure.gif Esu buvus ten ne viena karta...

Panos, kodel per soninius ir galinio vaizdo veidrodeli matomas skirtingas atstumas iki paskui vaziuojancio automobilio? Koks to tikslas? Per soninius rodo, kad arciau, o per galini, kad toliau, jeigu gerai prisimenu.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2014 10 25, 10:10)
Kaip baisu Atenuose  unsure.gif  Esu buvus ten ne viena karta...

Panos, kodel per soninius ir galinio vaizdo veidrodeli matomas skirtingas atstumas iki paskui vaziuojancio automobilio? Koks to tikslas? Per soninius rodo, kad arciau, o per galini, kad toliau, jeigu gerai prisimenu.

Paprastai salono veidrodis yra priartinantis,ir rodo kad arciau-specialiai taip padaryta,del saugumo,manau (matai atstuma mazesni negu yra is tikruju,taip parkuodamasi gali isvengti "bum" ),o soniniai mazdaug realu vaizda rodo.Bent taip daugumoje masinu yra.Dukra kai pradejo vazineti tai pirmom dienom liepiau jai neziureti i salono veidrodi,tik i soninius-kad nesigasdintu,nes is tikruju baisiai atrode kai is galo koks didelis atvaro,is tikruju dar toli,o per veidrodi atrodo kad tuoj subine taranuos doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
As siandien antra diena kaip isvaziavau su savo masina i miesta, tiksliau namu/darbo marsrutu smile.gif Tai visa laime, kad nusipirkau automata. Su mechanine turbut buciau gesus istisai. Aisku streso yra kaip man tokiai zaliai vairuotojai. Baisu pagalvoti kaip reikes vazinetis piko metu, kol kas aisku vazinesiu neviena, bet tas toks patarinejimas kartais nervina ir blasko:duok gazo, vaziuok, suk greiciau..ir paskui puse kelio prabanba kad kliudau visus sulinius ir per ta maisyma kai ilekiau i tokia "skaudzia" duobe doh.gif O siaip visis vairuotojai mandagus, tik kelios tokios tik pradejusios vazinetis pasiziuri persikreipusios kai lenkia mane, nes as neskubedama sau graziai vaziuoju. Na bet kaip nors, aisku sunkiau bus vazinetis nei vasaros metu, bet atsargiai bus viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Penktadienio vakara ir as pasivazinejau neblogai,tamsu,nei gatve apsviesta,nei kelio liniju matosi smile.gif visgi Kauno gatves smile.gif vyras sake kur sukti,nes realiai nesupratau kur randuosi,sako i kaire,o as net gatves nematau kad butu kairej pusej doh.gif tai net vyras isikibes sedejo smile.gif
Atsakyti
Ir kurios gi Kauno gatvės neapšviestos?
Atsakyti
Nelabai radau šviežesnės tinkamos temos, tai užklausiu čia, nes vis vien dalyviai daugmaž tie patys visur biggrin.gif
Ar savitarnos plovyklose ar kur panašiai būna plaunančių siurblių? Vairuotojo pusėje turiu kilimėlį, pilną antifrizo. Nuvežiau sutvarkyti problemą, o tą antifrizą reiks kažkaip išvalyti. Ar teks visgi kreiptis į kokią valyklą-plovyklą g.gif
Atsakyti
neteko matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 10 28, 19:09)
Nelabai radau šviežesnės tinkamos temos, tai užklausiu čia, nes vis vien dalyviai daugmaž tie patys visur biggrin.gif
Ar savitarnos plovyklose ar kur panašiai būna plaunančių siurblių? Vairuotojo pusėje turiu kilimėlį, pilną antifrizo. Nuvežiau sutvarkyti problemą, o tą antifrizą reiks kažkaip išvalyti. Ar teks visgi kreiptis į kokią valyklą-plovyklą  g.gif

Tik kilimelis ar pacios masinos danga? nes jei kilimelis,tai galima parsinesti namo ir vonion ikisus issiplauti...O jei danga-tai ko gero jau tik kreiptis pas tuos kurie salonus valo... g.gif Savitarnoj nera tokiu dalyku... g.gif
Atsakyti
kiaurai per visą kilimėlį pribėgo, danga net žliugsi biggrin.gif
Reiks rytoj pasidomėti, kiek man šitas malonumas kainuos g.gif
Atsakyti