Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Nesipilu Statoile,prie namu turiu Neste smile.gif
Atsakyti
kas cia per lipdukai?
Atsakyti
Siaip uzmaciau.. Kam atrodo, kad pas mus vairuoti sudetinga biggrin.gif

https://www.facebook...203666721061359
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 11 05, 17:05)
Siaip uzmaciau.. Kam atrodo, kad pas mus vairuoti sudetinga biggrin.gif

https://www.facebook...203666721061359

Gražu... jokių kamščių... thumbup.gif
... dar ir pėstieji su dviratininkais įsipaišo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis5: 05 lapkričio 2014 - 15:20
Man įdomu, kaip dabar vairavimo instruktoriai aiškina, kada išvažiuojant iš žiedo reikia pradėti rodyti posūkį?
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 11 05, 21:43)
Man įdomu, kaip dabar vairavimo instruktoriai aiškina, kada išvažiuojant iš žiedo reikia pradėti rodyti posūkį?

Posūkį man aiškino visada įsijungti tada, kai jau ruošiesi manevrui ir kad nesuklaidintum kitų vairuotojų (jei iki tol yra kitų galimybių kažkur pasukti - jungti signalą tik juos pravažiavus), tad iš žiedo liepdavo jungti tada, kai jau pravažiuoji anksčiau esantį išsukimą. Bet šiaip tai šįryt važiavau gerosios vilties žiedu - mirksi visi kairėn ir dešinėn... vieni manevruoja tarp eilių išvis be posūkių, kiti įsijungę kurį nors važiuoja aplink visą žiedą... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 11 05, 20:43)

Taip pat kaip anksčiau mokindavo... Niekas juk nepasikeitė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vejas111: 06 lapkričio 2014 - 10:18
Paklausiau, nes matau visokiausių variantų, dažniausias - prieš pat išvažiuojant arba jau atliekant išvažiavimą, tad pagalvojau - maža kas, gal pasikeitė. Mane mokino taip: jei sakykim važiuojam baltai pažymėta trajektorija, tai maždaug ties raudono taško vieta reikia pradėti rodyti posūkį ir aš stengiuosi to laikytis
user posted image
Atsakyti
Gerai
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2014 11 05, 09:01)
O galima pasmalsauti, ką už juos griebsite?  g.gif

Man reiikia ausiniu garintuvo..mb plansetke :-D dar galvoju apie siurbliuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dark Elf @ 2014 11 06, 12:47)
Man reiikia ausiniu garintuvo..mb plansetke :-D dar galvoju apie siurbliuka biggrin.gif

Pažiūrėjau, kad Philips'iukai thumbup.gif
Na, aš irgi Nestej piluosi, nu bet jei kas dalinsis - prigriebsiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dark Elf @ 2014 11 06, 12:47)

Dykai už tuos lipdukus duos?
Atsakyti