Nesipilu Statoile,prie namu turiu Neste

kas cia per lipdukai?
QUOTE(Shalimar @ 2014 11 05, 17:05)
Gražu... jokių kamščių...

... dar ir pėstieji su dviratininkais įsipaišo

Man įdomu, kaip dabar vairavimo instruktoriai aiškina, kada išvažiuojant iš žiedo reikia pradėti rodyti posūkį?
QUOTE(Little feet @ 2014 11 05, 21:43)
Man įdomu, kaip dabar vairavimo instruktoriai aiškina, kada išvažiuojant iš žiedo reikia pradėti rodyti posūkį?
Posūkį man aiškino visada įsijungti tada, kai jau ruošiesi manevrui ir kad nesuklaidintum kitų vairuotojų (jei iki tol yra kitų galimybių kažkur pasukti - jungti signalą tik juos pravažiavus), tad iš žiedo liepdavo jungti tada, kai jau pravažiuoji anksčiau esantį išsukimą. Bet šiaip tai šįryt važiavau gerosios vilties žiedu - mirksi visi kairėn ir dešinėn... vieni manevruoja tarp eilių išvis be posūkių, kiti įsijungę kurį nors važiuoja aplink visą žiedą...

QUOTE(Little feet @ 2014 11 05, 20:43)
Taip pat kaip anksčiau mokindavo... Niekas juk nepasikeitė

Paklausiau, nes matau visokiausių variantų, dažniausias - prieš pat išvažiuojant arba jau atliekant išvažiavimą, tad pagalvojau - maža kas, gal pasikeitė. Mane mokino taip: jei sakykim važiuojam baltai pažymėta trajektorija, tai maždaug ties raudono taško vieta reikia pradėti rodyti posūkį ir aš stengiuosi to laikytis

QUOTE(Rida_R @ 2014 11 05, 09:01)
Man reiikia ausiniu garintuvo..mb plansetke :-D dar galvoju apie siurbliuka

QUOTE(Dark Elf @ 2014 11 06, 12:47)
Pažiūrėjau, kad Philips'iukai

Na, aš irgi Nestej piluosi, nu bet jei kas dalinsis - prigriebsiu

QUOTE(Dark Elf @ 2014 11 06, 12:47)
Dykai už tuos lipdukus duos?