QUOTE(Taurė @ 2014 09 19, 16:55)
Niekad nedėjau kvapo į mašiną. Pastovėjus saulėje uždaryta, kvapas netampa peraitrus ?
Manau nuo pačio kvapo labai priklauso. Aš esu išbandžiusi kelių tipų kvapus, tai man labiausiai patiko iš tokių gelinių rutuliukų, kurie pamažu garuoja ir traukiasi. Niekad nesirenku visokių vaisinių, saldžių kvapų, man mašina turi kvepėti gana vyriškai

Ir nepasakyčiau, kad kuris nors kvapas būtų buvęs aitresnis tada, kai mašina įkaista

Dažniausiai aitrumas priklauso nuo pačio kvapo naujumo, jo pajudinimo ar vėjelio įjungimo.
QUOTE(denaxa @ 2014 09 19, 21:18)
O va su automatu tai nelabai juokai be sankabos-kai jis taip perkrautas kad ikalnese rieda atgal,reikia labai mikliai su kojom dirbti tada kad suspet gaza uzspausti
Tu ko gero čia apie darbines kalbi? Su tomis karvėms tai tikiu, kad nelabai lengva. O su lengvąja tai tikrai paprasta. Va vakar plaukiau dideliu keltu, mašina nuokalnėje apystačioje stovi, įmeti parking ir viskas - nerieda ji niekur, nereikia net rankinio.
Svečiuojuosi dabar Norvegijoje, pavairavau vakar nemažai po miestelius ir tarp jų - labai puiki šalis pradedantiesiems vairuotojams, nes eismas ramus, dauguma vairuotojų mandagūs, niekur neskuba, lenkia labai retai, žodžiu, jokio streso